triangle
  • triangle
  • Advanced Member Topic Starter
2010-11-07T21:45:53Z
U Budimpešti je 6. i 7. studenog 2010., održano 2. Otvoreno prvenstvo Mađarske u grapplingu, pankrationu i combat grapplingu (http://www.fila-grappling.com/), za dobne skupine školarci, kadeti, juniori i seniori.
Hrvatska reprezentacija nastupila je samo u grapplingu i to u dobnim skupinama školarci, kadeti, juniori i seniori.
Mađari su ove godine uspjeli okupiti borace iz 13 država (Mađarske, Španjolske, Švicarske, Slovenije, Ukrajine, Japana, Finske, Rusije, Poljske, Francuske, Italije, Kanade i Hrvatske), koji su nastupili u Gi i No-Gi konkurenciji.
Hrvatski Grappling Team činio je 21 natjecatelj (19 đakovčana i 2 zagrepčana), koji su osvojili 23 medalje: 8 zlatnih, 5 srebrnih i 10 brončanih.

Zlato su osvojili:
Adriana Vuković (u konkurenciji kimono i bez kimona) – kategorija do 45 kg školarci
Iva Mihalj (u konkurenciji kimono i bez kimona) – kategorija + 55 kg školarci
David Zovko (u konkurenciji kimono) – kategorija do 65 kg školarci
Robert Dorić (u konkurenciji bez kimona) – kategorija do 70 kg juniori
Denny Vuković (u konkurenciji kimono i bez kimona) – kategorija + 75 kg školarci

Srebro su osvojili:
Mirna Sabo (u konkurenciji kimono i bez kimona) – kategorija do 45 kg školarci
Ivan Brajko (u konkurenciji bez kimona) – kategorija + 75 kg školarci
Domagoj Horvat (u konkurenciji kimono) – kategorija + 75 kg školarci
Vlado Pilipović (u konkurenciji bez kimona) – kategorija do 110 kg seniori

Broncu su osvojili:
Anita Habada (u konkurenciji kimono i bez kimona) – kategorija + 55 kg školarci
David Zovko (u konkurenciji bez kimona) – kategorija do 65 kg školarci
Hrvoje Cicvarić (u konkurenciji bez kimona) – kategorija do 55 kg školarci
Fabijan Šarčević (u konkurenciji kimono) – kategorija + 75 kg školarci
Tomislav Bunoza (u konkurenciji kimono) – kategorija do 65 kg školarci
Ivan Brajko (u konkurenciji kimono) – kategorija + 75 kg školarci
Domagoj Horvat (u konkurenciji bez kimona) – kategorija + 75 kg školarci
Ante Klepo (u konkurenciji bez kimona) – kategorija do 65 kg kadeti
Zlatko Klarić (u konkurenciji bez kimona) – kategorija do 80 kg seniori
Sponsor
zoran
2010-11-09T14:14:55Z
triangle wrote:

U Budimpešti je 6. i 7. studenog 2010., održano 2. Otvoreno prvenstvo Mađarske u grapplingu, pankrationu i combat grapplingu, za dobne skupine školarci, kadeti, juniori i seniori.
Hrvatska reprezentacija nastupila je samo u grapplingu i to u dobnim skupinama školarci, kadeti, juniori i seniori.
Mađari su ove godine uspjeli okupiti borace iz 13 država (Mađarske, Španjolske, Švicarske, Slovenije, Ukrajine, Japana, Finske, Rusije, Poljske, Francuske, Italije, Kanade i Hrvatske), koji su nastupili u Gi i No-Gi konkurenciji.
Hrvatski Grappling Team činio je 21 natjecatelj (19 đakovčana i 2 zagrepčana), koji su osvojili 23 medalje: 8 zlatnih, 5 srebrnih i 10 brončanih.

Pozdravljam događaj i čestitam na ostvarenim rezultatima.
Ipak ovim putem tj. javno prozivam HGS i vodstvo da počnu raditi korektno. Ako se ne varam UFK PIRANHA je član toga Saveza i imamo aktuelne državne prvake . Niti jednom nismo pozvani na bilo kakve aktivnosti. O ničem nas se ne obaviještava te na taj način nam se ne dozvoljava rad unutar Saveza na natjecateljskoj razini. Ne želim biti pregrub pa ču to sve svatiti kao neuhodanost ekipe u Savezu ali pozivam ih da počnu djelovati korektno na svim razinama jer ako je Savez privatna firma onda nas obvijestite javno pa da znamo što očekivati.

