Reaktivac
Sponsor
stina
2010-10-28T15:39:45Z
Kaslić sa hitnom pomoći je preheben!!:)20 :)16

Super, uvijek je dobro vidit kad se klubovi ponovljuju!! Čestitke!
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

Reaktivac
2011-12-05T16:24:02Z
Poštovani forumaši, sportaši, rekerativci te prijatelji sporta...

Čast mi je imati eksluzivu te po prvi put najaviti i predstaviti na PFS forumu novu te prekrasnu dvoranu UFC Piranha u Sesvetama. :)36

Zok Šinković kao čelnik i glavni trener UFC Piranhe pravi je momak, skroman, realan i odličan trener te nadasve izvanredan čovjek o kome sam pisao na svom blogu još od ne tako davne 2007 godine, uvijek pozitivno, afirmativno i s najboljim namjerama. To je moj veliki prijatelj pa želim s vama podjeliti radost, radi otvaranja nove dvorane površine od gotovo 300 m2 tatamija. :)36

Zokova dvorana je jedna od najljepših i najboljih dvorana koje sam imao čast vidjeti; rekao bih da je uz zagrebački Core Gym, ponajbolja dvorana s maximalnim uvjetima i stoga vas pozivam da bez obaveza dodjete, posjetite te razgledate dvoranu, odradite prvi besplatan MMA, grappling ili fizičku pripremu u sklopu treniranja.

Završni radovi glede sanitarnog čvora i tuševa su još u tijeku...

Vi znate da mene treneri cijene i daju mi eksluzive pa da puno ne duljim... neka slike kažu više od tisuću riječi... :)4

Čestitke mom velikom prijatelju, gospodinu Zoranu Šinkoviću na ostvarenju njegova dugodišnjeg sna o velikoj dvorani i prosperitetu kluba na čijem je čelu - živjela UFC Piranha ! :)36

http://hk-pirana.hr/ufc_piranha.html 

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-12-05T17:20:30Z
:)36 svaka čast
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
akvic
2011-12-05T17:29:14Z
fenomenalan prostor, bravo!
loreia
2011-12-05T19:57:44Z
Jako lijepo.
dr. Jupidu wrote: diskusting
SILEĐŽIJA
2011-12-05T20:32:50Z
300m2.To jedna od većih dvorana.
Reaktivac
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-12-05T22:03:36Z
Cestitke zoka... :)18 :)18 predobro izgleda...
dr jupidu
2011-12-05T22:32:22Z
Fino,dovoljno prostrano i dovoljno malo da se grije. Super. Jos ak zoka plati par puta reaktu cugu sad je najbolji prijatelj a tad ce bit i najbolji trener u hrvatskoj:) . Cestitke
Satrap
2011-12-05T22:34:38Z
Odličan prostor.
Reaktivac
2011-12-05T22:42:10Z
dr jupidu wrote:

Fino,dovoljno prostrano i dovoljno malo da se grije. Super. Jos ak zoka plati par puta reaktu cugu sad je najbolji prijatelj a tad ce bit i najbolji trener u hrvatskoj:) . Cestitke

Kad već pitaš... Zok je danas počastio svoga prijatelja reakta ručkom. 🙂

Tako to rade ozbiljni ljudi i pravi prijatelji...

Ne pričaju gluposti, rade svoj posao, ne razmeću se i šute, a rezultat svega toga je jedna od najljepših i najboljih mma dvorana u HR.
dr jupidu
2011-12-06T08:12:30Z
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

Kad već pitaš... Zok je danas počastio svoga prijatelja reakta ručkom. 🙂

Tako to rade ozbiljni ljudi i pravi prijatelji...

Ne pričaju gluposti, rade svoj posao, ne razmeću se i šute, a rezultat svega toga je jedna od najljepših i najboljih mma dvorana u HR.

oni šute i rade....
Reaktivac
2011-12-13T22:51:32Z
Kao prvi ECT predsjednički potez u mandatu bez ugovora, otišao sam prvi diplomatski posjet u UFC Piranhu, kod frenda Zoka Šinkovića pogledati trening i novu dvoranu...

ECT i UFC Piranha su MMA klubovi prijatelji i možemo zaključiti kako ta dva kluba podižu standarde u istočnom dijelu Zagreba pa i puno šire od zagrebačke regije... :)36

Odlična atmosfera, urednost, higijena, sanitarni čvor, tuševi, organizacija, profesionalnost, uvjeti, kvalitetni i organizirani treninzi, odnos trenera prema borcima, rekreativcima i članovima kluba pa nadalje... za primjer svima !

Uz nezaobilaznih par rundi u kafiću, nakon treninga, s gospodinom Ivanom Pakšecom (trenerom kickboxinga i boksa UFC Piranha) i gospodinom Zoranom Šinkovićem (predsjednikom UFC Piranha).

Ja i Zok smo kao dva predsjednika MMA klubova dogovorili načelnu suradnju i partnerstvo, a o tome više u bliskoj budućnosti... :)

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

Reaktivac
2011-12-29T21:35:44Z
Jučer smo bili u posjeti UFC Piranha... Zoran Šinković, Krešo Merčep, Klarić senior i junior... i moja malenkost...

Dogovaramo suradnju; jer UFC Piranha, ECT i UFK Trešnjevka su HR mma kukuriku koalicija... :)

Kavez montiran... :)36

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-12-29T23:16:20Z
Kad bi ovaj kavez bio na prodaju koliko bi bio para...