cesarus
2011-12-07T12:40:11Z
bou jack wrote:

CESARUS-u dragi psiha je najvažniji dio sporta ALI KAKO JE RAZVIT DO MAXIMUMA, sigurno ne
tako da gurneš juniora Preskara u PROFI i ubjeđuješ ga da može on tako mlad, PA MOGAO JE I
TYSON. Istu je grešku Pijetraj napravio i sa Mansurom.
Svi smo mi individue i svatko od nas ima drugo VRIJEME za ispoljit psihički maximum a na
TRENERU i SAMO NA TRENERU je da predvidi taj moment i u pravo vrijeme gurne svog boksača
u pravu ne juniorsku nego SENIORSKU VATRU.
Ponavljam da je Pijetraj odličan poznavatelj BOKSAČKE TEHNIKE ali ne i BOKSAČKE PSIHOLOGIJE.
Ne možeš boksača koji nije PSIHIČKI SPREMAN gurnuti u vatru.
Nestrpljivost i egocentričnost je Pijetrajeva MANA i zato više nije selektor, jer nezna balansirati
unutar HBS-a , njemu je važan jedino "Leonardo".
SELEKTORU MORA BITI VAŽNA CIJELA HRVATSKA.
Muhammad Ali je imao "manu" ispružene prednje lijeve noge kod ispucavanja prednjeg JEB-a,
(nije bila lagano savijena u koljenu). Znate li kako je Angelo Dundee ispravio tu pogrešku ?
Bez EGO-TRIPA i "brojanja" ALIJ-u već mu je par puta poslije treninga govorio : Stvarno dobro radiš taj JEB,
imaš super stav i dobro savijeno koljeno.......
To je trener bez EGA a BOKSAČKE PSIHOLOGIJE NA PRETEK
EGO je najveći neprijatelj borca, jer za pobjedu MORAŠ NAPRAVITI ONO ŠTO MORAŠ NAPRAVITI
A NE ONO ŠTO TT ŽELIŠ NAPRAVITI.
To važi i za trenera jer u nekoj PARALELNOJ VERZIJI psihičkog pristupa PRESKARU i MANSURU,
možda bi bili puno bolji.
Za svaki cilj u životu postoji DOBITNA ŠIFRA, PIJETRAJ je fulao šifre za Preskara i Mansura JER
NEZNA DRUGAČIJE.
NADAMO SE DA HRGOVIĆ ODGOVARA PIJETRAJEVOJ ŠIFRI, umjesto da Pijetraj traži Hrgovićevu šifru.
Pozdrav svim biksačima od ......?

Ima istine i u tome sto si gore naveo i ne tvrdim da je Pijetraj Freddi Roach a bome nije ni Rockyev Mickey 🙂 niti su nase boksacke vedete Muhammad Ali
Al pogledajmo istini u oci kolko nasa Hrvatska moze dati boksaca (tu mislim brojcano) pa jos i da budu vrhunski.
Ako radis kao trener onda si i sam vidio koliko je tesko danasnje klince uopce dobiti da dolaze na trening. Kao trener mozes puno ako imas dobar materijal , a to danas u boksu nije lako naci. U sportu nema jedne najvaznije stvari sve su vazne. Pjetraj je dao Hrvatskom boksu vec nekoliko vrhunskih boksaca. Sto su drugi treneri izbacili iz svog pogona.Danasnja mladez ima jedan mec cijela birtija ga hvali i njega nema na treninzima.Ulazi u birc u kvartu i svi se trkaju znas ko je ovaj frajer, tu je on svoj plafon dosegnuo , i svi pricaju da je on mogao biti veliki .... Pitajte ih koliko treninga tjedno odrade. Blanku Vlasic ne pitaju kad trenira vec kad ne trenira. Leonardo Pijetraj i svi mi jos moramo puno uciti da bi bili bolji. Stalan napredak trenera dati ce i rezultate u napretku boksaca. Sjetite se samo stare garde trenera i nekih danasnjih koji su ostali na nihovom nivou " udi unutra ubi ga mozes ti to mali ajdeeee razvli ga sta si se stiso ko p.." nadam se da je to proslost.Sto se tice ovog oko Preskara i Mansura da nije znao bolje, pa sto nije neko dosao i probao sa njima bolje, ponudio im nesto da dodu knjemu trenirati da budu bolji. Nema trenutno boljih ili radi znanja , poznanstava ili uvjeta koje mogu pruziti, pa su ovi odlucili radije odustati. Znaci nogometas koji ne uspije u jednom klubu, prestaje sa nogometom i ne potrazi novi klub. Isti izbor imaju i boksaci, ali sto im mozemo pruziti za puno odricanja puno batina bez love . Al da ja ne ispadnem odvjetnik od gospona Leonarda ima on jezik i to dugacak, pa nek se sam brani ja sam se ukljucio na forum da govorim sa vama o boksu kao o jednoj plemenitoj vjestini koju volim iz sveg srca.
pecho
2011-12-08T18:35:45Z
isprdo ga je pijetraj zesce,ovaj vicevic je...bez rijeci....
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
dr jupidu
2011-12-09T14:35:15Z
al fora mi je kad vičević kaže pjetraju da je ovaj dao ostavku preko telčefona:)))))