S poštovanjem

triangle
  • triangle
2010-11-09T14:44:26Z
Za neinformiranost vodstva pojedinog kluba, nije Savez kriv...jer je proglas o ovom natjecanju odavno na stranicama FILA-e...btw - pozivali smo i prošle godine na isto natjecanje, pa se nitko osim Trešnjevke i Đakova nije odazvao (a niste se javili niti na Prvenstvo Svijeta u Đakovu, samo mi reci da ondje niste bili pozvani)...a pozivao sam i na natjecanja u Đakovo (državna natjecanja i međunarodni turniri, još za vrijeme dok smo bili u HHS-u), pa se opet pojedini klubovi nisu odazvali...zna se i koji (i to oni kojima sam ja redovito vodio 40-ak klinaca)...pa više neću nikoga da pozivam...one koje je zanimalo - javili su se i otišli...one koje nije - nisu išli...
Sad ti ovo protumačiti kako hoćeš, pa i kao neuhodanost Saveza (s čime se djelomično i slažem), ali praksa je i ranije bila ista, pa te molim da mi ne imputiraš neke stvari koje jednostavno ne stoje. Jer se na imputaciju uvijek može odgovoriti imputacijom..., no to nije moj stil.
Rezultat kojeg sam spomenuo na ovom forumu, nije zaslužio ovaj tvoj javni "revolt"...
zoran
2010-11-09T15:56:59Z
triangle wrote:

Za neinformiranost vodstva pojedinog kluba, nije Savez kriv...jer je proglas o ovom natjecanju odavno na stranicama FILA-e...btw - pozivali smo i prošle godine na isto natjecanje, pa se nitko osim Trešnjevke i Đakova nije odazvao (a niste se javili niti na Prvenstvo Svijeta u Đakovu, samo mi reci da ondje niste bili pozvani)...a pozivao sam i na natjecanja u Đakovo (državna natjecanja i međunarodni turniri, još za vrijeme dok smo bili u HHS-u), pa se opet pojedini klubovi nisu odazvali...zna se i koji (i to oni kojima sam ja redovito vodio 40-ak klinaca)...pa više neću nikoga da pozivam...one koje je zanimalo - javili su se i otišli...one koje nije - nisu išli...
Sad ti ovo protumačiti kako hoćeš, pa i kao neuhodanost Saveza (s čime se djelomično i slažem), ali praksa je i ranije bila ista, pa te molim da mi ne imputiraš neke stvari koje jednostavno ne stoje. Jer se na imputaciju uvijek može odgovoriti imputacijom..., no to nije moj stil.
Rezultat kojeg sam spomenuo na ovom forumu, nije zaslužio ovaj tvoj javni "revolt"...

Gledaj, uopće me ne interesira tvoj neki inat pa iz revolta ne želiš zvat klubove. Vaš POSAO je da to uredovno radite a volja klubova je da li će nastupiti ili neće. Tako radi SVAKI PRAVI SAVEZ sa vodstvom na čelu. Odakle ti pravo da ti određuješ što se može a što ne. Ako smatraš da si ti najzaslužniji za sve ja ti skidam kapu pa nastavi i dalje u ovome smjeru. Ovakvim pisanjem si dokazao da nisi profesionalac i vjerovatno nikada nečeš niti biti. Kada bih se ja ponašao u svome klubu kao što se ti ponašaš u Savezu ne bih dugo trajao.

Ne imputiram ti ništa i što se tiće dolazaka na ntjecanja pojavili smo se svaki puta kada je to bilo moguće tako da nemoj pisat neistinu.

Slijedom ovih događaja mogu samo reći da će naš klub održati sastanak i vidjeti da li će mo nastaviti suradnju i doći na turnir u Gospić ( na koji smo se najavili, za tvoju informaciju ) ili ne i izaći iz svih aktivnosti vezane za grappling.

Ne miješaj rezultat u ovu priću, to ne stoji.

