Mr. Chael Sonnen
2012-01-10T20:48:41Z
bero wrote:

Mr. Chael Sonnen wrote:

nofrx wrote:

treba gledat šta neki simbol predstavlja onome ko ga koristi.

onaj ko stavi srp i čekić sigurno ne želi time reć da bi ubija staljinove neistomišljenike.

onaj ko stavi katolički križ ne želi time dat do znanja da bi ubijao muslimane, protestante i vještice.

ali zato onaj ko stavi kukasti križ jasno daje do znanja koju zločinačku ideologiji podržava i odobrava.

kako ti znaš šta on želi reći sa time. Možda taj šta ima srp i čekić je najgora komunjara i ima doma zaljepljene postere od staljina i kompanije, a prolazi nekažnjeno jer ljudi misle da podržava jednakost i mir u svijetu.

a ovaj šta ima istetoviranu svastiku dobije po pičci, a zapravo prodržava život i sreću ili šta već.

:)18 :)18 :)18 da, jer većina koja riše svastike čini to zbog hinduizma i teze "ljubi bližnjeg svog".

kako ko tako je i kod crvenih sa njihovim simbolima
hamush
2012-01-10T20:49:32Z
ahhaahah. ufc bi ga prvi odjebao.
Pa ufc dijeli otkaze zbog viceva na tviteru, a svastiku bi tolerirali?

pa nedavno je holzer reich banniran od Zuffe bas zbog koketiranja sa nazi simbolikom i referencama, tako da ovo sto si napisao nema veze sa logikom.
afroman
2012-01-10T20:49:36Z
mark wrote:

ak ćemo se malo vratit na početnu temu u UFC-u zbog toga ne bi dobio zabranu.

:)36 :)36 :)36
Ma bravooo, malo je pametnih danas ovdje,tako da ,da je u tetovaži stvar, lako se ona pokrije,zamota ,sakrije ,prepravi...-nemora nitko ni znat......
Bas sam htjeo vidit dal ce ovo netko napisat i je...
hamush
2012-01-10T20:51:29Z
thelovacluka wrote:

zelio bih vijeti hrvacku bez tudjmanovog utjecaja. bilo bi jako zanimljivo i iznenadjujuce. za obje strane 🙂

za jednu takvu licnost govoriti da je lopuza i smece je samo znak (ne)odgoja. al i to je fora dns.

neodgoj?

to je moj stav, i moje misljenje, mozes slobodno reci da smatras da je tito kriminalac, i necu te zbog toga prozivat da si neodgovoran.
svoje stavove temeljim na cinjenicama a ne na trendovima.

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-10T20:51:44Z
hamush wrote:

ahhaahah. ufc bi ga prvi odjebao.
Pa ufc dijeli otkaze zbog viceva na tviteru, a svastiku bi tolerirali?

pa nedavno je holzer reich banniran od Zuffe bas zbog koketiranja sa nazi simbolikom i referencama, tako da ovo sto si napisao nema veze sa logikom.

hamush, meet mark :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Mr. Chael Sonnen
2012-01-10T20:53:13Z
u ufcu borac sa svastikom ne bi dobro prošao. Židovi vode ameriku i ako treba iskorijenili bi cijeli mma u americi
bero
  • bero
2012-01-10T20:56:35Z
3 sata od otvaranja topica, već skoro 5 strana i skoro 100 postova. :)20
- dr jupidu
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T20:58:32Z
hamush wrote:

thelovacluka wrote:

zelio bih vijeti hrvacku bez tudjmanovog utjecaja. bilo bi jako zanimljivo i iznenadjujuce. za obje strane 🙂

za jednu takvu licnost govoriti da je lopuza i smece je samo znak (ne)odgoja. al i to je fora dns.

neodgoj?

to je moj stav, i moje misljenje, mozes slobodno reci da smatras da je tito kriminalac, i necu te zbog toga prozivat da si neodgovoran.

nitko nije svetac ali ako je za tebe Tuđman "smeće" onda su ti stavovi poprilično iskrivljeni i postavlja se pitanje gdje si ih formirao..i največi ljevičari u Hrvatskoj pa čak i oni sa suprotne strane barikada nemaju takav izopačen stav o njemu
afroman
2012-01-10T20:59:51Z
bero wrote:

3 sata od otvaranja topica, već skoro 5 strana i skoro 100 postova. :)20

Ma da, nemozes vjerovat, ja sam banirao ovu temu ...
thelovacluka
2012-01-10T21:07:02Z
mark wrote:

hamush wrote:

thelovacluka wrote:

neodgoj?

nitko nije svetac ali ako je za tebe Tuđman "smeće" onda su ti stavovi poprilično iskrivljeni i postavlja se pitanje gdje si ih formirao..i največi ljevičari u Hrvatskoj pa čak i oni sa suprotne strane barikada nemaju takav izopačen stav o njemu

upravo tako. za kategoriju zlocinac se imaju argumenti itd.

a nekoga nazivati smecem na " temelju cinjenica"?

ok
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T21:08:16Z
The Miner wrote:

ma malo marku kopam zivce,nista vise...:)18

ma ne kopaš ti meni ništa...teme o hrvatskoj novijoj povijesti nisu za tebe. poznato je to nema srama...
Reaktivac
2012-01-10T21:14:02Z
thelovacluka wrote:

mark wrote:

hamush wrote:

thelovacluka wrote:

neodgoj?

ok

Ne znam što bi rekao; s jedne strane hamush je pretjerao, no ni meni Tudjman nije omiljena ličnost, uzevši u obzir epohu njegove vladavine sa svim plusevima i minusima...