a pjetraj kaže odakle mu to:))nek pokaže snimku:)))
ivankomajstor
2011-12-13T00:51:35Z
Haha ovaj evanderić je presmiješan kad nastupa kao Leova osobna tajnica 🙂. Leo je jedan veliki egomanijak, blefer i vrhunski samopromotor. Kao trener po rezultatima solidan, ništa više... A svoje "veliko znanje" je zorno demonstirao kao komentator kad je komentirao da je Haye pobijedio Vladimira (možda i bi da je član Leonarda na PH sa sucima koje Leo delegira)

Glavne teze evandera su ponavljanje zapravo smiješnih Pijetrajevih teza koje ne odgovaraju istini - Leo ima rezultate, on je stvorio kao neke vrhunske boksače, svjetska imena, blabla... Pero Tadić i ostali su nula, ugostitelji, oni nisu stvorili ikoga.

Preskar - niti srednja klasa u profi boksu, nije dobio nijednog ozbiljnijeg protivnika, onog Pedjure koji ga je natamburao nema uopće na nekim ozbiljnim rang listama. Najveći uspjeh mu je konstantna promocija u HR medijima koju mu je Pijetraj priuštio (kao tambura braću Kličko na sparinzima i te spike :))

Mansour - tko je on, šta je on u seniorskom boksu?

Hrgović - tek ćemo vidjeti kakav je u seniorskoj konkurenciji, na dobrom je putu, ali i ovako samo znam da su mu morali maknuti kickboksača Tomasovića da može osvojiti seniorsko prvenstvo HR.

Koga je to UOPĆE Leo stvorio u seniorskoj konkurenciji??? Haha da veliki Preskar... I Mansour :)

evander jel ti slučajno znaš tko je Stipe Drviš??? Mario Šivolija??? I onda ti ljudima ovdje možeš govoriti da nikoga nisu stvorili nego eto jedini Leo kao stvara...

ČINJENICE o Leu (neke je već napisao bou i s njim se gotovo apsolutno slažem).

1. Izbacio cijeli jedan klub Pit Bull kako bi njegov Hrgović mogao do seniroskog zlata na PH jer ovako u ringu to nikako nije mogao!
2. Suspendirao borce iz drugih disciplina!!Kakve veze ima što borci dolaze iz drugih disciplina??? Pa Vitalij Kličko je došao iz kickboxa! Jel mu treba zato zabraniti da boksa??? Da ne govorim da normalne zemlje šalju svoje boksače (npr. Rusija)na pojedina kickbox natjecanja da nauče neke nove stvari!
3. PREOČITE sudačke krađe na račun protivnika Leovih pulena!
4. Uzima lovu od amaterskih boksača (a na račun njih uzima i lovu od gradskog i državnog proračuna za isti posao; Leonardo dobija najviše love iz proračuna od svih boksačkih klubova u RH)
5. Ne zove najbolje boksače na europska i svjetska prvenstva nego preferira svoje boksače.
6. Podržava krimosa Kruljca na čelu boksačkog saveza
7. Bahata moralna nula od čovjeka

