Poll Question : Ko ima jaču HW diviziju

Total: 50

Izbacivač
2010-09-13T20:21:39Z
Velasquez, dos Santos, Lesnar, Carwin, Mir, Minotauro, Nelson, Schaub, Kongo, Filipović

V S

Emelianenko, Werdum, Overeem, Silva, Barnett, Rogers, Arlovski, del Rosario, Kharitonov, Lavar Johnson
Sponsor
karl anal
2010-09-13T20:33:24Z
to treba napravit turnir za novu godinu
ogromni spektakl
5 najboljih iz ufc-a protiv 5 najboljih iz strikeforcea
zamisli toga eventa

a na undercardu lidella, bj penna, gsp, jacksona itd i svaki da dobije po 2 000 dolara
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-09-13T20:38:49Z
Glupa ti je treca opcija.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-13T21:23:05Z
Što je najbolje, Prideova HW divizija nije bila ništa jača od ovih danas, usudio bi se reći da je bila čak i slabija.
Mirko, Fjodor, Nog, ajmo reć i Kharitonov i to je to. Ostali teškaši su bili u najbolju ruku osrednji.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
akvic
2010-09-13T21:41:15Z
bero wrote:

Što je najbolje, Prideova HW divizija nije bila ništa jača od ovih danas, usudio bi se reći da je bila čak i slabija.
Mirko, Fjodor, Nog, ajmo reć i Kharitonov i to je to. Ostali teškaši su bili u najbolju ruku osrednji.

konačno da dođeš barem jednom trijezan na forum :)20
Izbacivač
2010-09-13T23:51:36Z
Losh wrote:

Glupa ti je treca opcija.

Ne kaže se glupa nego loša.
To je za Pride nostalgičare.
Đolo
2010-09-14T00:03:46Z
Izbacivač wrote:

Lesnar, Velasquez, dos Santos, Carwin, Mir, Minotauro, Gonzaga, Kongo, Filipović, Nelson

V S

Emelianenko, Werdum, Overeem, Silva, Barnett, Rogers, Arlovski, del Rosario, Kharitonov, Lavar Johnson

njih slobodno makni...buduci da nisu top teskasi,po meni nit blizu,ufc ima ocito jacu tesku ali strikeforce ima potencijala i lijepo da napreduju u svakom slucaju :)36 ali jos ni blizu ufc-u (po meni)
Izbacivač
2010-09-14T00:12:11Z
Đolo wrote:

Izbacivač wrote:

Lesnar, Velasquez, dos Santos, Carwin, Mir, Minotauro, Gonzaga, Kongo, Filipović, Nelson

V S

njih slobodno makni...buduci da nisu top teskasi,po meni nit blizu,ufc ima ocito jacu tesku ali strikeforce ima potencijala i lijepo da napreduju u svakom slucaju :)36 ali jos ni blizu ufc-u (po meni)

Nabrojao sam najboljih 10 u obje organizacije.
Ja sam glasao za UFC.
blazer44
2010-09-14T00:20:46Z
ufc-ova je poprilicno jaca.
DON'T BE SCARED HOMIE
shogun33
2010-09-14T02:02:38Z
karl anal wrote:

ogromni spektakl
zamisli toga eventa

a na undercardu lidella, bj penna, gsp, jacksona itd i svaki da dobije po 2 000 dolara

5 protiv pet, mislim da bi dobio Sf

inace, glaso sam da ni jedna nije do koljena prideu :)20
Soldier
2010-09-16T08:01:09Z
Pride FC je dok je bio živ imo i HW i LHW diviziju jaču nego ufc ,pa čak i sad da se svi borci iz ufc-a koji su nastupali u Pride FC-u vrate tamo a ufc da zadrži sve borce koji nisu nastupali u Pride-u Pride FC je opet jači i to punooooo u oba dvije divizije.
mishima
2010-09-16T13:31:54Z
karl anal wrote:

ogromni spektakl
zamisli toga eventa

i tko dobije preuzima vlasništvo nad drugom organizacijom:)20
Đolo
2010-09-16T13:34:33Z
Soldier wrote:

Pride FC je dok je bio živ imo i HW i LHW diviziju jaču nego ufc ,pa čak i sad da se svi borci iz ufc-a koji su nastupali u Pride FC-u vrate tamo a ufc da zadrži sve borce koji nisu nastupali u Pride-u Pride FC je opet jači i to punooooo u oba dvije divizije.

:)18 :)18
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-09-16T13:52:24Z
Ukupno gledano (TOP 5 ili 10) UFC ima jaču diviziju ali po mom mišljenju Top 2 SF teškaša deru svakog od Top 10 UFC teškaša. (Fedor i Overeem vs Dos Santos i Velaquez je close call ali ostali UFC teškaši su klasu ispod ove dvojice).

Dodajmo tu Werduma i (ako je onaj stari) Barnetta i imamo jako gustih TOP 5.
blazer44
2010-09-16T17:14:22Z
po meni su werdum i rogers trenutno daleko najprecjenjeniji borci na svitu.
DON'T BE SCARED HOMIE
pride_rules
2010-09-16T17:43:08Z
blazer44 wrote:

rogers da...ali werdum ne!!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-16T17:56:45Z
fist wrote:

Ukupno gledano (TOP 5 ili 10) UFC ima jaču diviziju ali po mom mišljenju Top 2 SF teškaša deru svakog od Top 10 UFC teškaša. (Fedor i Overeem vs Dos Santos i Velaquez je close call ali ostali UFC teškaši su klasu ispod ove dvojice).

Overeem dere svakog top UFC teškaša, to zaključuješ po čemu?
Moje skromno mišljenje je da s Lesnarom il Velasquezom ne bi izdržao prvu rundu.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
unreal
2010-09-16T17:58:57Z
fist wrote:

Dos Santos bi letio po kavezu i protiv Overema i protiv Fedora. Santos ima dobru stojku ali sigurno nije "world class kickboxer" kao Alister..
A Fedor bi ga vjerojatno rusio i vrlo lako dolje zavrsio.
blazer44
2010-09-16T18:00:37Z
pride_rules wrote:

blazer44 wrote:

rogers da...ali werdum ne!!

werdum je trenutno 2. na teškaškim ljesticama ispred cilog ufc-a osin lesnara, tu je dosa sa samo jednon pobjedon, dotle nije bija ni u top 10. to je definitivno precjenjeno, nije sigurno bolji od dos santosa, carwina, caina, overeema i jos puno drugih. sta bi on napravija sa overeemon, carwinon, cainon, santoson (koji ga je vec pobjedija) i slicnima, kako bi borbu dovea na pod (na nogama je svojin stand upon sigurno nece dobit) da moze koristit svoj bjj? sitite se sta se pricalo prije borbe sa fedoron, werdum je ispodprosjecan hrvac sa loson stojkon i nema sanse s fedoron. i to je istina, mislin da fedor bi fedor pobjedija sljedecih 10 borbi najmanje, fali mu hrvanje, bez njega je ka riba na suvom. borci ka on vise ne prolaze, previse je jednodimenzionalan.

DON'T BE SCARED HOMIE
warp-punches
2010-09-16T18:10:17Z
bero wrote:

Overeem dere svakog top UFC teškaša, to zaključuješ po čemu?
Moje skromno mišljenje je da s Lesnarom il Velasquezom ne bi izdržao prvu rundu.

:)18 :)18 :)18 :)8
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.