Core
  • Core
  • Advanced Member Topic Starter
2010-12-08T15:03:02Z
CORE GYM I GORAN RELIJIĆ (SMEĐI POJAS)

pon,sri,čet 18-20h
cijena :350kn=partrer + fizička priprema

mogučnos invidualnih treninga ili rada u grupi
Sponsor
vigor5
2010-12-09T06:23:12Z
350 kn?????????
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-12-09T08:37:28Z
vigor5 wrote:

350 kn?????????

Što ti je to toliko čudno? U svakom drugom klubu je trening 200-250 kn, u Core-u imaš najbolje uvjete i mladog profesionalca za trenera pa je valjda i normalno da je cijena malo veća. Ako Goran ne može svoj trening u najboljoj dvorani u HR naplatit 350 kn onda jbga...

Naravno, ja ostajem u svom klubu ali mislim da je cijena realna s obzirom šta dobiješ.

Možda ti smatraš ovu cijenu premalom pa si zato naveo toliko upitnika, u tom slučaju sorry :)1

Core
  • Core
2010-12-09T10:07:45Z
roko wrote:

vigor5 wrote:

350 kn?????????

Što ti je to toliko čudno? U svakom drugom klubu je trening 200-250 kn, u Core-u imaš najbolje uvjete i mladog profesionalca za trenera pa je valjda i normalno da je cijena malo veća. Ako Goran ne može svoj trening u najboljoj dvorani u HR naplatit 350 kn onda jbga...

Naravno, ja ostajem u svom klubu ali mislim da je cijena realna s obzirom šta dobiješ.

Možda ti smatraš ovu cijenu premalom pa si zato naveo toliko upitnika, u tom slučaju sorry :)1

:)36
Core
  • Core
2010-12-09T10:10:41Z
roko wrote:

vigor5 wrote:

350 kn?????????

meni je jedino smješno što ekipa zapije ili podere svaki vikend 300tinjak kn
Slash
2010-12-09T10:59:17Z
Core wrote:

meni je jedino smješno što ekipa zapije ili podere svaki vikend 300tinjak kn

Takva ekipa najčešće i ne trenira ozbiljno već više gura na rekreaciju i sl.

Cijena je takva kakva je, ali konkurencija klubova na Zagrebačkom području je velika i to najčešće sa manjim cijenama. U takvim situacijama i sa općom besparicom, ljudi (najviše mislim na rekreativce koji čine velik dio prihoda za podosta dvorana) najčešće traže jeftinije opcije (100 - 150 kn u cijeni je velika razlika ponekad).

Cijena je realna s obzirom na sve (BJJ + fizička priprema), ali možda nebude toliko privlačna ljudima koji nisu u tome tolko (rekreativci).
Magrinho
2010-12-09T11:15:53Z
cijena je mala za ono kaj se sve dobije s njom. svi kukaju o recesiji a svako u kuci ima auto,svaki tjedan se minimalno jednom ide van,o kavama/cugama da ne pricam. kuje prestanite kukat o cijenama jer trosite puno vise od samog standarda ove države,recesije nikad nije ni bilo,samo su vase potrebe narasle.
dr jupidu
2010-12-09T12:08:38Z
to je 350 kn mjesečno a ne po treningu........................valjda je tu nastao nesporazum......

obzirom na trenera i uvjete 350 kn je realno i ok............ uostalom ako se nema para neide se a ako se ima ide se...

nemogu ni ja sebi priuštiti dosta stvari pa šta sad..ako nemogu otić na skijanje spustit ću se niz tobogan na dječjem igralištu i sve ok
boogeyman
2010-12-09T12:18:38Z
cijene po hrvatskim klubovima su ok. kad vidim da klubovi vani mjesecno naplacuju 100-200$, ili cak vise...
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
shogun33
2010-12-09T13:03:43Z
dr jupidu wrote:

to je 350 kn mjesečno a ne po treningu........................valjda je tu nastao nesporazum......

obzirom na trenera i uvjete 350 kn je realno i ok............ uostalom ako se nema para neide se a ako se ima ide se...

nemogu ni ja sebi priuštiti dosta stvari pa šta sad..ako nemogu otić na skijanje spustit ću se niz tobogan na dječjem igralištu i sve ok

:)36 :)20
banky
2010-12-09T13:06:31Z
boogeyman wrote:

cijene po hrvatskim klubovima su ok. kad vidim da klubovi vani mjesecno naplacuju 100-200$, ili cak vise...

