Black Arrow
2021-11-17T23:34:00Z
Originally Posted by: pecho 

Nažalost dubiozne odluke bivše vlasti, dopuštanje vrijeđanja forumaša na određenoj temi,

Ovo ti je cirkus od upisa... !!! Upravo ste vi moderatori godinama tolerisali vrijedjanja na vjerskoj,nacionalnoj i rasnoj razini !!! Vi ste glavni krivci zasto se ovaj Forum oteo van kontrole...!!! Ni jedan drugi normalan Forum nije propustao sta ste vi propustali.Forum je prvenstveno otvoren za borilacke sportove a ko je poceo otvarat teme kojima ovdje normalno nikako nije bilo mjesto zna se i moze se procitat.

hamush
2021-11-18T03:20:23Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Nažalost dubiozne odluke bivše vlasti, dopuštanje vrijeđanja forumaša na određenoj temi,

Ovo ti je cirkus od upisa... !!! Upravo ste vi moderatori godinama tolerisali vrijedjanja na vjerskoj,nacionalnoj i rasnoj razini !!! Vi ste glavni krivci zasto se ovaj Forum oteo van kontrole...!!! Ni jedan drugi normalan Forum nije propustao sta ste vi propustali.Forum je prvenstveno otvoren za borilacke sportove a ko je poceo otvarat teme kojima ovdje normalno nikako nije bilo mjesto zna se i moze se procitat.

Ti si malo pobrkao sa kime pricas...

Pecho je moderator svega 11 mjeseci, a kompletna dosadasnja garnitura je otisla jos u januaru. Sada su aktualni modovi Zatoichi, Pecho, i Balkanbomber i ja. Tako da lajes na krivu adresu...
nadalje pecho je mali milion puta reko da KW nece vise nikad bit aktivan na ovom forumu...
pecho
2021-11-18T15:43:57Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Došlo je do smjene vlasti upravo zbog toga. Tako da si kompletno fulao gol frende. Ja sam ovdje nekih godinu dana kao mod.
Bivše admine (ne modove jer koliko sam vidio oni niti nisu imali neke ovlasti) je aspolutno bolio kurac za svađanja, trolove i iznošenje tuđih privatnih stvari na forum. Da je bilo imalo pameti određeni ljudi na forumu bi odavno bili banirani na određeno vrijeme ili potjerani.
Nitko od nas tu ne može vratit prošlost pa to ispraviti, nema više ljudi zainteresiranih za forum i upise, ima samo za svađu, podjebavanje jer je nažalost takav mentalitet određenih spodoba ovdje.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
dr jupidu
2021-11-18T23:21:41Z
malo je crna strelica fulao osobe al neka kolateralne štete ha ha
pa naslov je kritike itd pa malo kritike je dopušteno

sve smo shvatili

hvala

ok netreba bit kw teme ako vlast neće ......ja sam svoje rekao

al ubuduće treba više tolerirat i kod običnih tema zajebanciju pa možda forum i malko dobije gledanost

inače sam prvi otvorio temu korone ,prvi sam otvorio mislim kw.........prvi sam predvidio rating 0,1 %:))))))

no tko je na vlasti taj diktira pravila

ja sam smanjio dolazak na forum jer fali ono šta sam rekao al ću uvijek ponekad kad bude nešto baš zanimjivo oko mma svratit.

i za kraj:

molim covid potvrde prije logiranja na forum

:)
pecho
2021-11-27T17:47:02Z
BUMP
Zatoichi
2021-11-28T01:25:41Z

Jebiga,kad bi imao vremena kao ti ,provodio bi sigurno na xhamsteru ili tabootube a ne ovdje gubio vrijeme na emails,registracije,banove itd...bezveze brate
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
pecho
2021-11-28T09:23:41Z
Ovi banovi nemaju veze sa cjepivima, svatko ima svoj izbor, hoćeš se cijepiti cijepi se, ako nećeš ne moraš. Who cares.

