dr jupidu
2020-12-19T21:40:11Z
Originally Posted by: mladen55 

Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: Seded 

Izgubio, šteta. Mislim da je još na početku ozlijedio nogu. Po meni je dodatna runda bila nepotrebna, dao sam odmah ovome nakon prve tri...

Na temelju ugleda, gyma iz kog dolazi i potencijala..dali mu priliku.

Malo se opreznije mora boriti, preotvoren je iako je po potencijalu, rekao bih gotovo sigurno, budući Glory prvak

Dobro ljudi ajmo biti posteni, danas 4 5 puta bil u knockdownu, jednostavno nije napredovo nista u Mikea.Pogledajte njegov stil borbe dok ga je Branko vodio u Japanu.Raznovrsnost.
Protiv Jaffara se vidjelo koje su mu slabosti i nije ih popravio.
Prepasivan je borac, malo radi, stoji i baca bombe a to je neozbiljno.
Otvara se uvijek isto , lijeva ruka ostane dolje pa da mu Mike nije znao reci ne spustaj je.
Eto malo sam vruc nakon borbe, moro sam se regat samo da kazem nesto.

u ovom meču je mislim 1 put digao 3-5 kg i nije mi bio pokretljiv ka inače....

sad sa pogledao neke isječke i da.uzdrman je bio u par navrata

no dug je bio period off i sljedeći meč na najjače

mladen55
2020-12-19T21:52:37Z
Ako zeli biti prvak ovako dalje nece ici.Levi je pokazao da je blize tome.Plazibatu otkad je presel u tesku fali pokretljivosti i brzine.To mora dobiti na treningu jer kako sam cuo povaljal je na pod na sparinzima jace borce od Mahiedina.Gle , ne znam, vratit ce se on , pitanje koliko daleko jer ovime se vratil 2 koraka unazad.
Moram biti malo rigorozan , ostavit se youtuba i drugih gluposti, pojacati brzinu, eksplozivnost, pokretljivost, kombinatoriku, rad nogu, obranu, posebno obranu kontri ma sve dici 2 levela gore jer dosad je bil overhyped.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-12-19T21:54:00Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: Seded 

Izgubio, šteta. Mislim da je još na početku ozlijedio nogu. Po meni je dodatna runda bila nepotrebna, dao sam odmah ovome nakon prve tri...

Na temelju ugleda, gyma iz kog dolazi i potencijala..dali mu priliku.

Malo se opreznije mora boriti, preotvoren je iako je po potencijalu, rekao bih gotovo sigurno, budući Glory prvak

Bilo bi super, ali nisam bas siguran da je po potencijalu gotovo sigurno budući prvak, iskreno meni ovaj Francuz izgleda bolji, gledao sam njihovu prvu borbu, i u toj prvoj borbi je po meni bio malo bolji od Plaze, i mislio sam da je on pobjedio, dosta upitna odluka sudaca
forpfs
2020-12-19T22:06:51Z
https://m.youtube.com/watch?v=nMtACcdmnk4
nofrx
2020-12-19T22:18:26Z
Izgubio prvu i četvrtu.
Dobio drugu i treću.

Nije ovaj arap loš.
Eksplozivan je dok ima pun tank.
Iznenadila me 4 runda.
Mislio sam da će Plazibat dobit 4 jer mu pašu kasnije runde
On ima stil za kasnije runde kad si umoran i usporen.
To mu baš leži i imam osjećaj da može tako cili dan.
KW CHAMPION
nofrx
2020-12-19T22:21:30Z
Nije Plazibat nimalo loš.
Izgubio pa šta.

Mislim da bi trebao drugačije radit prvu rundu a ostale runde nastavit kao do sad.
A prvu treba bit malo eksplozivniji i precizniji.

KW CHAMPION
HighKick
2020-12-19T22:22:37Z
Od čeg je na kraju Badr pao? Opet je držao ruku u grču, iako je dobio kick u rebra?
Ivan CRO Cop
2020-12-19T22:24:01Z
Plazibat je dobar ali:
Ušo je sa 110 kila
Iste kombinacije svaki put
Svaki udarac iz sve snage
Katastrofa
Mijenjat sve pod hitno
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
forpfs
2020-12-19T22:25:12Z
Originally Posted by: nofrx 

Nije ovaj arap loš.

Čvrst je ko kamen a i brz dok ima gasa, ne sjecam se da je ikad Plazibat imao brojanje nakon 20 sekundi
mladen55
2020-12-19T22:27:15Z

Izgubio pa šta.

Mislim da bi trebao drugačije radit prvu rundu a ostale runde nastavit kao do sad.

Ti pises kako bi treba dobit francuza pa Plaza je jaci i bolji od njega.Ja pisem o dometu , o borcima viseg levela.On nema sto traziti s nacinom iz tih rundi koje ti smatras da je bio ok.
Evo i Hari je pokazal da je Mike overhyped coach.
Antoniu preporucam da ode kod Mirka na instrukcije.
nofrx
2020-12-19T22:27:33Z
Originally Posted by: forpfs 

Nije ovaj arap loš.

