Evander tvrdi : Pijetraj vrlo dobro zna šta je dobro, a što loše za nečiju karijeru.
Pa idi pitaj PRESKARA, MANSURA i PALIĆA jel im dobro
Evander tvrdi : .....novom vodstvu HBS-a, ma kako ono nesposobno bilo....
Kako ti Evanderu znaš da da su nesposobni, tek su počeli raditi
I ako je Evander = Melita, onda VRATI LOVU
Pa dobro, krenimo opet redom, naravno s argumentima, a ne uvredama:
1. Preskar je praktički bez ikakve amaterske karijere došao do ugovora s Donom Kingom i braćom Kličko. Zaradio je oko 300.000 dolara u karijeri i ostao neporažen u 19 nastupa. Uspješniju profesionalnu karijeru od njega u Hrvatskoj su od 1990. imali samo Mavrović i Drviš. Je li mogao postići više s drugim trenerom-menadžerom? Ne vjerujem. Možda je trebao ostati duže u amaterskom boksu, ali nije ga imao tko financirati i Preskar je sam tražio da se profesionalizira. Danas mu nad glavom visi teret bolesti koja se može i ne mora aktivirati. Nije ni prvi, ni zadnji kojem je zdravlje stradalo u ringu. U tome nema Pijetrajeve krivice.
2. Mansour dolazi iz bogate obitelji i nikad nije prihvatio boks kao svoju sudbinu. Odlučio je završiti fakultet i nije bio spreman za odricanja koja traži vrhunski boks. Otišao je na vrijeme, iako je vjerojatno mogao biti odličan teškaš. Žalim što ga neću vidjeti u ringu u Londonu, kao što žalim što Šivoliju nikad neću vidjeti u profesionalnom ringu. Opet ne znam što je Pijetraj tu mogao učiniti.
3. Da je Vičević sposoban onda bi prvo od svog kluba stvorio primjerno boksačko društvo s nekoliko seniorskoj i juniorskih prvaka Hrvatske. Onda bi lijepo pokucao na vrata HBS-a i rekao "Gospodo, pogledajte što sam uspio izgraditi u BK Rijeka! Dajte mi HBS da ga preporodim!". Međutim, Vičević i Šivolija u svom klubu nisu uspjeli stvoriti niti jednog jedinog hrvatskog prvaka (međunarodna konkurencija je ionako izvan svake sfere za bilo koga izvan BK Leonardo), a sad im još dajemo u ruke HBS!? Dakle, nagrađujemo ih za nerad.
Naravno, siguran sam da bi BK Rijeka procvjetala da je HBS redovito održavao godišnje Skupštine. Općenito su Skupštine i zapisnici temelj uspjeha u svakom sportu, to svi znamo.