bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-06T23:28:56Z
SILEĐŽIJA wrote:

bero wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

bero wrote:

"Boxing is finished after Mayweather/Pacquiao", kaže UFC-ov Brandon Vera.
Što mislite o tome? Istina je da jedino njih dvojica (plus Kličkovi u Europi) se mogu nositi s UFC-ovim brojkama, prema tome kad njih ne bude kakva je budućnost profi boksa? Novih zvijezda nema na vidiku, UFC se i dalje širi...pada li nakon 100 i nešto godina boks u "drugoligaše"?

O ovoj temi bi mogao pričati satima.Istina je da braća Kličko pomalo dosadno boksaju.Boks je ispred MMA i vjerojatno će i ostati tako.MMA je dobio na popularnosti isključivo zbog razvoja interneta,djelom je i zaslužan Lesnar koji je kečerska zvjezda pa su ljudi koji vole gledat kečere počeli i pratit MMA.Upravo je i to razlog zašto je Lesnar najplaćeniji borac.Kod nas je MMA popularan zbog Mirka .Sad kad je on otišao u penziju popularnost MMA će polako padati kod nas.MMA je jedino u americi ispred boksa u većini drugih država boks je ispred.U americi MMA je tek na 9. mjestu ispred su kečeri i ovaj naš europski nogomet .Vi onda slušate Danu Whitea .Pa njemu je u interesu isto kao Veri da promovira svoj sport.

Netočno, UFC ti je u top 5 sportova u Americi, preskočili su i NHL po gledanosti.

http://www.therichest.or...pular-sports-in-america/ 
http://answers.yahoo.com...id=20110513075622AAg2RlC 
http://wiki.answers.com/...rts_in_the_United_States 

nije UFC 4. mjesto nego su četvrto mjesto svi borbeni sportovi zajedno .Tu spada i boks i MMA i još ne znam ni ja što.

To je lavovski dio UFC-a, boks ima njihove (i veće) brojke samo kad boksaju Maywetaher/Pacquiao.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Borisstandup
2012-01-06T23:29:42Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

Ward je cudo od boksaca.

Mislim da se previse laze kada se uzdise popularnost mma,nekako te ne vidim oko sebe i nemam takav dojam kako white prica.

Ne priča se više o UFC-u, Alistairu, Cainu, JDS-u itd. nego o Wardu i sličnim novijim predvodnicima boksa? Mislim da ti se krivo čini.

mislim da ne...mal je postotak ljudi koji prate prema onima koji ne prate.
Jednostavno mma nije jos velik sport

Kod mene krivi dojam, dosta ljudi koji baš i ne prate sport me zapitkivali što mislim hoće li Alistair dobit Lesnara, Cain Santosa itd itd. I to je kod nas, onda je jasno kako je tek u Americi. Još me nitko nije pitao jesam gledao Warda, S.Martineza i slične.

u njemackoj sam i ovdje svi o boksu..wardu abrahamu sturmu..
Borisstandup
2012-01-06T23:32:51Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

Ward je cudo od boksaca.

Mislim da se previse laze kada se uzdise popularnost mma,nekako te ne vidim oko sebe i nemam takav dojam kako white prica.

Ne priča se više o UFC-u, Alistairu, Cainu, JDS-u itd. nego o Wardu i sličnim novijim predvodnicima boksa? Mislim da ti se krivo čini.

Kod mene krivi dojam, dosta ljudi koji baš i ne prate sport me zapitkivali što mislim hoće li Alistair dobit Lesnara, Cain Santosa itd itd. I to je kod nas, onda je jasno kako je tek u Americi. Još me nitko nije pitao jesam gledao Warda, S.Martineza i slične.

Ustvari, od aktualnih boksača, zna li prosječni Hrvat uopće nekog osim braće Kličko?

holyfielda mannya floyda sigurno
bero
  • bero
2012-01-06T23:32:52Z
Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

Ward je cudo od boksaca.

u njemackoj sam i ovdje svi o boksu..wardu abrahamu sturmu..

Njemačka je poseban slučaj. Poanta ovog topica je više SAD. Bez čijeg tržišta na kraju krajeva boks ni ne može izgurati.
- dr jupidu
bero
  • bero
2012-01-06T23:33:50Z
Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

Ward je cudo od boksaca.

