streetrr
2012-10-13T17:07:15Z
Evo proteklih nekoliko dana čitam o osnivanju ''KW'' mma lige.
Prije svega želio bih iskazati svoje nezadovoljstvo i negodovanje zbog organizacije epic mma borbe između doktora i reaktivca.
Dugo vremena pratim ovaj forum i čitam redovito o temi koja je ne samo popularizirala ovaj forum na seoskoj i gradskoj razini
već i na državnoj skoro pa i na razini balkana. Moram priznati da sam razočaran ne toliko raspletom borbe koliko njenom organizacijom
i promoviranjem. Dugo vremena sam isčekivao taj susret i nadao se da će se održati toga toliko spomenutog 27-og dana mjeseca
listopada, ali jebiga zbog obaveza nisam bio u mogućnosti pratiti forum par tjedana te nisam znao za ranije održavanje borbe.
Što reći mea culpa. Jednako koliko sam osobno kriv za vlastito neinformiranje o događajima toliko ujedno smatram krivima i organizatore
ovoga događaja zbog njegovog premještanja i odgode. Trebalo je to malo detaljnije i transparentnije obznaniti neuku narodu.

E sad, prije nego nastavim ŽELIO BIH DA UREDNICI I ADMINISTRATORI OVOGA FORUMA PROČITAJU I BAREM NA TRENUTAK RAZMISLE O OVOM.

Kao ozbiljan Borilački portal ProFightStore bi trebao imat svoju vlastitu MMA ligu. Nešto slično OMS-u ali se možda više bazirati na poluprofesionalne i amaterske
mečeve u uvodnom dijelu programa, a u glavnom dijelu organizirati koji mma meč po profesionalnim pravilima ili susret forumača po catchweight kategoriji i
dogovorenim pravilima.
Mogućnosti su nebrojene, prema interesima i kometarima na forumu možda bi najidealnije bilo organizirati OPEN WEIGHT GP po uzoru na Pride-ov GP koji
je osvojio Cro Cop ili ProFighter po uzoru na UFC-ov serijal The Ultimate Fighter. Borbe bi bile humanitarnog karaktera, znači od svih prijavljenih boraca svi se
bore besplatno(humanitarno-bez profita) osim jednog koji osvaja prvenstvo i odnosi svu zaradu.
Naravno ako će se organizirati ProFight liga po uzoru na TUF da će u 1. serijalu ulogu trenera preuzeti Dr Jupi i Reakt koji će na kraju u finalu kao glavna borba
večeri odraditi revanš. Za razliku od većine boraca oni bi bili plaćeni tj dobili bi naknadu za svoje borbe.
Pošto je jedan dobar dio forumaša u nekom borilačkom sportu, imamo izvrstan kadar za odabir sudaca, komentatora i ostalih bitnih karika koje neka ozbiljna
organizacija kao takva u svojim redovima treba imati.

Za suca bi predložio forumaša Danny_trejo. On bi utjelovio ulogu Herb Dean-a i John McCarthy-a u novonastaloj organizaciji. Gospodin Danny_trejo bi ujedno
bio i službeni bandažer organizacije kao što je to bio Jacob ''stich'' Duran u Pride-u i UFC-u.

Za komentatore bi predložio Dr Jupidua i Reaktivca koji bi utjelovoli Mike Goldberg-a i Joe Rogana.

Za predsjednika organizacije bi predložio Hamush-a, on bi utjelovio Danu White-a pošto mi se čini da je osoba koja se je zamjerila svima na forumu te mi se čini
kao idealna osoba za nekakvog bezosjećajnog motherfuckera kakav je Dana White. Osobno nemam ništa protiv Hamusha al čini mi se da bi on bio idealna osoba
za ovaj posao.

Za PR menagera, Loreia.

Za kamermana mi se isto čini da imamo jednog od forumaša, ne mogu mu se sjetiti imena al nadam se da ce se sam prijaviti u komentarima dole ispod.

Ostale uloge u novonstaloj organizaciji bi bile podjeljene nakon osnutka.
Pro fight store bi kao glavni sponzor organizacije financijski i materijalno u vidu opreme potpomagao svoju organizaciju.
Svi ˝zaposleni˝ u organizaciji bi radili volonterski sve dok se organizacija ne popularizira i dođe do nekakvih ozbiljnih para.

Nadam se da će se ovaj koncept ostvariti i da ćemo pružiti priliku mladim borcima i budućim generacijama da postignu nešto u sport.
Moto ove organizacije je: ˝Jedan manje za tipkovnicom, jedan više na treningu.˝

P.S Organizacija mora imat ozbiljan pojas, a ne nekakve jeftine imitacije koje koriste OMS-u.

Pozdrav

Sponsor
bbbmarc
2012-10-13T17:19:28Z
lijepo sročeno, ali za neverland

recimo za jedan ozbiljan turnir u hrvatskoj (s pravim sportskim i ostalim uvjetima i dvoranom) treba cca 50.000 kn - to govorim bez da se plati bilo koga za bilo što, već samo osnove: dvorana, uvjeti, rasvjeta, razglas, sudci i teh. osoblje, osiguranje, etc...

televizijskoj produkciji treba platiti cca 20.000 kn, i naći tv koja će to biti spremna emitirati u kakvom-takvom terminu, bilo kao snimku, ili kao prijenos, ako ne, onda i toj televiziji treba platiti emitiranje (recimo nova tv je bila u problemima za naći sponzore za mirkove UFC mečeve koji bi išli u prime-timeu)...

