evander
2011-12-05T20:03:35Z
ronald mcdonald wrote:

EDIT ......... Melita se predstavlja kao Evander....strasno!!!

pripazi na izražavanje

Ne, Evander nije Melita, puno je teži i veći od bivše glavne tajnice HBS-a. Ali ako to znači da sam nježne duše i da sam dobro informiran o boksu, hvala na komplimentu.
bou jack
2011-12-05T20:15:59Z
Čuj Evanderića, pa ti si veliki Tedy Bear nježne dušice a ka tome si dobro informiran o boksu( Melita informirana ?)
Evo pitanja da vidim dali si muško :
Borac je ispred tebe u duble decku i ti mu želiš napasti jetru(oboje imate ljevu ruku naprijed), koji je najefikasniji
ili najčešći način za doči do jetre poluaperkatom ?
SILEĐŽIJA
2011-12-05T20:23:35Z
bou jack wrote:

Evander tvrdi : Pijetraj vrlo dobro zna šta je dobro, a što loše za nečiju karijeru.

Pa idi pitaj PRESKARA, MANSURA i PALIĆA jel im dobro

Isto će se dogodit i Hrgoviću.

evander
2011-12-05T20:28:21Z
bou jack wrote:

Evander tvrdi : Pijetraj vrlo dobro zna šta je dobro, a što loše za nečiju karijeru.

Pa idi pitaj PRESKARA, MANSURA i PALIĆA jel im dobro

Evander tvrdi : .....novom vodstvu HBS-a, ma kako ono nesposobno bilo....

Kako ti Evanderu znaš da da su nesposobni, tek su počeli raditi

I ako je Evander = Melita, onda VRATI LOVU

Pa dobro, krenimo opet redom, naravno s argumentima, a ne uvredama:

1. Preskar je praktički bez ikakve amaterske karijere došao do ugovora s Donom Kingom i braćom Kličko. Zaradio je oko 300.000 dolara u karijeri i ostao neporažen u 19 nastupa. Uspješniju profesionalnu karijeru od njega u Hrvatskoj su od 1990. imali samo Mavrović i Drviš. Je li mogao postići više s drugim trenerom-menadžerom? Ne vjerujem. Možda je trebao ostati duže u amaterskom boksu, ali nije ga imao tko financirati i Preskar je sam tražio da se profesionalizira. Danas mu nad glavom visi teret bolesti koja se može i ne mora aktivirati. Nije ni prvi, ni zadnji kojem je zdravlje stradalo u ringu. U tome nema Pijetrajeve krivice.

2. Mansour dolazi iz bogate obitelji i nikad nije prihvatio boks kao svoju sudbinu. Odlučio je završiti fakultet i nije bio spreman za odricanja koja traži vrhunski boks. Otišao je na vrijeme, iako je vjerojatno mogao biti odličan teškaš. Žalim što ga neću vidjeti u ringu u Londonu, kao što žalim što Šivoliju nikad neću vidjeti u profesionalnom ringu. Opet ne znam što je Pijetraj tu mogao učiniti.

3. Da je Vičević sposoban onda bi prvo od svog kluba stvorio primjerno boksačko društvo s nekoliko seniorskoj i juniorskih prvaka Hrvatske. Onda bi lijepo pokucao na vrata HBS-a i rekao "Gospodo, pogledajte što sam uspio izgraditi u BK Rijeka! Dajte mi HBS da ga preporodim!". Međutim, Vičević i Šivolija u svom klubu nisu uspjeli stvoriti niti jednog jedinog hrvatskog prvaka (međunarodna konkurencija je ionako izvan svake sfere za bilo koga izvan BK Leonardo), a sad im još dajemo u ruke HBS!? Dakle, nagrađujemo ih za nerad.
Naravno, siguran sam da bi BK Rijeka procvjetala da je HBS redovito održavao godišnje Skupštine. Općenito su Skupštine i zapisnici temelj uspjeha u svakom sportu, to svi znamo.

evander
2011-12-05T20:36:58Z
bou jack wrote:

Čuj Evanderića, pa ti si veliki Tedy Bear nježne dušice a ka tome si dobro informiran o boksu( Melita informirana ?)
Evo pitanja da vidim dali si muško :
Borac je ispred tebe u duble decku i ti mu želiš napasti jetru(oboje imate ljevu ruku naprijed), koji je najefikasniji
ili najčešći način za doči do jetre poluaperkatom ?

