Jesuit,Jesi nenormalan jebote bog 😂
Salam za đomlaša sa bauštele
Vidim da ti falim, pa evo samo da ti nešto objasnim. Frende, ja i ti nismo na istoj razini, i to ću ti najbolje objasniti MMA rječnikom. Ja sam za tebe Francis Stena Ngannou, a ti se Andrei Arlovski. Star si, predvidljiv i jednodimenzionalan. Svaki put kad jurneš na mene, ja te kontrom mogu nokautirati. A kad ja krenem prema tebi, ti nemaš nikakvu obranu. Jedino sto te može spasiti je da pretjeram s udarcima, pa popusim diskvalifikaciju.
Ili pak Jones-Cormier situacija. Sjecas se kako ga je Cormier provocirao pa onda plakao svaki put kad dobije batine? E to smo ja i ti, a nije tešku skužiti tko je tko. 🙂
Evo ti jedan primjer:
Švrakiću,ja sam skonto da si ti gay.Al pošto si ti ipak moj miljenik a ja sam europejac,gay is ok.
Ništa protiv nego među svojima si ovdje ne moraš krit.
Ovo ti je bas kad se zaletiš pa popušiš nokaut kontru.
Idemo bez vrijeđanja, samo činjenice, jel može? Dakle, ti nisi europejac jer ni nemaš EU papire, niti pripadaš Europi. Ti si bosanac iz Konjica koji je prije 5-6 godina u svojim 40-im morao s vizom otići u Njemačku na baustelu, gdje si vjerojatno došao do A2 razine jezika i uopće se nisi integrirao u taj EU svijet. Koliko te to ždere, najbolje pokazuje tvoje izmišljanje kako radiš u super firmi koja radi do podne, ljetuješ u Nici, Sardiniji itd. a ipak si toliko vezan za ovaj forum gdje je jako bitno sto neki Švrakic piskara 😅😂
Eto, toliko za početak. Mislim da je bolje da me ignoriraš, jer kao sto rekoh, nismo ista razina i samo ćeš bezveze završiti kao nesretni DC nakon Jonesa. 🙂