treba izraditi marketinšku strategiju i odraditi promociju - novih 20.000 kn

znači tu smo na otprilike 100.000 kn, bez da platimo borce i naknade, plus - da ne velim da svi navedeni u toj tvojoj organizaciji; imaju svoje redovite živote i poslove, žive u različitim gradovima i državama, a za odradit ovakav projekt morali bi to raditi kao full-time job, i to bez naknade?

ili ukratko: show me the money!
:)20
danny_trejo
2012-10-13T20:35:39Z
streetrr je veliki gospodin i naš poznati stand up borac...uz tebe sam 🙂
Silni
2012-10-13T21:21:44Z
Kroz maglu i magnovenje vidim realizacju te inicijative.
Ali problem je što PFS primarno "ozbiljno" prati sportove, sportaše i ostala događanja, dok bi s druge strane podržavao parodiju na sve to.
nekako mi se čini da je u sukobu interesa...

Matek
2012-10-13T21:31:02Z
hm jako lijepo zamišljeno, čak je i o tome bilo govora prije par godina, međutim najveći problem su financije, organizirati bilo šta da na nešto sliči je totalna pušiona kod nas (čitaj mfc 🙂 ), kod nas za takve stvari nažalost nema sponzora, čak su i neki manji organizatori koji su organizirali turnire u manjim sredinama, u besplatnim dvoranama na kraju jedva se pokrili. tako da opet dolazi do onoga šta je bbbmarc napisao "show me the money" i onda možemo početi ozbiljno razgovarati
dr jupidu
2012-10-13T21:39:18Z
Kw eventi ce se desavati u dvoranama i s jebenim striptizetama,mi svi forumasi cemo dat po 150 kn za to.... A pfs?pa samo posudba opreme i majice za ulaz,trosak 700 kn.... I to je to.... Od sumraka do zore.... Car kw i jest da bude bez svjetala reflektora....
dr jupidu
2012-10-13T21:39:57Z
Kw eventi ce se desavati u dvoranama i s jebenim striptizetama,mi svi forumasi cemo dat po 150 kn za to.... A pfs?pa samo posudba opreme i majice za ulaz,trosak 700 kn tj jos opremu prodaju u dvorani....... I to je to.... Od sumraka do zore.... Car kw i jest da bude bez svjetala reflektora....
Reaktivac
2012-10-13T22:27:13Z
Mislim da je prijedlog odlican i da je to razradjena i konkretna ideja koje se prvi dosjetio dr jupidu.

Lova nije problem, a za dvorane isto ne vidim problem. Kao pocasni preddjednik ECT-a, vjerujem da mogu rjesiti dvoranu za par stotina kuna. Mozda i kod Zok-a, s njim sam takodjer prijatelj i on cak ima profi kavez i veliku dvoranu (UFC Piranha).

Nikakav veliki glamour nam ne treba, osim dobre volje, pomoci forumasa i sitnih donacija u zanimljivom projektu.

Jupi i ja znamo kako se podize hype i kako doci u medije, na naslovnice, kako napraviti blog s vise...
Reaktivac
2012-10-13T22:30:06Z
... od 200.000 posjeta i kako promovirati forume te stvari dici na visu razinu. Prepustite posao majstorima i pomozite nam da pokrenemo nesto orginalno.- KW liga.
streetrr
2012-10-13T22:37:21Z
Silni wrote:

Kroz maglu i magnovenje vidim realizacju te inicijative.
Ali problem je što PFS primarno "ozbiljno" prati sportove, sportaše i ostala događanja, dok bi s druge strane podržavao parodiju na sve to.
nekako mi se čini da je u sukobu interesa...

Nikakvo prodiranje i izrugivanje PFS-u kao borilačkom portalu i zajednici hardcore mma forumaša.
Ovo je samo prijedlog.
streetrr
2012-10-13T22:40:20Z
danny_trejo wrote:

streetrr je veliki gospodin i naš poznati stand up borac...uz tebe sam :)

Hvala vam.

Reaktivac
2012-10-13T22:43:45Z
streetrr
2012-10-13T22:53:48Z
Ako bi ikako moga utjelovit ulogu Bruce Buffer-a u novonastaloj organizaciji
Reaktivac
Silni
2012-10-13T23:59:32Z
streetrr wrote:

Nisi valjda skup kao on?
streetrr
2012-10-14T00:08:05Z
Silni wrote:

streetrr wrote:

Nisi valjda skup kao on?

Bude li na pomolu osnivanje ikakve organizacije, sve svoje usluge odradujem volonterski(humanitarno-besplatno-džabe).
Nije da se hvalim al dotični gospodin Mario Petreković je gola kita za mene.
loreia
2012-10-14T12:17:18Z
Reaktivac wrote:

... od 200.000 posjeta

Ma to ti nije nesto impresivno, ja sam odgovoran barem za 120.000 :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Borisstandup
2012-10-14T20:09:47Z
loreia wrote:

Reaktivac wrote:

... od 200.000 posjeta

Ma to ti nije nesto impresivno, ja sam odgovoran barem za 120.000 :)20

:)2 :)2 :)2
dr jupidu
2012-10-16T15:25:25Z
KW IDE DALJE....

PFS ĆE SITNO POMOĆ TJ REKLAMIRAT SE...MOŽDA S MAJICAMA PFS DA UĐEMO I TO JE TO..IL PAR RUKAVICA AL ONE ĆE TRAJAT GODINAMA..

SAMO NA EVENTIMA SE NOSE
Users browsing this topic