Ne mozes to usporedjivat kada je vani 3x veci standard.
Treneri su vecinom svi black beltovi, treninzi su svaki dan i to termini ujutro i navecer, a subotom open mat.
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
Magrinho
2010-12-09T14:28:51Z
banky wrote:

boogeyman wrote:

Treneri su vecinom svi black beltovi, treninzi su svaki dan i to termini ujutro i navecer, a subotom open mat.

zato i je takva cijena,jer je standard (znanja) isti ko i vani. iliti po tvom 3x veci nego u drugim dvoranama.
Vermillion
2010-12-09T14:52:52Z
Šteta kaj nije i standup ukljucen u goranov trening
stina
2010-12-09T15:08:59Z
Šteta kaj CORE Gym nema članarinu 350kn za svaki dan, pa si ti brate biraj očeš Reljića, Kolsona ili Pokrajca, možda rad sa girjama itd... 350kn nije puno, ako znaš što želiš.

U svakom slučaju podržavam!
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

Core
  • Core
2010-12-09T15:53:30Z
banky wrote:

boogeyman wrote:

Treneri su vecinom svi black beltovi, treninzi su svaki dan i to termini ujutro i navecer, a subotom open mat.[/quote

1.Goran je na razini crnog.Tko misli da nije...pa dečko je završavao crne!
2.Imate prliku hrvati s bogom hrvana -sašom galom-
3.Oprema: 20x 7m partera, 6x6m everlastov ring, oktagon 50m2, 15tak vreča, klizna vreča, kettlbell 4-48kg, ol.im šipke i postollja, bučice 10 -50kg, trap barovi, power rackovi, jammer, bating ropes, sprint traps, strongman press, iron bags, gume do 450kg, torado lopte, strongman yoke, kagovi, železni i drveni logovi, gas maske(hipoksiti tr), led westovi, olimpiske karike , 10 trx-ova, reunult 4 tačke, sve vrste klupica, abs skate, abs slings, slidersi, indian clubs,slosh pipe...toga je previše za napisati
toliko opreme nema nijedna dvorana na svijetu na jednom mijestu

Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-12-09T16:05:27Z
S obzirom na ponudu članarina je realna...skupo je onima koji uplate pa dvaput na mjesec dođu...
mrcinna
2010-12-09T18:55:02Z
a jel mogu doći početnici tj.rekreativci ili je to za ekipu s nekim predznanjem?
Gigi2
2010-12-10T00:41:04Z
Ja ne znam kak to nekom moze bit previse za nesto sta voli i u cem uziva i sta na kraju krajeva na puno nacina poboljsava njegov zivot.
Kolko love se potrosi na gluposti...najcesce o nedostatku love za trening slusam od ekipe uz kavu/pivu,kutiju marlbora i listic iz kladionice ispred sebe...kladi se bar 3 put tjedno(ne dobije se nikad),pusi se svaki dan,kava se pije svaki dan a skembe lagano rastu,drzanje je sve grbavije...
Ja razumijem da je neko u stvarno losoj financijskoj situaciji,kredit,zena,dijete,nema posla....al takvi bi pak trebali radit nesto drugo a ne kukat po forumu kak su skupi treninzi.
Na kraju krajeva,nek nabije i 1000 kn mjesecno,ak ima ko hoce placat,super za Gorana...ak nema,jebiga bude ju prilagodio.
I sam zaradujem vodjenjem rekreativnih treninga,znanje nisam nasao na cesti a ak vi ne cijenite znanje covjeka sta se borio u UFC-u i trenirao s velikim imenima tolko love kolko trazi,onda siroko vam polje,ponuda je velika,dvorana ima na svakom cosku.
pasbrata
2010-12-10T00:50:11Z
350kn je djabe iliti badava.
engineer
2010-12-10T01:21:21Z
Gigi2 wrote:

Ja ne znam kak to nekom moze bit previse za nesto sta voli i u cem uziva i sta na kraju krajeva na puno nacina poboljsava njegov zivot.
Kolko love se potrosi na gluposti...najcesce o nedostatku love za trening slusam od ekipe uz kavu/pivu,kutiju marlbora i listic iz kladionice ispred sebe...kladi se bar 3 put tjedno(ne dobije se nikad),pusi se svaki dan,kava se pije svaki dan a skembe lagano rastu,drzanje je sve grbavije...
Ja razumijem da je neko u stvarno losoj financijskoj situaciji,kredit,zena,dijete,nema posla....al takvi bi pak trebali radit nesto drugo a ne kukat po forumu kak su skupi treninzi.
Na kraju krajeva,nek nabije i 1000 kn mjesecno,ak ima ko hoce placat,super za Gorana...ak nema,jebiga bude ju prilagodio.
I sam zaradujem vodjenjem rekreativnih treninga,znanje nisam nasao na cesti a ak vi ne cijenite znanje covjeka sta se borio u UFC-u i trenirao s velikim imenima tolko love kolko trazi,onda siroko vam polje,ponuda je velika,dvorana ima na svakom cosku.