KRU MUAY THAI
2011-12-14T13:49:09Z
ivankomajstor wrote:

KRU MUAY THAI wrote:

ivankomajstor wrote:

P.S. I ako netko kao matični sport ima šah ili boćanje i u boksu nadboksa boksačkog prvaka slobodno nek ide dalje :)

pa da, kaj onda Franjo Franjić može doč iz Gornjih Hrkovaca gdje je jako dobar u svom kvartu i izšoral je/ nadigral -sve redom,u prvu ekipu Barce? 🙂 tak to ide? svatko može svugdje? kaj če nam onda razni športski savezi, izbornici...? gubljenje novca i vremena.. Jednostavno, tko je dobar taj nek uskoči...i gotova stvar.:)20

Hahaa pa naravno da je to malo iskarikirano, i da ima procedura i selekcija, ali koja je glupost da se nekom gleda njegov matični sport??? Pa kao ljudi koji dolaze iz kick-boxinga nebi trebali moći boksati jer su oni po vokaciji kick-boxeri 😉.

Šta to znači? Da bi sad trebao netko doći Kličku i reći ti si iz kick-boxinga, ti ne možeš boksati :)?

To je bio samo jedan JADAN NAČIN na koji je Leo pokušao spriječiti da ljudi koji dolaze iz drugih borilačkih disciplina tamburaju njegove pulene koji se bave samo i isključivo boksom U BOKSU (Mišković, Tomasović,...)? I zapravo tu se vidi koliko je Leo "genijalan trener" kad mu neki kick-boksač dođe i natambura njegovog boksača u boksu kao malog majmuna ;)

Moj prijatelju opet ti ponavljam, možeš ti u svoje vrijeme treniraš što god hoćeš, ali ako ti dođeš i u boksu natamburaš nekog boksača onda si ti bolji u boksu! Šta nekog boli briga jel se ti pripremaš za boks meč trenirajući boks, kickbox, judo ili treniraš bacanje krigli u zrak :)?

Da i ja karikiram.. Nemreš ti izgraditi neboder, sve lijepo skockati, urediti i nakon toga pozvati susjeda da ti ga sruši bagerom? ili pak? ja osobno mislim da u tom slučaju nisi previše uložio pa ti nije briga...Normalno, kad nešto gradiš na dugi rok, bojiš se da se to ne uništi prek noči. Tako je i sa savezima. Ulaže se u te mlade ljude, to je jedan ogroman napor trenera, sportskih djelatnika, sponzora... i nemre bit svejedno dali če sutra sve baciti u vodu zbog neke povrede u nekom drugom sportu...zato mnogi savezi ne daju svoje borce nastupati u drugim disciplinama. To je sasvim opravdano i prihvatljivo, a ako netko oče raditi drugu sportsku disciplinu i ostaviti bivšu, tu ga se demokratski nebi trebalo sputavati. Sve ima svoje dobre i loše strane...
Similar Topics
Users browsing this topic