Baš me zanima kakav je Spong u parteru, jel šta napredovao s Rashadom, za njega i Sakija vjerujem da bi puno mogli napraviti u MMA. Ne vjerujem da ga Rutz može plaćati koliko i UFC ako se pokaže da je talentiran za MMA
Nadam se da će Marcus dobro nalupati Schillinga.Tu subotu je i Andy Souwer vs. Naruepol Fairtex! :)
Nadam se da će Marcus dobro nalupati Schillinga.Tu subotu je i Andy Souwer vs. Naruepol Fairtex! :)I ja...ne volim ovog napuhanca...ni ko lika nit mi se stil borbe svidja a nastup mu je ko da je Kerum.Narupol i Souwer vjerojatno rade k1 pravila?Ako da,mislim da Narupol nema prevelike sanse..
Baš me zanima kakav je Spong u parteru, jel šta napredovao s Rashadom, za njega i Sakija vjerujem da bi puno mogli napraviti u MMA. Ne vjerujem da ga Rutz može plaćati koliko i UFC ako se pokaže da je talentiran za MMADovoljno je kaj je presao u teskase al ne ti mu zelis ono najvece zlo...teskas u mma :)20
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close