EDIT: za brisanje postova je potrebno sveukupno 5 minuta, tako da ne znam čemu sve ovo. Ne možeš se kontrolirati na polumirućem forumu? Želiš nekom forumašu "i didnt make it" pizdarije? Ok, ne trebaš biti član foruma i gotovo, ovo sve ostalo sa klonovima je prenapuhan ego i previše slobodnog vremena koji se može iskoristiti za puno toga korisnijeg.

Sa tobom i sa djomlom su aspolutno svi normalno komunicirali dok ste vi ili htjeli nekome smrt i da te boli kurac za forum (što sad totalno pada u vodu) ili ste bili bolesno vulgarni.
dr jupidu
dr jupidu
2021-11-28T21:46:08Z
Evo sve kao neće osoba kojoj počinje nik s P iza svakog mog posta napiše BUMP

A lijpo ga više ne spominjem i kao da čovjek nema mira .......kad ga spominješ je ljut

a kad ga ignoriram onda me ide provocirat i traži pažnju

ko je ovdje lud:)))

tako da nije sve crno i bijelo i molim da pravila se drži i vlast i opozicija
pecho
2021-11-28T22:03:33Z
Originally Posted by: dr jupidu 

A lijpo ga više ne spominjem i kao da čovjek nema mira .......kad ga spominješ je ljut

O čemu ti pričaš? Bump sam napisao radi topica jer je ovaj klon zatrovao forum pa su se stare teme penjale na nove.
Bump znači povratak na temu a napisao sam ju zato da se te teme pokažu na vrhu.
Veze nema ta riječ sa tobom i tvojim postovima.

In simple terms, it's used when there has been no reply to a post and as such the message has disappeared from the thread onto another page. The user replies to the post with 'bump' to get it back to the top. It is known to stand for 'bring up my post' and alternatives are 'refresh' and '^'.

Sad razumiješ?
dr jupidu
2021-11-29T00:29:51Z

O čemu ti pričaš? Bump sam napisao radi topica jer je ovaj klon zatrovao forum pa su se stare teme penjale na nove.
Bump znači povratak na temu a napisao sam ju zato da se te teme pokažu na vrhu.
Veze nema ta riječ sa tobom i tvojim postovima.

In simple terms, it's used when there has been no reply to a post and as such the message has disappeared from the thread onto another page. The user replies to the post with 'bump' to get it back to the top. It is known to stand for 'bring up my post' and alternatives are 'refresh' and '^'.

Sad razumiješ?

pošteno

ZgemboAdislic
2021-12-14T11:59:54Z
Samo pitanje zasto se ne moze komentirati u topocu hrvatski boksaci?
hamush
2021-12-14T14:39:55Z
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

Sorry, rijeseno!
Bilo je zakljucano dok ne rijesimo klon problem.
ZgemboAdislic
2021-12-14T17:07:26Z
Originally Posted by: hamush 

Sorry, rijeseno!

Dobro nemoj da se ponovi😂😂
hamush
2021-12-15T14:01:22Z

Sorry, rijeseno!

Izvini Bre!
:D
dr jupidu
2021-12-15T15:12:19Z

Sorry, rijeseno!

Izvini Bre!

Moj prijedlog je da se izvinite svi modovi naciji zbog propasti foruma i bit ćete pomilovani

Imenovati nove moderatore i vratiti forum great again!

karl anal
2021-12-15T15:17:10Z

čekaj stani malo, nije ti ovo forum za komentiranje

tražiš neke posebne ustupke
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
hamush
2021-12-15T15:19:47Z

Sorry, rijeseno!

Izvini Bre!

Moj prijedlog je da se izvinite svi modovi naciji zbog propasti foruma i bit ćete pomilovani

Imenovati nove moderatore i vratiti forum great again!

Moj prijedlog ti je bio jos na prosloj stranici da ne trolas i ne pretvaras ovu temu u KW.