Kako bilo, sretno u daljnjem radu.
triangle
  • triangle
2010-11-09T21:54:35Z
Prijatelju samo me ostavi na miru i bit će sve OK...dobronamjerno ti velim da postupiš kako hoćeš...gdje si bio kad se Savez osnivao...nisam ti to zamjerio zbog toga, jer si imao dobru ispriku (rekao si mi da nisi smio doći na osnivanje Saveza, jer ovi iz HHS-a ne smiju saznati da nas podržavaš, a zbog toga što ti HHS plaća studij)...tako si mi rekao na telefon...ja sam ti vjerovao, a ti sada mene nađeš prozivati!?! MIslim da to nisam zaslužio...
Zaista mi nije jasno tko te narajcao na mene (ali nikoga posebno nisam zvao, pa nisam mislio ni tebe, ionako ne ideš na natjecanja, pa vjerojatno nisi imao interes niti za odlazak na ovaj turnir, tako da mislim da ovaj tvoj "napad" nije izazvan neodlaskom na turnir u Mađarskoj, gdje je mogao ići tko se god prijavio, bez posebnog poziva, a ne samo prvaci Države)...ali ako i odeš, bit će mi žao ne jednog kluba, nego jednog prijatelja...
I u konačnici, slobodno napiši što god, ja ovime završavam raspravu, jer sam za raspravu sa vima, pa i s tobom, bio otvoren na osnivačkoj Skupštini i na Svjetskom prvenstvu...netko se ondje pojavio, a netko i nije...
Ovo sigurno nije mjesto za ovakav tip rasprave...
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-11-09T22:11:17Z
triangle wrote:

Prijatelju samo me ostavi na miru i bit će sve OK...dobronamjerno ti velim da postupiš kako hoćeš...gdje si bio kad se Savez osnivao...nisam ti to zamjerio zbog toga, jer si imao dobru ispriku (rekao si mi da nisi smio doći na osnivanje Saveza, jer ovi iz HHS-a ne smiju saznati da nas podržavaš, a zbog toga što ti HHS plaća studij)...tako si mi rekao na telefon...ja sam ti vjerovao, a ti sada mene nađeš prozivati!?! MIslim da to nisam zaslužio...
Zaista mi nije jasno tko te narajcao na mene (ali nikoga posebno nisam zvao, pa nisam mislio ni tebe, ionako ne ideš na natjecanja, pa vjerojatno nisi imao interes niti za odlazak na ovaj turnir, tako da mislim da ovaj tvoj "napad" nije izazvan neodlaskom na turnir u Mađarskoj, gdje je mogao ići tko se god prijavio, bez posebnog poziva, a ne samo prvaci Države)...ali ako i odeš, bit će mi žao ne jednog kluba, nego jednog prijatelja...
I u konačnici, slobodno napiši što god, ja ovime završavam raspravu, jer sam za raspravu sa vima, pa i s tobom, bio otvoren na osnivačkoj Skupštini i na Svjetskom prvenstvu...netko se ondje pojavio, a netko i nije...

Ovo je jedina rečenica osim prvog posta koja stoji. S ovim vašim (internim i osobnim) raspravama i jedan i drugi omalovažavate ove osvojene medalje i natjecatelje. Mislim da nije u redu, ne u kontekstu kad se spominje jedan ogromni uspjeh hrvatskih sportaša.

Svaka čast svim natjecateljima koji su predstavljali Hrvatsku i koji su osvojili medalje.
triangle
  • triangle
2010-11-09T22:34:49Z
Mislim da ti opaska stoji, ali se nemogu složiti da omalovažavam uspjeh ovih boraca, kada su svi, osim Klare i Vlade, iz mog kluba...jednostavno sam osjetio potrebu reagirati, jer sam prozvan bez razloga.
Vjerojatno bi i ti postupio slično...i moj odgovor nije uopće bio uvredljiv, iako sam imao povoda i za takav kontekst.
U svakom slučaju hvala na čestitkama.
zoran
2010-11-09T23:31:47Z

Nikada ti nisam rekao da ne smijem doć, totalna lažkao niti da mi plačaju studij

Nitko me ne gura protiv tebe več smatram da ne radite korektno i u interesu svih. i nije istina da neidemo na natjecanja ( moji borci su vjerovatno osvajali medalje u tonguziji )

Kada sam ti se izjasnio da ne želim sudjelovati u osnivanju Saveza kao osoba u samoj strukturi Saveza više me nisi zvao a niti samim time pozvao na osnivačku skupštinu.

Ono o imputiranju ti stvarno ide... i stvarno bi bilo pametno završit ovu raspravu jer na argumente ideš lažima. Ponavljam, kako bilo, sretno u radu

zoran
2010-11-09T23:37:31Z

Ovo je jedina rečenica osim prvog posta koja stoji. S ovim vašim (internim i osobnim) raspravama i jedan i drugi omalovažavate ove osvojene medalje i natjecatelje. Mislim da nije u redu, ne u kontekstu kad se spominje jedan ogromni uspjeh hrvatskih sportaša.

