imati bogatu babu koja je prodala zemlju i dala ti pare ne znači biti pametan.:D
uzeo sam zlato u apsolutnoj u begginersima :)1 . inače turnir bio jeben, puno odličnih borbi.luka je jebene borbe odradio, matko pokazao još jednom da je numero unoimaš još godinu dana da pokažeš volju želju i talent....a onda ako želiš postat ću ti menađer.....al morat ćeš prihvatit neke režime..zabavit se možeš i po danuok?DoKoske mi se ne cini kao momak koji bi se pokorio bilo kome, a najmanje tebi. :)20 :) ne pričaj gluposti.....ako je pokoravanje trenirati i živjeti kao pravi profi i postati milioner..........da sam glup nebi uspio sebi kupiti stan od 70 kvadrata prije mjesec dana i novo auto:)))
uzeo sam zlato u apsolutnoj u begginersima :)1 . inače turnir bio jeben, puno odličnih borbi.luka je jebene borbe odradio, matko pokazao još jednom da je numero unoimaš još godinu dana da pokažeš volju želju i talent....a onda ako želiš postat ću ti menađer.....al morat ćeš prihvatit neke režime..zabavit se možeš i po danuok?DoKoske mi se ne cini kao momak koji bi se pokorio bilo kome, a najmanje tebi. :)20
uzeo sam zlato u apsolutnoj u begginersima :)1 . inače turnir bio jeben, puno odličnih borbi.luka je jebene borbe odradio, matko pokazao još jednom da je numero unoimaš još godinu dana da pokažeš volju želju i talent....a onda ako želiš postat ću ti menađer.....al morat ćeš prihvatit neke režime..zabavit se možeš i po danuok?
uzeo sam zlato u apsolutnoj u begginersima :)1 . inače turnir bio jeben, puno odličnih borbi.luka je jebene borbe odradio, matko pokazao još jednom da je numero uno
Fotke (treba spojiti extractati zajedno oba .rar-a):http://rapidshare.com/files/229268573/COJJC2009.part1.rar http://rapidshare.com/files/229366010/COJJC2009.part2.rar
[Gledam ja prije slike, cura dodje iza ledja, gleda pola minute i veli:"Koje ste vi budale, šta vi radite jedni drugima..."
Vrijeme je da nadješ drugu curu! :)1
Vrijeme je da nadješ drugu curu! :)1 Ajme, neda mi se. Vec sam deset godina s ovom, zaboravio sam i kako se to radi. :)20
možda njoj smeta što njoj ne radiš to što i dečkima na slikama:)20
uzeo sam zlato u apsolutnoj u begginersima :)1 . inače turnir bio jeben, puno odličnih borbi.luka je jebene borbe odradio, matko pokazao još jednom da je numero unoimaš još godinu dana da pokažeš volju želju i talent....a onda ako želiš postat ću ti menađer.....al morat ćeš prihvatit neke režime..zabavit se možeš i po danuok?DoKoske mi se ne cini kao momak koji bi se pokorio bilo kome, a najmanje tebi. :)20 :) ne pričaj gluposti.....ako je pokoravanje trenirati i živjeti kao pravi profi i postati milioner..........da sam glup nebi uspio sebi kupiti stan od 70 kvadrata prije mjesec dana i novo auto:)))hoću smjet imat seksualne odnose mjesec dana prije borbe?
jebate, pa dupe će ti se rascvast jupidu!
moji sportski uspjesi počinju od ljeta.......počinjem dokazivat
moji sportski uspjesi počinju od ljeta.......počinjem dokazivatAnderson Silva se upravo preznojio :)22
moji sportski uspjesi počinju od ljeta.......počinjem dokazivatAnderson Silva se upravo preznojio :)22 a silva 188 84........ jupidu 192 84.......a fizički sam snažniji
moji sportski uspjesi počinju od ljeta.......počinjem dokazivatAnderson Silva se upravo preznojio :)22 a silva 188 84........ jupidu 192 84.......a fizički sam snažniji:)14 :)14 :)14
moji sportski uspjesi počinju od ljeta.......počinjem dokazivatAnderson Silva se upravo preznojio :)22 a silva 188 84........ jupidu 192 84.......a fizički sam snažniji:)14 :)14 :)14 ??? šta je čudno
Skinul sam slike sa prvenstva(na žalost nisam mogel doč) i kad ono, nek me netko ispravi ako griješim, Hambi na slikama!!??????Kaj on radi kod Čole i Đombe u Black Dragon-u?????
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close