RySchooder
2010-09-20T13:00:57Z
http://profightstore.com...s-bracom-zugaj/6063.aspx 

Predobar prilog, svaka cast :)36 :)36
mr.drvo wrote:

Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...

Volio bih se boriti sa Lesnarom...

Sponsor
Đolo
2010-09-20T13:02:47Z
RySchooder wrote:

http://profightstore.com/novosti/u-klincu-s-bracom-zugaj/6063.aspx

Predobar prilog, svaka cast :)36 :)36

:)36 jako dobro
ivan195
2010-09-20T13:15:54Z
svaka im dala i svaka čast dečki! divim vam se 🙂
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-09-20T14:13:31Z
"trebalo bi vojsku nahvalit... ma k...c će oni to vidit" :)20
legende su, bravo momci :)36
warp-punches
2010-09-20T14:24:26Z
Dečki su vrhunski i kao sportaši i kao ljudi sve je na pravom mjestu.
Pravi hrvači,atletski jako nadareni.

Usporedbe radi mislim da puno bolje hrvanje imaju nego recimo GSP što je i normalno s obzirom koliko vremena posvećuju jednoj disciplini.

Hrvanje je vjerojatno najpodcjenjenija disciplina u MMA-u i svi koji ga ne rade sistematski "zakidaju" sami sebe i ograničavaju svoj razvoj i napredak kao kompletnog MMA borca ne samo u tehničkom i taktičkom djelu nego i u fizičkom.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
DoKoske
2010-09-20T14:30:34Z
warp-punches wrote:

Usporedbe radi mislim da puno bolje hrvanje imaju nego recimo GSP što je i normalno s obzirom koliko vremena posvećuju jednoj disciplini.

Hrvanje je vjerojatno najpodcjenjenija disciplina u MMA-u i svi koji ga ne rade sistematski "zakidaju" sami sebe i ograničavaju svoj razvoj i napredak kao kompletnog MMA borca ne samo u tehničkom i taktičkom djelu nego i u fizičkom.

u grčkom rimskom su sigurno bolji nego gsp ali za slobodni nisam baš siguran
wash your feminine side clean off
Joeseph Jones
2010-09-20T14:53:17Z
Odličan prilog. Ako može, više ovakvih priloga.
Pohvala i za dečke.
shogun33
2010-09-20T14:56:16Z
warp-punches wrote:

najvaznija disciplina, ako nisi dobar hrvac bolje ti ne ulazit u oktagon/ring

djoli8
2010-09-20T15:19:15Z
Mislim da je dobro biti i solidan hrvac, ako si dobar i u graplingu-jujitsi.
hamush
2010-09-20T15:27:08Z
DoKoske wrote:

warp-punches wrote:

nije li gsp trebao hrvat na olimpijadi ??? bilo je nekog govora o tome...
blazer44
2010-09-20T15:31:20Z
po meni je hrvanje po ufc-ovin pravilima daleko najvaznije, pogotovo uz puste americke hrvace, bez hrvanja ne mozes nista. danas su svi dobri u sub defensu, nema vise colemana i randlemana koje su bjj borci submitali cin bi dotakli pod. inace mislin da ce ufc-on kroz koju godinu kompletno dominirat hrvaci, ni sad nije daleko od toga. jako se tesko borit protiv boljeg hrvaca od sebe kojeg nemos submitat, a koji ima kondicije cilu borbu drzat nekoga uz ogradu ili na podu bez problema.
DON'T BE SCARED HOMIE
stomp
2010-09-20T15:37:13Z
blazer44 wrote:

po meni je hrvanje po ufc-ovin pravilima daleko najvaznije, pogotovo uz puste americke hrvace, bez hrvanja ne mozes nista. danas su svi dobri u sub defensu, nema vise colemana i randlemana koje su bjj borci submitali cin bi dotakli pod. inace mislin da ce ufc-on kroz koju godinu kompletno dominirat hrvaci, ni sad nije daleko od toga. jako se tesko borit protiv boljeg hrvaca od sebe kojeg nemos submitat, a koji ima kondicije cilu borbu drzat nekoga uz ogradu ili na podu bez problema.

ako bude kojim slučajem tako tad će to bit suhoparna sapunica koju ja prvi neću gledat.
bez pravih udarača nema govora o kvalitetnoj i atraktivnoj borbi.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-09-20T15:38:59Z
stomp wrote:

blazer44 wrote:

ako bude kojim slučajem tako tad će to bit suhoparna sapunica koju ja prvi neću gledat.
bez pravih udarača nema govora o kvalitetnoj i atraktivnoj borbi.

+1
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Slash
2010-09-20T16:01:49Z
hamush wrote:

DoKoske wrote:

warp-punches wrote:

nije li gsp trebao hrvat na olimpijadi ??? bilo je nekog govora o tome...

Treba se prvo kvalificirati za olimpijadu, a poprilično sam siguran da mu ni to nebi uspjelo. No, to nije ni tema ovdje. Već braća Žugaj.

Svaka im čast. Vrhunski sportaši i osobe. :)36
RySchooder
2010-09-20T16:19:50Z
Kad bi bar sto vise ovakvih priloga bilo... i to ne samo o hrvanju nego opcenito o borilačkim sprtovim

Zamislite da se rade prilozi i po mma klubovima , judo ... Super reklama za klub i zanimljivo za pogledati
mr.drvo wrote:

Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...

Volio bih se boriti sa Lesnarom...

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-20T16:28:36Z
RySchooder wrote:

Kad bi bar sto vise ovakvih priloga bilo... i to ne samo o hrvanju nego opcenito o borilačkim sprtovim

Zamislite da se rade prilozi i po mma klubovima , judo ... Super reklama za klub i zanimljivo za pogledati

I bit će. :)1
This is just the beginning.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Đolo
2010-09-20T16:33:24Z
bero wrote:

RySchooder wrote:

:)36 :)36 jupidu ce bit zadovoljan kad se vrati :)18
Spider
2010-09-20T16:40:47Z
ive wrote:

"trebalo bi vojsku nahvalit... ma k...c će oni to vidit" :)20
6

Hahahha koji carevi, umro sam
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Saleee
2010-09-20T16:54:37Z
Odlican prilog! Braca Zugaj su primjer pravih sportasa! :)36 :)36
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Joeseph Jones
2010-09-20T18:08:29Z
bero wrote:

RySchooder wrote:

Drago mi je to za čuti. Uvijek sam se pitao zašto npr. Nova tv nije nikad to radila.Mogli su barem u onaj
svoj UFC specijal ubaciti i pokoju reportažu o nekim klubovima. Ali nisu. Zato se veoma radujem daljnim prilozima.
Users browsing this topic