Svaka čast svim natjecateljima koji su predstavljali Hrvatsku i koji su osvojili medalje.

Niti u jednome trenutku niti jedan od nas dvojice nije niti na jedan način pokušao ili omalovažio postignute rezultate. Ako si čitao onda si vjerovatno pročitao da su išle čestitke za rezultat. Pa Klara mi je prijatelj, znaći ne priznajem niti njegove rezultate. Daj čitajte sa razumjevanjem bih prosio.

roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-11-09T23:56:25Z
zoran wrote:

Niti u jednome trenutku niti jedan od nas dvojice nije niti na jedan način pokušao ili omalovažio postignute rezultate. Ako si čitao onda si vjerovatno pročitao da su išle čestitke za rezultat. Pa Klara mi je prijatelj, znaći ne priznajem niti njegove rezultate. Daj čitajte sa razumjevanjem bih prosio.

Sve pet, nemoj ništa zamjeriti. Evo da utvrdim da nešto nisam krivo shvatio i kako si me zamolio pročitat ću sve još jednom a ja ću tebe zamoliti samo jednu sitnicu: PROČITAJ NASLOV
zoran
2010-11-10T00:15:05Z
Sve pet, nemoj ništa zamjeriti. Evo da utvrdim da nešto nisam krivo shvatio i kako si me zamolio pročitat ću sve još jednom a ja ću tebe zamoliti samo jednu sitnicu: PROČITAJ NASLOV

Pošteno, isprićavam se

Da skratim priću i da nebi bilo nesporazuma,
moja kritika nije išla protiv osobe več na račun rada odgovornih ljudi Saveza budući da sam prije nekog vremena pokušao stupiti u kontakt sa predsjednikom putem telefona ali mi nitko nije odgovarao. Ne tražim poseban status niti se dižem iznad drugih ali nakon što sam ukupno organizirao 7 natjecanja u grapplingu gdje su borci dobivali i majice i kolaće i sokove, red bi bio da nas barem netko obavijesti o aktivnostima. Meni je žao što se g. Vuković osjećao prozvanim ali što je tu je.
Ja barem ne pričam iza leđa niti kujem planove već istupam imenom i prezimenom i smatram da bi bilo korektno u najmanju ruku imati jednak status kao i drugi klubovi.
Ja sam uvijek prihvačao kritike i dobre i loše a oni koji su javne osobe morali bi se naviknuti na takve stvari.

Idući put ću pazit na postove:)36
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-11-10T12:32:26Z
http://www.profightstore...ip-%28video%29/6303.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-11-10T13:21:02Z
triangle wrote:

Sad ti ovo protumačiti kako hoćeš, pa i kao neuhodanost Saveza ...

U cemu je problem poslati e-mail?
Stavi cijelu ekipu na mail listu, sastavi obavijest i klikni "send".

Tko nije zainteresiran, ignorirat ce e-mail. Tko je zainteresiran, javit ce se.
Ali nitko nece moci kazati: nisi me zvao. Vrlo jednostavno.

BTW, cestitke na rezultatima, taman su mi iskocile klarine slike na fejsu pa ih gledam.
dr. Jupidu wrote: diskusting
RySchooder
2010-11-10T13:52:38Z
A moglo bi se recimo i otvorit stranica od saveza sa svim obavjestima npr
mr.drvo wrote:

Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...

Volio bih se boriti sa Lesnarom...

triangle
  • triangle
2010-11-10T15:11:29Z
Ma slažem se...ali mi nemamo stranice (tek od Nove godine i onda će i na njima biti javno obznanjen kalendar natjecanja)...Ovo nije bilo Europsko ili Svjetsko prvenstvo, pa da se bira selekcija i upućuju pozivi...to je bilo za Svjetsko u Krakowu, Europsko uGorlicama i Svjetsko u Đakovu...pa sam doslovce morao moliti tko bi htio ići...(osim za Đakovo). Ovo u Mađarskoj bilo je na razini međunarodnog turnira, koji je otvoren svima i obznanjen prije godinu dana svima...pa tko je htio ići - išao je. Naravno da oni koji su ondje sudjelovali, predstavljaju naš nacionalni tim.
Uostalom, tako se išlo i prošle godine i nitko se nije bunio...neznam čemu sada revolt...
No, da rezimiram, posljednje dvije opaske su na mjestu i potrudit ću se da se i to popravi...a WEB ide svakako, pa će sve biti puno lakše...