Ustvari, od aktualnih boksača, zna li prosječni Hrvat uopće nekog osim braće Kličko?

holyfielda mannya floyda sigurno

Zaboravio da je dedica još aktivan.
A prosječni Joža s ceste, on ti sigurno ne zna za Mannyja ni Floyda. :)20

- dr jupidu
Borisstandup
2012-01-06T23:35:12Z
Ne zna ni za santosa i caina haha

meni overeem nije zanimljiviji od klickovih haha
bero
  • bero
2012-01-06T23:37:58Z
Borisstandup wrote:

Ne zna ni za santosa i caina haha

meni overeem nije zanimljiviji od klickovih haha

A kvragu, ti si za promatranje :)20 šala.
- dr jupidu
nofrx
2012-01-06T23:38:40Z
ja mislim da crnci u americi više prate boks.
a bijelci MMA.

bjelaca je više i bogatiji su zato MMA.
KW CHAMPION
Borisstandup
2012-01-06T23:41:51Z
Znam da je Overeenm najaci na svijetu i da su bicepsi in al meni je on nekak bezveze ne bi platio ppv za njega

istina sto nofrx kaze
i ima istine sto bero o meni kaze:)
bero
  • bero
2012-01-06T23:44:15Z
nofrx wrote:

a bijelci MMA.

To je bilo dosad zbog dominacije bijelaca i malog broja crnaca, ali to se mijenja, posebice s novim zvijezdama tipa Jon Jones.
Kod Latinosa isto zbog Caina i sličnih.
- dr jupidu
Borisstandup
2012-01-06T23:47:22Z
bero wrote:

nofrx wrote:

a bijelci MMA.

To je bilo dosad zbog dominacije bijelaca i malog broja crnaca, ali to se mijenja, posebice s novim zvijezdama tipa Jon Jones.

a kod sveda gustaffson
a kod idiota sonnen

raste ufc u svakom pogledu,dobar posao rade ali imaju i puno neprijatelja a pogotovo desna struja republikanaca(mccain)
bero
  • bero
2012-01-06T23:50:13Z
Borisstandup wrote:

bero wrote:

nofrx wrote:

a bijelci MMA.

a kod sveda gustaffson
a kod idiota sonnen

raste ufc u svakom pogledu,dobar posao rade ali imaju i puno neprijatelja a pogotovo desna struja republikanaca(mccain)

I to je prošlost, McCain ih je nahvalio u zadnjem intervjuu, rekao da mu je drago da je UFC postao pravi sport a ne ono što je u startu bio.
A kad smo općenito kod desne struje, oni ih itekako podržavaju, nije se Dana bez razloga slizao s US Army i Marincima.
- dr jupidu
closeTheDeal
2012-01-06T23:50:45Z
Mislim da boks drzi korak samo zbog svoje povijesti , momentalno je rijec o nekolicini koji su siroj publici zanimljivi, mislim da ce u buducnosti boks zadrzati svoje iskrene fanove dok ce apsolutno sav mainstream pasti na MMA, sta je i logicno jer je sam po sebi puno dinamicniji i zanimljivjiji sport za laika , a interes laika vam predstavlja snagu odredenog sporta u smislu popularnosti.

( da ne pricam o šteti koju su '' popularna '' braca u superteskoj nanijeli, superteska je uvijek nosioc borilackog sporta, a njih dvoje su devastirali svu zabavu za prosjecnog gledatelja)
Borisstandup
2012-01-06T23:51:54Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

nofrx wrote:

a bijelci MMA.

a kod sveda gustaffson
a kod idiota sonnen

I to je prošlost, McCain ih je nahvalio u zadnjem intervjuu, rekao da mu je drago da je UFC postao pravi sport a ne ono što u startu bio.
A kad smo općenito kod desne struje, oni ih itetako podržavaju, nije se Dana bez razloga slizao s US Army i Marincima.

