Like you haven’t been wrestling with guys bigger than you or stronger than you…So I’ve got a lot of giant serial killer Croatian guys out here, that are wrestlers that I could throw at you…But I would really like you to come out here and be my sparring partner for my next fight…
volija bi ja da on ode trenirat hrvanje u extreme couture ili negdi drugo sa vrhunskin hrvacima, a da pusti ove giant serial killer crotians.
a mirko ima izvrstan takedown defense sigurno bi mu mogo malo toga prenijet
mislija san na mirka da on ode extreme couture. takedown defense mu je dobar, al je slab u klincu i uz ogradu. hrvanje sa tin divovima sigurno ima par prednosti, al nemoze se usporedit sa vrhunskin hrvacima u extreme coutureu. po meni je hrvanje glavna disciplina za mma po ufc pravilima i tu su ameri strasno jaki, ne moze on drzat korak s njima ako ne trenira sa vrhunskin hrvacima. ja bi bas da mu sljedeci protivnik bude couture da ga malo vidimo koliko je zapravo dobar s hrvanjen. jos mislin da bi triba nabavit nekog strength and conditioning experta, pretezak je na nogama, dobija je nekih 8-10 kila i izgubija je puno na eksplozivnosti i brzini, a njegov stil borbe se vecinon svodi na eksplozivnost i brzinu.