Ja nisam trener, ni boksač. Biti informiran o boksu ne znači biti boksački stručnjak. Znam da je to teško shvatiti, kao što je teško shvatiti da broj medalja Škare, Tadića i Šivolije nije dokaz, niti jamstvo da su vrhunski treneri. Angelo Dundee, Teddy Atlas i Emanuel Steward bili su prosječni ili nikakvi boksači, ali su postali vrhunski treneri.
bou jack
2011-12-06T22:13:43Z
Pijetraj vs Vičević, trebalo bi ih stavit u ring
cesarus
2011-12-06T23:13:56Z
Pozdrav svima,

ukljucit cu se u ovu raspravu mada sam nov na forumu. A najvise me na to ponukala izjava clana SILEĐŽIJA

"Znam ja to sve,ali ja sam čuo da je i preskaru i mansuru punio glavu time da moraju biti prvaci i da oni onda psihički nisu mogli podnjet taj pritisak."

A cime bi to boksacu trebalo punit glavu. Nesto ovako bravo decko dobar si tu u Dubravi, nikad nece bit od tebe sampion ali drzi se ti malih meceva i slabih boraca pa cemo daleko dogurat. Od njih neces dobit batine, a mozda ako bude srece i pobjedis kojeg. Pa to i nisu borci ako ne mogu podnijeti pritisak. Pritisak je i neke od najvecih nada udaljio od vrhunskog sporta, ne samo u boksu. Sjetite se samo raznih Gondica , Abramovica itd... Talent bez rada, ostaje samo talent. Ko je probao makar i sparirati protiv nekog zna da je psiha mozda i najbitniji cimbenik za prevagu ka pobjedi.
Sto se tice bivseg izbornika sto god mi i bilo ko drugi rekao o njemu, o njemu govore njegovi rezultati. Sto vi ili bilo ko drugi nije odveo svog boksaca Don Kingu. Koji to veliki trener nije EGOISTA kao sto mu se spocitava. Zamjerate mu da zeli novac. Ma ne ljudi on se time bavi iz dosade. Pa naravno da zeli novac ulaze sebe , svoje znanje i vrijeme u to. Ljudi on zivi ovaj sport, ne bavi se pritom HAK-om ili nekim drugim biznisom. Jel neko pita gospona Jurcica zakaj uzima placu. Koliko je Mansura, Hrgovica, Preskara pokusao stvoriti a nije uspio i u njih je morao uloziti ako nista onda svoje vrijeme. Kao sto znamo vecina radnika je placena po radnom satu i niko od njih ne trazi da traze svoje novce kad dode vrijeme isplate.

I da se ovo ne shvati krivo gospon pjetraj je meni konkurencija, ali ga cijenim ko strucnjaka i skidam mu kapu dolje.
fanatic
2011-12-06T23:19:08Z
neću govorit ko je u pravu, ko je u krivu, al Pijetraj je ovoga izblesirao u studiju :)1
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ZgemboAdislic
2011-12-06T23:20:30Z
da se razumijemo ne zauzimam niciju stranu ali leo je ovog vicevica pojeo sa pitanjima a ovaj nezna beknuti i dati konkretan odgovor
ZgemboAdislic
2011-12-06T23:21:26Z
fanatic wrote:

neću govorit ko je u pravu, ko je u krivu, al Pijetraj je ovoga izblesirao u studiju :)1

kad sam posta tek sam onda vidio da sam isto napisao!sorry :)20
evander
2011-12-06T23:22:01Z
bou jack wrote:

Pijetraj vs Vičević, trebalo bi ih stavit u ring

Bio bi to meč godine u Hrvatskoj!
evander
2011-12-06T23:24:25Z
fanatic wrote:

Vičević malo sporije razmišlja, a i bio je vidno impresioniran televizijom. Trebao je biti čvršći i agresivniji u nastupu, jer Pijetraj je pred kamerom kao riba u vodi.
cesarus
2011-12-06T23:29:21Z
ko riba sa argumentima :)
air23
2011-12-07T00:14:58Z
cesarus wrote:

Pozdrav svima,

ukljucit cu se u ovu raspravu mada sam nov na forumu. A najvise me na to ponukala izjava clana SILEĐŽIJA

"Znam ja to sve,ali ja sam čuo da je i preskaru i mansuru punio glavu time da moraju biti prvaci i da oni onda psihički nisu mogli podnjet taj pritisak."