Čvrst je ko kamen a i brz dok ima gasa, ne sjecam se da je ikad Plazibat imao brojanje nakon 20 sekundi

Baš ga je ispogađa u toj izmjeni.
Toliko je brz bio da sam tek na usporenom snimku skontao šta se desilo.
Nevjerovatna brzina za čovjeka te građe

KW CHAMPION
mladen55
2020-12-19T22:34:27Z
Ta kombinacija je bila prebrza i za kameru i gledaoce.Nemozes tu prigovorit Plazi , ali za ono iza toga lose.Dal je bil iza pod pritiskom sigurno je.
Nemojte pisati da je francuz u prvoj medusobnoj bio bolji kad nije.Plaza je cisto dobio borbu bez stete.
Danas je uso i sigurno podcjenjivacki i lezerno a francuz je napredovo bas , ubrzo se jos vise i fizicki spremniji.
Plaza i dalje gura na talent, s njim treba kvalitetno raditi.
Ovi Catinasi, Mahiedini su nizi level za 100 % spremnog Plazu.
Imo sam prilike gledat ga na treningu, on je zvijer , boksacki jak samo kako sam kaze cesto zanemari taktiku i ide na silu.
Sad mora pametno izabrati protivnika poznavajuci njega on ce zeljet jako ime a to je greska.
nofrx
2020-12-19T22:34:52Z
Originally Posted by: mladen55 

Izgubio pa šta.

Ti pises kako bi treba dobit francuza pa Plaza je jaci i bolji od njega.Ja pisem o dometu , o borcima viseg levela.On nema sto traziti s nacinom iz tih rundi koje ti smatras da je bio ok.
Evo i Hari je pokazal da je Mike overhyped coach.
Antoniu preporucam da ode kod Mirka na instrukcije.

Ja mislim da ima što tražiti.
I u Gloryu to misle.

Nije savršen ali nije ni kanta jer je izgubio tijesno meč u kojem je u 20 sekundi bio nokautiran

Nije lako nakon toga se uopće vratit u meč a pogotovo ovako tijesno umalo pobjedit.

Kad dobiješ nokaut u prvih 20 sekundi više nisi isti
Mozak ti radi usporeno.
Slabije vidiš i razmišljaš.
Imaš slabiju ravnotežu.

Tako da ne vidim uopće da je bio loš.

KW CHAMPION
HighKick
2020-12-19T22:36:03Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Plazibat je dobar ali:
Ušo je sa 110 kila
Katastrofa
Mijenjat sve pod hitno

Slažem se. Jednodimenzionalan je. Ne sjećam se njegovih kickova ikad. Ima noge u X (ako se ne varam), pa mu otežava bacanje kickova. Ali volim ga.

nofrx
2020-12-19T22:37:29Z
Ali slažem se da je mogao bolje izabrati gym.
KW CHAMPION
mladen55
2020-12-19T22:44:47Z
Originally Posted by: HighKick 

Plazibat je dobar ali:
Ušo je sa 110 kila
Katastrofa
Mijenjat sve pod hitno

Slažem se. Jednodimenzionalan je. Ne sjećam se njegovih kickova ikad. Ima noge u X (ako se ne varam), pa mu otežava bacanje kickova. Ali volim ga.

Gluposti noge u X.Pogledaj iako nije taj top level boraca , njegove borbe u Japanu, recimo vs El Bouni.Nozne tehnike, koljena , low kick, boks ma fantasticno.
Doduse lhw ali ima on to.
Kasnije se umislio da je samo boksac jer se igrao na sparinzima s top 50 boksacima i eto.
Da ne govorim kak je izgubl highkick, vise nogu ne moze tolko dignut.
I nisam jos rekel cinio mi se pretreniran, previse gym workouta.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-12-19T22:49:50Z

Plazibat je dobar ali:
Ušo je sa 110 kila
Katastrofa
Mijenjat sve pod hitno

Znaci dobar je ali je katastrofa i mora sve mijenjat? :D

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mladen55
2020-12-19T23:48:49Z
Analiziro sam citavu borbu na youtubu na 0.25 brzini.
Francuz je nakon 5 Antonijevih lijevih middle kika(svi su prosli) odmah uspio kontrirati 4 puta s desnim direktom i lijevim kroseom.Previse stete je tu napravil , jednom rusil a tri put uzdrmal.
Rekel bi da je bolje analiziro Antonija i taktika je bila super pogodena.Cekati otvaranje i brzom kontrom napasti.
Ostatak meca dobar Plazo, malo sam ga previse kritiziro, jebiga samo za ovaj level treba brzina vise.
Prema potezima koje je vuko reko bi da je Mike znajuci da francuz ima jaku bradu taktiku baziro na gadanju njegove jetre.I nemoze se reci da je to bilo lose samo je ovaj s ostecenom jetrom gadao jebene kontre.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-12-20T07:03:34Z
Složio bih se da Mikes gym previše troši borce i shebava im tehniku. Nije Plazo prvi koji je tamo izgubio tehniku. Sjećam se kako su fantastični tehničari postajali brawleri, poput jednog Kyshenka koji je tehnički bio fantastičan borac, odlaskom kod Mikea postao sileđija, samo brawl, 0 tehnike.

Nije ovo veliki korak unazad za Plazu, Ako nauči iz ovog i promijeni neke stvari. Makar, teško kod Mikea, a ne vjerujem da će otići od njega uskoro

Ivan CRO Cop
2020-12-20T09:30:48Z
Originally Posted by: bero 

Plazibat je dobar ali:
Ušo je sa 110 kila
Katastrofa
Mijenjat sve pod hitno

Znaci dobar je ali je katastrofa i mora sve mijenjat? :D

Pa naravno da je katastrofa kako je odradio meč a može puno puno bolje.... Sve predispozicije ima al nešto ne štima (gym)
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."