Uglavnom to su činjenice, koliko god se neki trudili da ga opravdaju... A rezultati mu objektivno nisu ništa posebno, daleko od toga da je najbolji trener u Hrvatskoj (makar je najplaćeniji)!
bou jack
2011-12-13T08:35:10Z
Ivankomajstor - majstore, napokon netko da nije Leonardov "potrčko" POZDRAV
2011-12-13T10:02:07Z
slazem se sa ivankomajstorom...Leovi rezultati nisu bas toliko vrhunski,gledajmo realno,dok je Pero Tadic bio izbornik svako veliko natjecanje nasi reprezentativci bi uzeli barem jednu medalju,Drvis,Palic,Sivolija,Đipalo,Ahmeti,svi oni su uzeli medalje sto na svjetskim sto na europskim prvenstvima dok kod Leonarda je uzeo samo Sep medalju na europskom prvenstvu koje je bilo najslabije europsko prvenstvo do sad,iako ne omalovazavam Sepov rezultat jer decko je stvarno dobar i srcan borac....to su cinjenice tako da nebi bas rekao da jedino Pijetraj ima rezultate u Hrvatskoj!!!
evander
2011-12-13T10:55:46Z
Dobrodošli dragi suparnici i neistomišljenici ivankomajstor i ronald mcdonald! Rado ću se s vama upustiti u boksačku raspravu kad iznesete neke nove ideje, a ne samo gomilu paušalnih i nedokazivih optužbi poput "bahata, moralna nula od čovjeka". Žao mi je što u nedostatku jačih argumenata posežete za uvredama.
I da, vrlo dobro znam tko su Šivolija i Đipalo, bio sam vrlo blizu njih kad su postizali najveće rezultate u karijeri. A izbornička usporedba Pijetraja i Tadića imat će smisla kad Pijetraj bude 15 godina izbornik i kad bude mogao potrošiti toliko novca kao njegovi prethodnici. Podsjetit ću samo da je za mandata Pere Tadića i Ive Živkovića prošlo pet europskih prvenstava, sedam svjetskih prvenstava i četiri olimpijske igre na kojima hrvatski boksački ili uopće nisu sudjelovali ili nisu osvojili nikakvu medalju.
bruce lee
2011-12-13T11:49:03Z
evander wrote:

Dobrodošli dragi suparnici i neistomišljenici ivankomajstor i ronald mcdonald! Rado ću se s vama upustiti u boksačku raspravu kad iznesete neke nove ideje, a ne samo gomilu paušalnih i nedokazivih optužbi poput "bahata, moralna nula od čovjeka". Žao mi je što u nedostatku jačih argumenata posežete za uvredama.
I da, vrlo dobro znam tko su Šivolija i Đipalo, bio sam vrlo blizu njih kad su postizali najveće rezultate u karijeri. A izbornička usporedba Pijetraja i Tadića imat će smisla kad Pijetraj bude 15 godina izbornik i kad bude mogao potrošiti toliko novca kao njegovi prethodnici. Podsjetit ću samo da je za mandata Pere Tadića i Ive Živkovića prošlo pet europskih prvenstava, sedam svjetskih prvenstava i četiri olimpijske igre na kojima hrvatski boksački ili uopće nisu sudjelovali ili nisu osvojili nikakvu medalju.

evo ti jedan argument, na prošlim olimpijskim igrama imali smo 2 boksača
a sada imamojavascript:insertsmiley(':)18%20','/Forum/images/emoticons/novi_icon_lol.gif')
nije mi jasno kako od tih silnih zvjezda iz svjetske lige i tih svjetskih i europskih juniorskih prvaka nitko se nije uspio plasirat na OI
da je bilo poslat nekog kik-boksača na ove dodatne kvalifikacije, pa ćemo možda imat predstavnika
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
evander
2011-12-13T12:25:31Z
bruce lee wrote:

evander wrote:

a sada imamojavascript:insertsmiley(':)18%20','/Forum/images/emoticons/novi_icon_lol.gif')
nije mi jasno kako od tih silnih zvjezda iz svjetske lige i tih svjetskih i europskih juniorskih prvaka nitko se nije uspio plasirat na OI
da je bilo poslat nekog kik-boksača na ove dodatne kvalifikacije, pa ćemo možda imat predstavnika