A cime bi to boksacu trebalo punit glavu. Nesto ovako bravo decko dobar si tu u Dubravi, nikad nece bit od tebe sampion ali drzi se ti malih meceva i slabih boraca pa cemo daleko dogurat. Od njih neces dobit batine, a mozda ako bude srece i pobjedis kojeg. Pa to i nisu borci ako ne mogu podnijeti pritisak. Pritisak je i neke od najvecih nada udaljio od vrhunskog sporta, ne samo u boksu. Sjetite se samo raznih Gondica , Abramovica itd... Talent bez rada, ostaje samo talent. Ko je probao makar i sparirati protiv nekog zna da je psiha mozda i najbitniji cimbenik za prevagu ka pobjedi.
Sto se tice bivseg izbornika sto god mi i bilo ko drugi rekao o njemu, o njemu govore njegovi rezultati. Sto vi ili bilo ko drugi nije odveo svog boksaca Don Kingu. Koji to veliki trener nije EGOISTA kao sto mu se spocitava. Zamjerate mu da zeli novac. Ma ne ljudi on se time bavi iz dosade. Pa naravno da zeli novac ulaze sebe , svoje znanje i vrijeme u to. Ljudi on zivi ovaj sport, ne bavi se pritom HAK-om ili nekim drugim biznisom. Jel neko pita gospona Jurcica zakaj uzima placu. Koliko je Mansura, Hrgovica, Preskara pokusao stvoriti a nije uspio i u njih je morao uloziti ako nista onda svoje vrijeme. Kao sto znamo vecina radnika je placena po radnom satu i niko od njih ne trazi da traze svoje novce kad dode vrijeme isplate.
I da se ovo ne shvati krivo gospon pjetraj je meni konkurencija, ali ga cijenim ko strucnjaka i skidam mu kapu dolje.

Slazem se, dobar post..
P.S.Iako mi taj Pijetraj nije bas simpa
bou jack
2011-12-07T09:49:33Z
CESARUS-u dragi psiha je najvažniji dio sporta ALI KAKO JE RAZVIT DO MAXIMUMA, sigurno ne
tako da gurneš juniora Preskara u PROFI i ubjeđuješ ga da može on tako mlad, PA MOGAO JE I
TYSON. Istu je grešku Pijetraj napravio i sa Mansurom.
Svi smo mi individue i svatko od nas ima drugo VRIJEME za ispoljit psihički maximum a na
TRENERU i SAMO NA TRENERU je da predvidi taj moment i u pravo vrijeme gurne svog boksača
u pravu ne juniorsku nego SENIORSKU VATRU.
Ponavljam da je Pijetraj odličan poznavatelj BOKSAČKE TEHNIKE ali ne i BOKSAČKE PSIHOLOGIJE.
Ne možeš boksača koji nije PSIHIČKI SPREMAN gurnuti u vatru.
Nestrpljivost i egocentričnost je Pijetrajeva MANA i zato više nije selektor, jer nezna balansirati
unutar HBS-a , njemu je važan jedino "Leonardo".
SELEKTORU MORA BITI VAŽNA CIJELA HRVATSKA.
Muhammad Ali je imao "manu" ispružene prednje lijeve noge kod ispucavanja prednjeg JEB-a,
(nije bila lagano savijena u koljenu). Znate li kako je Angelo Dundee ispravio tu pogrešku ?
Bez EGO-TRIPA i "brojanja" ALIJ-u već mu je par puta poslije treninga govorio : Stvarno dobro radiš taj JEB,
imaš super stav i dobro savijeno koljeno.......
To je trener bez EGA a BOKSAČKE PSIHOLOGIJE NA PRETEK
EGO je najveći neprijatelj borca, jer za pobjedu MORAŠ NAPRAVITI ONO ŠTO MORAŠ NAPRAVITI
A NE ONO ŠTO TT ŽELIŠ NAPRAVITI.
To važi i za trenera jer u nekoj PARALELNOJ VERZIJI psihičkog pristupa PRESKARU i MANSURU,
možda bi bili puno bolji.
Za svaki cilj u životu postoji DOBITNA ŠIFRA, PIJETRAJ je fulao šifre za Preskara i Mansura JER
NEZNA DRUGAČIJE.
NADAMO SE DA HRGOVIĆ ODGOVARA PIJETRAJEVOJ ŠIFRI, umjesto da Pijetraj traži Hrgovićevu šifru.
Pozdrav svim biksačima od ......?

