thelovacluka
2025-07-10T12:36:25Z
Ok, idemo odmah odredimo tko je u kojoj grupi 😃 😃

meni Tomson ne smeta, dapače. Slušam nekad one pjesme iz početka 2000ih.

Oko Za dom spremni se bezveze radi hajka. To nije ko Sieg heil.

ogavno mi je kaj dok veliš da slušaš tomsona da te se odmah kategorizira. i to još rade ovi kao liberalci.

svi ljudi mi se već počeli gaditi.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Šakić
2025-07-10T14:19:38Z
Znam da se neki pitaju zašto se ne javljam nakon suspenzije, pa evo da se konačno oglasim:
U subotu sam bio dio najveće ofenzive na "nepokoreni grad", gdje je pola milijuna crnokošuljaša protjeralo antife i nakratko oslobodili grad. Ubrzo napišem nešto vise jer tek sam stigao doma, a takav jedan dogadjaj ne zaslužuje samo par rečenica! ❤️🇭🇷
Šakić
2025-07-10T14:31:45Z
Originally Posted by: e.peace 

Jesuit,Jesi nenormalan jebote bog 😂
Salam za đomlaša sa bauštele

Vidim da ti falim, pa evo samo da ti nešto objasnim. Frende, ja i ti nismo na istoj razini, i to ću ti najbolje objasniti MMA rječnikom. Ja sam za tebe Francis Stena Ngannou, a ti se Andrei Arlovski. Star si, predvidljiv i jednodimenzionalan. Svaki put kad jurneš na mene, ja te kontrom mogu nokautirati. A kad ja krenem prema tebi, ti nemaš nikakvu obranu. Jedino sto te može spasiti je da pretjeram s udarcima, pa popusim diskvalifikaciju.

Ili pak Jones-Cormier situacija. Sjecas se kako ga je Cormier provocirao pa onda plakao svaki put kad dobije batine? E to smo ja i ti, a nije tešku skužiti tko je tko. 🙂
Evo ti jedan primjer:

Originally Posted by: e.peace 

Švrakiću,ja sam skonto da si ti gay.Al pošto si ti ipak moj miljenik a ja sam europejac,gay is ok.
Ništa protiv nego među svojima si ovdje ne moraš krit.

Ovo ti je bas kad se zaletiš pa popušiš nokaut kontru.
Idemo bez vrijeđanja, samo činjenice, jel može? Dakle, ti nisi europejac jer ni nemaš EU papire, niti pripadaš Europi. Ti si bosanac iz Konjica koji je prije 5-6 godina u svojim 40-im morao s vizom otići u Njemačku na baustelu, gdje si vjerojatno došao do A2 razine jezika i uopće se nisi integrirao u taj EU svijet. Koliko te to ždere, najbolje pokazuje tvoje izmišljanje kako radiš u super firmi koja radi do podne, ljetuješ u Nici, Sardiniji itd. a ipak si toliko vezan za ovaj forum gdje je jako bitno sto neki Švrakic piskara 😅😂

Eto, toliko za početak. Mislim da je bolje da me ignoriraš, jer kao sto rekoh, nismo ista razina i samo ćeš bezveze završiti kao nesretni DC nakon Jonesa. 🙂
Jesuit Power
2025-07-10T19:26:51Z
Jesuit Power
2025-07-10T20:17:18Z
Šakić
2025-07-10T20:55:00Z
Gledam sad opet ovaj zločin u Srebrenici aktualan po društvenim mrežama. Svađe, rasprave i to.
Strašan zločin, ali svaki put kad se netko pita zašto je došlo do toga…pa evo samo jedan od razloga:

?si=6PwpH4lCu22pv52z
Jesuit Power
2025-07-10T21:06:22Z
Šakić
2025-07-10T21:07:29Z
Modovi, može li se nešto poduzeti u vezi Jesuita i njegovih videa?

Ok si, ali brate sto je previše previše je.
Jesuit Power
2025-07-10T21:11:38Z
Originally Posted by: Šakić 

Modovi, može li se nešto poduzeti u vezi Jesuita i njegovih videa?

Ok si, ali brate sto je previše previše je.

Modovi, može li se nešto poduzeti u vezi Šakića i njegovog vrijeđanja Islama i Bošnjaka, kao i javnog deklariranja sebe crnokošuljašem? Što je još veći cirkus, govoriš protiv postavljanja videozapisa, a sam si postavio videozapis maloprije. Da se razumijemo, ja sam Hrvat iz Hrvatske koji djelima dokazuje svoje domoljublje, a to je da živim i radim i doprinosim Hrvatskoj unatoč tome što sam imao prilike otići, i time dokazujem svoju ljubav prema domovini, djelima i djelovanjem u njoj usprkost mogućem boljitku u inozemstvu, i uvijek sam na strani Hrvatske i najoštrije osuđujem ratne zločine bošnjaka nad Hrvatskim narodom, kao i svaki ratni zločin i svaki genocid, neovisno o kome se radi, ja nikog ne mrzim, ja se vodim ovom izrekom: voli svoje, poštuj tuđe.
Similar Topics
Users browsing this topic