Polako, kvalifikacije još nisu gotove. Sjetimo se kako je Marko Tomasović u posljednji trenutak izborio OI u Pekingu i onda junački poginuo protiv Cammarellea. A sada svi puno očekujemo od Sanjina Pol Vrgoča, Mirsada Ahmetija i Marka Čalića. Evo, Čalić je nedavno čak uspio zaraditi bod za svoju momčad u WSB-u.
bruce lee
2011-12-13T12:52:21Z
evander wrote:

bruce lee wrote:

evander wrote:

Polako, kvalifikacije još nisu gotove. Sjetimo se kako je Marko Tomasović u posljednji trenutak izborio OI u Pekingu i onda junački poginuo protiv Cammarellea. A sada svi puno očekujemo od Sanjina Pol Vrgoča, Mirsada Ahmetija i Marka Čalića. Evo, Čalić je nedavno čak uspio zaraditi bod za svoju momčad u WSB-u.

hoće li ić vrgoč, ahmeti i čalić ili će ić katalenić, dujić i vugdelija je sasvim svejedno jer nitko od njih se neće plasirat
jedino bi mogli imat predstavnika do 81 i u 93+ a tu su leonardovi izgubili, možda bi kik-boksači bolje prošli
ja da sam izbornik pustio bi tomasovića na ph da vidim tko je bolji on ili hrgović
a mišković bi vodio jer je puno bolji od sepa, već sam ovdje pisao da je mišković najtalentiraniji hrvatski boksač
evander
2011-12-13T13:14:21Z
Konačno se u nečemu slažemo. I ja mislim da imamo vrlo malo boksača koji se mogu plasirati na OI, samo što sam siguran da nijedan od tih kandidata nije izvan Zagreba. Malo mi je jedino nejasna ova konstatacija da su "leonardovi tu izgubili". Znači li to da Hrgovića ne bi trebalo poslati na kvalifikacije za OI zato što je na Svjetskom prvenstvu uspio ući "samo" u četvrtfinale?
Vidim da se kriteriji rasplinjavaju kad treba izbaciti Pijetrajeve boksače iz reprezentacije. U jednoj kategoriji se vrednuje hrvatsko prvenstvo, u drugoj međunarodna natjecanja, a u trećoj treba vratiti posrnulog veterana, valjda zbog starih zasluga. Ili konkretno, Mišković treba ići na kvalifikacije zato što je bolji od Sepa i zato što je hrvatski prvak, ali Hrgović ne treba ići na kvalifikacije zato što je bolji od Tomasovića i zato što je hrvatski prvak. Meni je načelno svejedno koji kriterij ćemo primijeniti, samo bih volio da ga se držimo u svim kategorijama, bez obzira odgovara li ili šteti Pijetrajevim boksačima.
2011-12-13T13:14:33Z
evander,ne mozes se ti upustit u boksacku raspravu kad nikad nisi bio(bila)boksac,dosao(dosla)si kao novinar u boks i to zahvaljujuci Tadicu,i to mu je bila najgora greska u 15 godina mandata kao izbornik!!!
nofrx
2011-12-13T13:15:34Z
zaboravljate na ženski boks.
od Londona će bit i ženski boks na olimpijskim igrama.

ne znam jesu li cure iz pit bulla propustile priliku za London kad ih je bivše rukovodstvo saveza sabotiralo i izbacilo iz saveza.
ali siguran sam da bi bilo medalja da odu.
KW CHAMPION
evander
2011-12-13T13:20:08Z
ronald mcdonald wrote:

evander,ne mozes se ti upustit u boksacku raspravu kad nikad nisi bio(bila)boksac,dosao(dosla)si kao novinar u boks i to zahvaljujuci Tadicu,i to mu je bila najgora greska u 15 godina mandata kao izbornik!!!