evander
2011-12-07T10:43:10Z
bou jack wrote:

CESARUS-u dragi psiha je najvažniji dio sporta ALI KAKO JE RAZVIT DO MAXIMUMA, sigurno ne
tako da gurneš juniora Preskara u PROFI i ubjeđuješ ga da može on tako mlad, PA MOGAO JE I
TYSON. Istu je grešku Pijetraj napravio i sa Mansurom.
Svi smo mi individue i svatko od nas ima drugo VRIJEME za ispoljit psihički maximum a na
TRENERU i SAMO NA TRENERU je da predvidi taj moment i u pravo vrijeme gurne svog boksača
u pravu ne juniorsku nego SENIORSKU VATRU.
Ponavljam da je Pijetraj odličan poznavatelj BOKSAČKE TEHNIKE ali ne i BOKSAČKE PSIHOLOGIJE.
Ne možeš boksača koji nije PSIHIČKI SPREMAN gurnuti u vatru.
Nestrpljivost i egocentričnost je Pijetrajeva MANA i zato više nije selektor, jer nezna balansirati
unutar HBS-a , njemu je važan jedino "Leonardo".
SELEKTORU MORA BITI VAŽNA CIJELA HRVATSKA.
Muhammad Ali je imao "manu" ispružene prednje lijeve noge kod ispucavanja prednjeg JEB-a,
(nije bila lagano savijena u koljenu). Znate li kako je Angelo Dundee ispravio tu pogrešku ?
Bez EGO-TRIPA i "brojanja" ALIJ-u već mu je par puta poslije treninga govorio : Stvarno dobro radiš taj JEB,
imaš super stav i dobro savijeno koljeno.......
To je trener bez EGA a BOKSAČKE PSIHOLOGIJE NA PRETEK
EGO je najveći neprijatelj borca, jer za pobjedu MORAŠ NAPRAVITI ONO ŠTO MORAŠ NAPRAVITI
A NE ONO ŠTO TT ŽELIŠ NAPRAVITI.
To važi i za trenera jer u nekoj PARALELNOJ VERZIJI psihičkog pristupa PRESKARU i MANSURU,
možda bi bili puno bolji.
Za svaki cilj u životu postoji DOBITNA ŠIFRA, PIJETRAJ je fulao šifre za Preskara i Mansura JER
NEZNA DRUGAČIJE.
NADAMO SE DA HRGOVIĆ ODGOVARA PIJETRAJEVOJ ŠIFRI, umjesto da Pijetraj traži Hrgovićevu šifru.
Pozdrav svim biksačima od ......?

Sve ovo što si napisao može biti točno. Ja bih samo volio da konstatiramo kako u Pijetraju imamo iznimnog boksačkog radnika, koji je u svakom slučaju, sa svim svojim manama i vrlinama, ponajbolji hrvatski trener i kojeg trebamo podržavati, a ne rušiti, ponižavati i vrijeđati na najpodliji mogući način. Hrvatski boks doživjet će renesansu kad masa šampiona iz Pule, Rijeke i Pit Bulla pomete Pijetrajeve pulene iz ringa. Ali dok se to ne dogodi, držimo tog Lea kao malo vode na dlanu, jer boljeg zasad nemamo.
bruce lee
2011-12-07T11:16:28Z
ja bih pitao pjetraja zašto je izbacio pit-bul iz saveza, zašto je tomasović suspendiran i zašto mišković nije u reprezentaciji

