Poštovani forumaši, sportaši, rekerativci te prijatelji sporta...
Čast mi je imati eksluzivu te po prvi put najaviti i predstaviti na PFS forumu novu te prekrasnu dvoranu UFC Piranha u Sesvetama. :)36
Zok Šinković kao čelnik i glavni trener UFC Piranhe pravi je momak, skroman, realan i odličan trener te nadasve izvanredan čovjek o kome sam pisao na svom blogu još od ne tako davne 2007 godine, uvijek pozitivno, afirmativno i s najboljim namjerama. To je moj veliki prijatelj pa želim s vama podjeliti radost, radi otvaranja nove dvorane površine od gotovo 300 m2 tatamija. :)36
Zokova dvorana je jedna od najljepših i najboljih dvorana koje sam imao čast vidjeti; rekao bih da je uz zagrebački Core Gym, ponajbolja dvorana s maximalnim uvjetima i stoga vas pozivam da bez obaveza dodjete, posjetite te razgledate dvoranu, odradite prvi besplatan MMA, grappling ili fizičku pripremu u sklopu treniranja.
Završni radovi glede sanitarnog čvora i tuševa su još u tijeku...
Vi znate da mene treneri cijene i daju mi eksluzive pa da puno ne duljim... neka slike kažu više od tisuću riječi... :)4
Čestitke mom velikom prijatelju, gospodinu Zoranu Šinkoviću na ostvarenju njegova dugodišnjeg sna o velikoj dvorani i prosperitetu kluba na čijem je čelu - živjela UFC Piranha ! :)36
http://hk-pirana.hr/ufc_piranha.html 

Edited by user
2011-12-05T16:48:45Z
|
Reason: Not specified