Pogreška! Pero Tadić nema nikakve veze sa mnom, niti mojim poslom, niti mojom karijerom. Kamo sreće da sam ja jedina Tadićeva pogreška! Međutim, ja Tadića cijenim kao trenera i mislim da je današnji hrvatski boks nezamisliv bez Pere. U galeriji likova koji su prošli kroz HBS i hrvatski boks u posljednjih 20 godina Pero Tadić sigurno nije među negativcima. U Hrvatskoj se tako malo ljudi ozbiljno bavi boksom i velika je šteta šikanirati i izbacivati bilo koga, pa tako i Tadića i Pijetraja i Kruljca i Pit Bull.
bruce lee
2011-12-13T13:32:31Z
evander wrote:

Konačno se u nečemu slažemo. I ja mislim da imamo vrlo malo boksača koji se mogu plasirati na OI, samo što sam siguran da nijedan od tih kandidata nije izvan Zagreba. Malo mi je jedino nejasna ova konstatacija da su "leonardovi tu izgubili". Znači li to da Hrgovića ne bi trebalo poslati na kvalifikacije za OI zato što je na Svjetskom prvenstvu uspio ući "samo" u četvrtfinale?
Vidim da se kriteriji rasplinjavaju kad treba izbaciti Pijetrajeve boksače iz reprezentacije. U jednoj kategoriji se vrednuje hrvatsko prvenstvo, u drugoj međunarodna natjecanja, a u trećoj treba vratiti posrnulog veterana, valjda zbog starih zasluga. Ili konkretno, Mišković treba ići na kvalifikacije zato što je bolji od Sepa i zato što je hrvatski prvak, ali Hrgović ne treba ići na kvalifikacije zato što je bolji od Tomasovića i zato što je hrvatski prvak. Meni je načelno svejedno koji kriterij ćemo primijeniti, samo bih volio da ga se držimo u svim kategorijama, bez obzira odgovara li ili šteti Pijetrajevim boksačima.

mišković je na ph pokazao da je bolji a navodno i na sparingu poslje prvenstva i zato trba ići
a treba li ići tomasović ili hrgović to nikad nećemo saznat jer je leo izbacio pit-bul iz saveza
samo 3 boksača u hrvatskoj imaju kvalitete da bi se možda mogli plasirat na olimpijske a to su hrgović, mišković i tomasović a leo je dvoicu od njih izbacio, jednoga iz reprezentacije a drugoga skroz iz boksa
da je naš savez normalan pred miškovića bi prostrli crveni tepih i molili ga da se posveti boksu a oni ga ucjenjuju i šikaniraju

p.s. ako nisam bio jasan ponovit ću. nisam rekao da tomasović treba ići u kvalifikacije niti da je trebao na ići na svjetsko, nego da mi je žao što nije bio na ph i nismo vidili njegov meč sa hrgovićem
pošteno bi bilo da mu leo ponudi sparing i ukine suspenziju pa da vidimo tko je bolji jer na ph 2010 tomasović je pobjedio 3 leova borca i uzeo titulu
evander
2011-12-13T13:45:47Z
bruce lee wrote:

evander wrote:

mišković je na ph pokazao da je bolji a navodno i na sparingu poslje prvenstva i zato trba ići
a treba li ići tomasović ili hrgović to nikad nećemo saznat jer je leo izbacio pit-bul iz saveza
samo 3 boksača u hrvatskoj imaju kvalitete da bi se možda mogli plasirat na olimpijske a to su hrgović, mišković i tomasović a leo je dvoicu od njih izbacio, jednoga iz reprezentacije a drugoga skroz iz boksa
da je naš savez normalan pred miškovića bi prostrli crveni tepih i molili ga da se posveti boksu a oni ga ucjenjuju i šikaniraju

p.s. ako nisam bio jasan ponovit ću. nisam rekao da tomasović treba ići u kvalifikacije niti da je trebao na ići na svjetsko, nego da mi je žao što nije bio na ph i nismo vidili njegov meč sa hrgovićem
pošteno bi bilo da mu leo ponudi sparing i ukine suspenziju pa da vidimo tko je bolji jer na ph 2010 tomasović je pobjedio 3 leova borca i uzeo titulu