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
fanatic
2011-12-07T11:33:33Z
bruce lee wrote:

ja bih pitao pjetraja zašto je izbacio pit-bul iz saveza, zašto je tomasović suspendiran i zašto mišković nije u reprezentaciji

pa mislim da je mišković spomenut u tv prilogu. radi se o tome da se odlučio bavit kickboksom
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bou jack
2011-12-07T12:18:03Z
Opet Evander, e pa pobij ovu tvrdnju ;
AHMETI iz Pule najbolji do 57
PALIĆ iz Leonarda najbolji do 60 kg (došao u Leonardo kao formiran boksač)
Bibi KATALINIĆ najbolji do 64 kg- Lokomotiva
Borna KATALINIĆ najbolji do 69 kg- Lokomotiva
Sanjin Pol VRGOČ najbolji do 75 kg -Pula (pokraden 2011 od sudaca, ali Pijetraj zna da je bolji od Dujića,
pa ga je zato i vodio na Evropska, pogledaj OLIMP)
Boris MIŠKOVIĆ najbolji do 81 kg- Pula (primoran potpisati da neće nastupati na kickboxing takmičenjima,
što znači i da je htio na E.P ili S.P nebi ga Pijetraj uzeo PA JE ZATO ODUSTAO)
VUGDELIJA -Split i Marko ČALIĆ - Pula najbolji do 91 kg (stvarno neznam tko je bolji)
HRGOVIĆ - Leonardo najbolji preko 91kg
4xPULA (ako uzmemo da je Čalić NAJ do 91)
2xLOKOMOTIVA
2 X LEONARDO
1 x SPLIT (ako uzmemo da je Vugdelija NAJ do 91)

TO JE TRENUTNO STANJE U SENIORSKOJ KONKURENCIJI.

NE VIDIM DA JE "LEONARDO" NAJBOLJI

Jedini iz Leonarda kojeg ne mogu pomest je Hrgović,
DRUGI SU UREDNO POMETENI i to tako veliki boksači LEONARDA od
kickboksača VRGOČA i MIŠKOVIĆA

Do idućeg dopisa POZDRAV
evander
2011-12-07T12:35:49Z
bou jack wrote:

Opet Evander, e pa pobij ovu tvrdnju ;
AHMETI iz Pule najbolji do 57
PALIĆ iz Leonarda najbolji do 60 kg (došao u Leonardo kao formiran boksač)
Bibi KATALINIĆ najbolji do 64 kg- Lokomotiva
Borna KATALINIĆ najbolji do 69 kg- Lokomotiva
Sanjin Pol VRGOČ najbolji do 75 kg -Pula (pokraden 2011 od sudaca, ali Pijetraj zna da je bolji od Dujića,
pa ga je zato i vodio na Evropska, pogledaj OLIMP)
Boris MIŠKOVIĆ najbolji do 81 kg- Pula (primoran potpisati da neće nastupati na kickboxing takmičenjima,
što znači i da je htio na E.P ili S.P nebi ga Pijetraj uzeo PA JE ZATO ODUSTAO)
VUGDELIJA -Split i Marko ČALIĆ - Pula najbolji do 91 kg (stvarno neznam tko je bolji)
HRGOVIĆ - Leonardo najbolji preko 91kg
4xPULA (ako uzmemo da je Čalić NAJ do 91)
2xLOKOMOTIVA
2 X LEONARDO
1 x SPLIT (ako uzmemo da je Vugdelija NAJ do 91)

TO JE TRENUTNO STANJE U SENIORSKOJ KONKURENCIJI.

NE VIDIM DA JE "LEONARDO" NAJBOLJI

Jedini iz Leonarda kojeg ne mogu pomest je Hrgović,
DRUGI SU UREDNO POMETENI i to tako veliki boksači LEONARDA od
kickboksača VRGOČA i MIŠKOVIĆA

Do idućeg dopisa POZDRAV

Pozdrav i tebi. Ako je tako, onda je sve u redu. Maknuli smo nesposobnog Pijetraja i sad će konačno do izražaja doći pravi ljudi. Nema straha za budućnost hrvatskog boksa, jer Pula je najbolja. Čak i kad nije najbolja, bila bi najbolja da nije pokradena. Tu sam retoriku 15 godina slušao od Pere Tadića.
Similar Topics
Users browsing this topic