teza o 200 bogatih obitelji, pretvorba, kriminal, nepotizam, korupcija, uplitanje u sport, nogomet, itd... itd...

oslobodjenje Hrvatske, vraćen suverenitet i teritorijalna cjelovitost, politika bez kompromisa... itd... itd...

thelovacluka
2012-01-10T21:19:39Z
Reaktivac wrote:

thelovacluka wrote:

mark wrote:

hamush wrote:

thelovacluka wrote:

neodgoj?

ok

Ne znam što bi rekao; s jedne strane hamush je pretjerao, no ni meni Tudjman nije omiljena ličnost, uzevši u obzir epohu njegove vladavine sa svim plusevima i minusima...

teza o 200 bogatih obitelji, pretvorba, kriminal, nepotizam, korupcija, uplitanje u sport, nogomet, itd... itd...

oslobodjenje Hrvatske, vraćen suverenitet i teritorijalna cjelovitost, politika bez kompromisa... itd... itd...

dwfinitvno . al morao sam reagirati na ovakvo prozivanje smecem...
Reaktivac
bero
  • bero
2012-01-10T21:24:20Z
Reaktivac wrote:

thelovacluka wrote:

dwfinitvno . al morao sam reagirati na ovakvo prozivanje smecem...

Moderatori imaju veće ovlasti... :)

a što bi to trebalo značiti? Moderatori su sprječavali lovcaluku da reagira? :)18
- dr jupidu
hamush
2012-01-10T21:28:07Z
to je moj stav.
ako smatram da je hitler smece, staljin smece, slobo smece, tudjman smece, i gibonni smece, onda je to moj stav.
neznam zasto bi trebao ublazavati epitete ako tako mislim, jer svi vi isto to radite, ali vam smeta kada vam se takne u svetinju.
e pa nekima je svetinja pavelic, nekima tito, nekima tudjman. jebe mi se za vase politicke svetinje, i ne ocekujem da itko titra muda mojim politickim simpatijama.

oni nisu bozanstva pa da se njihovo ime nesmije spominjati u negativnom kontekstu.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T21:36:31Z
hamush wrote:

to je moj stav.
ako smatram da je hitler smece, staljin smece, slobo smece, tudjman smece, i gibonni smece, onda je to moj stav.
neznam zasto bi trebao ublazavati epitete ako tako mislim, jer svi vi isto to radite, ali vam smeta kada vam se takne u svetinju.
e pa nekima je svetinja pavelic, nekima tito, nekima tudjman. jebe mi se za vase politicke svetinje, i ne ocekujem da itko titra muda mojim politickim simpatijama.

oni nisu bozanstva pa da se njihovo ime nesmije spominjati u negativnom kontekstu.

nisi razumio šta ti je thelovac htio reći...jedno je nazvat negoga smeće a drugo zločincem i to potkrijepiti ili lopovom i to potkrijepiti činjenicama. ti si njega proglasio smećem!? šta ti to znači? ja ne volim Tita ali neću za njega reći da je smeće,ne volim ga zbog njegovih zločina. Tako ti ne trebaš voliti Tuđmana zbog miješanja u sport,rješenja srpskog pitanja ili šta već ali onda se za njega ne kaže da je smeće jer sigurno nije smeće onaj koji je izborio pobjedu u ratu i nije naredio zločine a o ostalom se može raspravljat
thelovacluka
2012-01-10T21:51:27Z
mark wrote:

hamush wrote:

to je moj stav.

nisi razumio šta ti je thelovac htio reći...jedno je nazvat negoga smeće a drugo zločincem i to potkrijepiti ili lopovom i to potkrijepiti činjenicama. ti si njega proglasio smećem!? šta ti to znači? ja ne volim Tita ali neću za njega reći da je smeće,ne volim ga zbog njegovih zločina. Tako ti ne trebaš voliti Tuđmana zbog miješanja u sport,rješenja srpskog pitanja ili šta već ali onda se za njega ne kaže da je smeće jer sigurno nije smeće onaj koji je izborio pobjedu u ratu i nije naredio zločine a o ostalom se može raspravljat

da. hvala lijepa. bas to.
hamush
2012-01-10T22:02:50Z
netko se recimo puno vise vrijedja na zlocinac i na despot nego na govnar, tako da je to sve stvar subjektivnosti. naravno, sve ovisi o individualnoj tocki gledista.

mozes reci da su jedni vise klasifikacija nacina vladavine, a drugi klasifikacija karaktera. Po meni je tudjman bio jednako los u obje skupine. No, on ovdje i nije tolko bitan. Da sam se spomenuo Hitlera, nebi nitko imao nista protiv, osim izuzetaka. A i budimo realni nemozes za nekoga koga smatras zlocincem i masovnim ubojicom reci da se termin govnar ili smece ne primjenjuje na njega zar ne? bez obzira o kome se radilo.

mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T22:09:53Z
hamush wrote:

netko se recimo puno vise vrijedja na zlocinac i na despot nego na govnar, tako da je to sve stvar subjektivnosti. naravno, sve ovisi o individualnoj tocki gledista.

mozes reci da su jedni vise klasifikacija nacina vladavine, a drugi klasifikacija karaktera. Po meni je tudjman bio jednako los u obje skupine. No, on ovdje i nije tolko bitan. Da sam se spomenuo Hitlera, nebi nitko imao nista protiv, osim izuzetaka. A i budimo realni nemozes za nekoga koga smatras zlocincem i masovnim ubojicom reci da se termin govnar ili smece ne primjenjuje na njega zar ne? bez obzira o kome se radilo.

već si nasrao tri strane svoje teorije a još nisi spomenuo po čemu je to točno Tuđman "smeće".
Similar Topics
Users browsing this topic