ok što tim borcima daju tolike sume jer zbog njih se PPV i prodaje ali ne ide mi u glavu da ovima na undercardu ne mogu povisit isplate na bar 10 somova po borbi jer za ovo 4+4 se praktički ne isplati ulazit u ring s obzirom na troškove treninga,prehrane i ostalog. ovi na main cardu dobiju dosta i od sponzora a preliminarne ništa
jebiga triba se izboriti za dobar ugovor
Pokrajac je dobiva 6 000 po borbi
evo za zadnju pobjedu je dobija 10+10
to mu je drugi ugovor pa su mu podebljali. ne vjerujem da tu ima ikakvog pregovaranja. oni odrede tu cifru i točka. No kod Pokrajca je problem što nije borac koji će tako lako doći do KO,sub ili borbe večeri. Reljić je recimo uspio dobit jednu pa je sve skupa zaradio stotinjak tisuća dolara tamo što je dosta velika lova
U 4 meča zaradio 16 000$ -plus jedan bonus od 60 000, a inače je morao čekati tih 60 000$, a u među vremenu je radio kao redar u disku u Zadru ! Od te love nije ostalo ništa jer je putovao na treninge BJJ u London i
u Ameriku u razne kampove a sve to treba plaćati i sve košta ! Tako mi je rekao !
baš sam pogledao malo na wiki...bonus mu je bio 75.000 a ne 60..za prvi meč je dobio 6 a za tri poraza po 5. to je sve zajedno 96 tisuća dolara..a sad baš da je to spizdio za putovanja u London ne vjerujem..imaš jeftine letove za 100 eura povratno do Londona..Amerika je skuplja ali tamo je valjda išao prije borbi a letove koji su skupi oni plaćaju...nešto mu je od tih stotinjak tisuća moralo ostat ako je bio štedljiv..to je u kn preko pola milijuna,popriličan novac..kad mu od toga svega ne bi ostalo ništa onda se stvarno nema smisla borit u UFC-u a koliko vidim nije baš tako
Pokrajac je pak za pet borbi po izvještajima zaradio sveukupno 54 tisuće dolara.
Mirko nekoliko milijuna dolara.
Vjerojatno im je svima kapnulo nešto i od sponzora pošto su svi bili i na main card borbama.