dr jupidu
2012-11-30T17:53:09Z
http://www.index.hr/spor...za-izvrsnost/649865.aspx 

JOŠ JEDNO PRETJERANO OPTEREĆENJE NA RAČUN POREZNIH OBVEZNIKA

katastrofa

danas su svi profesionalci.........................i zaradjuju za sebe

da smo u socijalzimu ajmo reć i razumili bi

ovo su pretjerivanja...............bezobrazno naspram običnih radnika rh...

ok jednokratne nagrade

al neke mirovine ma dajte molim vas i još ovi iznosi

ok neki dodatak tipa 1000 kn ...

al ovo je pljačka

Sponsor
pride
2012-11-30T23:37:51Z
Da dijele penzije za "virtual MMA" legende sigurno bi drugačije pričao :)24
Satrap
2012-11-30T23:44:14Z
Napokon je netko napisao neki komentar na jednu od 12 nebuloznih tema koje je doktor danas otvorio.
Čestitam pride!
dr jupidu
2012-12-01T08:46:57Z
Satrap wrote:

Napokon je netko napisao neki komentar na jednu od 12 nebuloznih tema koje je doktor danas otvorio.
Čestitam pride!

umjesto da odrede cifre..ako si neki profi poznat i imaš veliku lovu od ugovora ja bi donio zakon da može birati....dio od ugovora da mu država uzme i stavi pod "državnu štednju" pa onda od toga po povoljnim "kaMATAMA" POČME ISPLATA OD 45 TE

Satrap
2012-12-01T13:18:30Z
dr jupidu wrote:

Satrap wrote:

Čestitam pride!

umjesto da odrede cifre..ako si neki profi poznat i imaš veliku lovu od ugovora ja bi donio zakon da može birati....dio od ugovora da mu država uzme i stavi pod "državnu štednju" pa onda od toga po povoljnim "kaMATAMA" POČME ISPLATA OD 45 TE

Nije ti ta ni loša, ne samo u sportu, uveo bi isto to i za estradu (gomilu govana :)20 ). Stegne me svaki put u prsima kad vidim da se Thompsonu, Severini, Rozgi, Joli, Grdoviću i ostalima iz državnog proračuna uplaćuju novci za zdravstveno osiguranje i mirovine i ostala sranja, a svatko od njih godišnje umrači poreza više nego 3 prosječna hrvata godišnje zarade. Jadno.
bruce lee
2012-12-01T15:39:06Z
ja bih dao penzije za hrvanje, veslanje, atletiku, dizanje utega, gimnastiku...
i za ostale male sportove i to samo za medalje sa olimpiskih igara
glupo mi je davat penzije ljudima kojio su zaradili milijone kroz karijeru
npr. Kukoč, Rađa, Ivanišević, Ljubičić, Ančić, Kostelići, Šuker, Boban, Prosinečki... po oveme zakonu svi oni i još mnogi drugi milijunaši će dobivat penziju
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
dr jupidu
2012-12-01T15:45:55Z
bruce lee wrote:

ja bih dao penzije za hrvanje, veslanje, atletiku, dizanje utega, gimnastiku...
i za ostale male sportove i to samo za medalje sa olimpiskih igara
glupo mi je davat penzije ljudima kojio su zaradili milijone kroz karijeru
npr. Kukoč, Rađa, Ivanišević, Ljubičić, Ančić, Kostelići, Šuker, Boban, Prosinečki... po oveme zakonu svi oni i još mnogi drugi milijunaši će dobivat penziju

naravno.o tom i pričam

da ima neki "moralni kriterij"

a te penzije trebale bi bit manje..... svaka čast al umirovljenik s 40 god staža nesmije tog "poznatog" gledat kako ovaj u 45 toj kraj njega prozuji još bogatiji za penziju
Users browsing this topic