Uz manje korekcije složio bih se tobom. Miškovića je zaista trebalo stimulirati da se sasvim posveti boksu, i ne samo njega, ali bojim se da za takvo nešto u HBS-u nikad nije bilo ni sluha, ni novca. Što se tiče kvalifikacija za OI, nadam se da će hrvatsko prvenstvo biti održano ranije, pa ćemo konačno vidjeti tko je bolji. Zasad i Miškovć i Sep imaju argumente. I nisam baš siguran da se radi o šikaniranju, jer Miškovićev otac i Pijetraj su u stalnom kontaktu. Naime, Leo mu je otvorio vrata WSB-a, kao i Čaliću i Pol Vrgoču.
Izbacivanje Pit Bulla iz HBS-a je bila primjena pretjerane sile na neposlušnog člana. Tomasović je mogao promijeniti klub da je htio, ali ostao je lojalan svojim trenerima, kao što i treba. Nažalost, Tomasović je ispao žrtva sukoba vodstva Pit Bulla i vodstva HBS-a (nemojmo odmah ulaziti u rasprave tko je bio u pravu, jer pogrešaka je bilo s obje strane). Kudikamo važnije je osigurati uvjete da se to nikad više ne dogodi.
bruce lee
2011-12-13T13:56:33Z
suspendiran je pit-bul i tomasović osobno tako da on nije mogao nastupit za drugi klub
ja treniram u spalata i bilo je priče da će nastupit za nas kao posuđeni borac ako mu ukinu suspenziju
nakraju mu nisu skinili suspenziju nego mu je još produžena a moji iz kluba se nisu na vrjeme registrirali pa je naš jedini
boksač nastupio za split
cesarus
2011-12-13T17:51:57Z
Zanima me samo kad ce neko od svih ovih velikih strucnjaka nesto napravit. Bilo da se radi o natjecatelju ili strucnjaku.
Pricate ko da je vrhunskog sportasa napravit lako, samo pljujete po drugima i tipkate primite se posla i pokazit REZULTATE. Niko nije savrsen pogledajte se u ogledalo i sve ce vam biti jasno.
ivankomajstor
2011-12-13T18:19:36Z
evander wrote:

bruce lee wrote:

evander wrote:

Uz manje korekcije složio bih se tobom. Miškovića je zaista trebalo stimulirati da se sasvim posveti boksu, i ne samo njega, ali bojim se da za takvo nešto u HBS-u nikad nije bilo ni sluha, ni novca. Što se tiče kvalifikacija za OI, nadam se da će hrvatsko prvenstvo biti održano ranije, pa ćemo konačno vidjeti tko je bolji. Zasad i Miškovć i Sep imaju argumente. I nisam baš siguran da se radi o šikaniranju, jer Miškovićev otac i Pijetraj su u stalnom kontaktu. Naime, Leo mu je otvorio vrata WSB-a, kao i Čaliću i Pol Vrgoču.
Izbacivanje Pit Bulla iz HBS-a je bila primjena pretjerane sile na neposlušnog člana. Tomasović je mogao promijeniti klub da je htio, ali ostao je lojalan svojim trenerima, kao što i treba. Nažalost, Tomasović je ispao žrtva sukoba vodstva Pit Bulla i vodstva HBS-a (nemojmo odmah ulaziti u rasprave tko je bio u pravu, jer pogrešaka je bilo s obje strane). Kudikamo važnije je osigurati uvjete da se to nikad više ne dogodi.

Stvari su u konačnici VRLO JEDNOSTAVNE a ti ih stalno želiš istimistificirati da bi obranio neobranjivo (Leovu poziciju)!!! U kvalifikacije trebaju ići naši NAJBOLJI boksači! I gotovo. Kakve Sep ima argumente da je bolji od Miškovića kad ga je ovaj demolirao u svakom njihovom meču??? Tu je situacija APSOLUTNO ČISTA koliko god je Leonardovci pokušali zamutiti!
(a najjači argument im je Mišković je zapravo kickboksač pa se njegove pobjede ne kontaju - umjesto da šute od sramote kad netko dođe iz kickboxa i njihovog člana koji se bavi samo boksom nadoboksa ko malog majmuna :))

Što se Hrgovića tiče tu situacija nije nimalo čista jer ga je u zadnjem njihovom meču Tomasović DOBIO na PH!! Hrgović je svoj prolaz u kvalifikacije zaslužio administrativnom odlukom njemu naklonjenih ljudi, a NE U RINGU što bi bilo pošteno. Da je pobijedio Tomasovića na PH i tako izborio kvalifikacije nitko mu nebi riječ rekao, a ovako je to sve skupa ispalo SKROZ JADNO... Ja ne navijam ni za jednog, ni za drugog, nek bolji pobijedi, ali ovo što su napravili Tomasoviću je stvarno PRE, PRE, PREJADNO i u konačnici vrlo NEPOŠTENO i ZLOBNO!!!