to je pametan potez, u proslosti su imali dosta problema s njima

navodno kanadska lijecnicka komora trazi zabranu mma..ak je istina
Salvador
2012-01-06T23:55:33Z
MMA nikad neće biti na nivou boksa.Ulaznice za borbe Sturma su skuplje od bundesligaških,pa se opet traži karta više,RTL mu isplatio 20 miliona za Tv prava itd...,promocija boksača je mnogo jača od mma boraca.Na primjer Sturmu dođe na borbu pola Njemačke repke,a Podolski uđe u ring pričati kako je njegov veliki fan itd....Ista situacija je i sa braćom Kličko,ni oni kao ni Sturm nemaju potrebe za američkim tržištem,a i zašto bi kada kontroliraju europsko.To nije slučaj samo u Njemačkoj,siguran sam da prosječan britanac nema pojma ko je Bisping ili Hardy,ali zato svi znaju za Hayea.Boks je jednostavno elita među borilačkim sportovima i tako će ostati.
bero
  • bero
2012-01-06T23:59:49Z
SalvadorBahiaBrazil wrote:

MMA nikad neće biti na nivou boksa.Ulaznice za borbe Sturma su skuplje od bundesligaških,pa se opet traži karta više,RTL mu isplatio 20 miliona za Tv prava itd...,promocija boksača je mnogo jača od mma boraca.Na primjer Sturmu dođe na borbu pola Njemačke repke,a Podolski uđe u ring pričati kako je njegov veliki fan itd....Ista situacija je i sa braćom Kličko,ni oni kao ni Sturm nemaju potrebe za američkim tržištem,a i zašto bi kada kontroliraju europsko.To nije slučaj samo u Njemačkoj,siguran sam da prosječan britanac nema pojma ko je Bisping ili Hardy,ali zato svi znaju za Hayea.Boks je jednostavno elita među borilačkim sportovima i tako će ostati.

U Njemačkoj je boks i dalje iznimno jak u uvjerljivo br. 1, ali i tamo vlada isključivo na staroj slavi. Tko će puniti stadione nakon Kličkovih i Sturma?
A što se Britanije tiče, Bisping je dosta popularan tamo, a najtiražnije novine imaju UFC rubrike.
- dr jupidu
Borisstandup
2012-01-07T00:03:58Z
Abraham i huck pune u njemackoj stadione

cini mi se da evropa kaska kad je mma u pitanju a i pitanje je sad kad je mirko rekao zbogom koliko ce i u hr mma biti pracen..i ako mi izgleda super naspram njemacke i svicarske
bero
  • bero
2012-01-07T00:06:20Z
Borisstandup wrote:

Abraham i huck pune u njemackoj stadione

cini mi se da evropa kaska kad je mma u pitanju a i pitanje je sad kad je mirko rekao zbogom koliko ce i u hr mma biti pracen..i ako mi izgleda super naspram njemacke i svicarske

U većini Europe, izuzev Njemačke i donekle Britanije, kaska podjednako slabo i boks i MMA.
Sve je super i sve je ok kad si muško i voliš nogomet! :)22
- dr jupidu
wildboy
2012-01-07T00:09:35Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

Ward je cudo od boksaca.

u pravu si Bero... bas sam gledao koliko prijatelja na fb ima grupu ufc-a.. jedno 30% cak neki ljudi koji uopce nisam zno da ih to zanima.. sve vise stavljaju borbe i vjesti borbi, članke itd. itd. puno mladih ljudi, i neki stariji koji to nisu pratili...

MISLIM DA ĆE BOKS OSTAT U SJENI MMA I IZ RAZLOGA STO MLADI LUDI ZAINTERESIRANI ZA BORILACKE SPORTOVE TRENIRAJU MMA. TO JE ATRAKTIVNIJE I PRIVLACI MLADE SPORTAŠE.
bero
  • bero
2012-01-07T00:12:25Z
closeTheDeal wrote:

Mislim da boks drzi korak samo zbog svoje povijesti , momentalno je rijec o nekolicini koji su siroj publici zanimljivi, mislim da ce u buducnosti boks zadrzati svoje iskrene fanove dok ce apsolutno sav mainstream pasti na MMA

Po meni je ovo najbolji opis situacije. Ukoliko MMA ne doživi neki svoj iznenadni pad. Ljudi jednostavno žele gledati što slobodnije borbe sa što manje ograničenja.
- dr jupidu
Users browsing this topic