Nek idu NAJBOLJI, ali zbilja najbolji u ringu, a ne izvan njega!

evander
2011-12-13T18:50:21Z
ivankomajstor wrote:

evander wrote:

bruce lee wrote:

evander wrote:

Stvari su u konačnici VRLO JEDNOSTAVNE a ti ih stalno želiš istimistificirati da bi obranio neobranjivo (Leovu poziciju)!!! U kvalifikacije trebaju ići naši NAJBOLJI boksači! I gotovo. Kakve Sep ima argumente da je bolji od Miškovića kad ga je ovaj demolirao u svakom njihovom meču??? Tu je situacija APSOLUTNO ČISTA koliko god je Leonardovci pokušali zamutiti!
(a najjači argument im je Mišković je zapravo kickboksač pa se njegove pobjede ne kontaju - umjesto da šute od sramote kad netko dođe iz kickboxa i njihovog člana koji se bavi samo boksom nadoboksa ko malog majmuna :))

Što se Hrgovića tiče tu situacija nije nimalo čista jer ga je u zadnjem njihovom meču Tomasović DOBIO na PH!! Hrgović je svoj prolaz u kvalifikacije zaslužio administrativnom odlukom njemu naklonjenih ljudi, a NE U RINGU što bi bilo pošteno. Da je pobijedio Tomasovića na PH i tako izborio kvalifikacije nitko mu nebi riječ rekao, a ovako je to sve skupa ispalo SKROZ JADNO... Ja ne navijam ni za jednog, ni za drugog, nek bolji pobijedi, ali ovo što su napravili Tomasoviću je stvarno PRE, PRE, PREJADNO i u konačnici vrlo NEPOŠTENO i ZLOBNO!!!

Nek idu NAJBOLJI, ali zbilja najbolji u ringu, a ne izvan njega!

Dobro, recimo da se smo složili oko kriterija da na olimpijske kvalifikacije ide ONAJ KOJI JE DOBIO ZADNJI MEĐUSOBNI MEČ. Budemo li i dalje slijedili ovu tvoju logiku, dolazimo do konstatacije da bi Mišković i Tomasović osvojili medalje na posljednjem Europskom i Svjetskom prvenstvu. Mišković bi bio najmanje srebrni, jer je na PH "demolirao" Sepa, koji je na EP-u bio brončani. Tomasović bi bio najmanje brončani, jer je na PH 2010. pobijedio Hrgovića, koji je izborio četvrtfinale na SP-u (a to je razina natjecanja koju Tomasović, podsjećam, u dva pokušaja na SP-ima nekim čudom nije uspio dosegnuti).
Kao ovako postavim stvari, taj Pijetraj je stvarno pokvarenjak kad je hrvatski boks osiromašio za dvije sigurne međunarodne medalje.
Ali dobro, od njegovih boksača u kvalifikacije barem sigurno ide Matej Dujić, jer je u posljednjem meču pobijedio Sanjina Pol Vrgoča. Tu je, valjda, sve jasno. Ah ne, skoro sam zaboravio, Vrgoč je pokraden u posljednjem meču protiv Dujića! Dakle, u kvalifikacijama nema mjesta ni za jednog Pijetrajevog boksača. Nema veze što je u posljednje četiri godine BK Leonardo najuspješniji klub na seniorskom PH i prema ukupnom broju medalja i prema broju zlatnih medalja. Nema veze što ima dvojicu iz pobjedničke momčadi WSB-a, nema veze što ima jednog medaljaša u međunarodnoj konkurenciji u zadnjih pet godina...
Zaista je fascinantno pratiti koliko mržnje izaziva svaki pozitivan spomen Pijetrajeva imena. I zanimljivo je kako više nitko ne spominje Kruljca. Sad vidimo tko je prava meta smjene u HBS-u.
Similar Topics
Users browsing this topic