neurro
2010-08-09T14:56:07Z
Evo jedne snimke,na žalost,neuspjelog revanšizma :)28

ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-08-09T15:05:56Z
šteta što mu nije glavu otkinuo pri jurišu, ovi safari lovovi za trofeje mi se gade
Seded
2010-08-09T15:11:46Z
bome bježanija nastala, bacaju se na sve strane :)

mutavci jedni safarijski...
"It's not checkmate. The king has one more move."
loreia
2010-08-09T15:20:21Z
DoKoske wrote:

izgleda da ćemo morat lovit sami... od susjeda pseto ne izgleda loše hmmmmmmm

Ma ajmo ja i ti ubit jednog jelena, bit ce mesa za mjesec dana :)1
dr. Jupidu wrote: diskusting
DoKoske
2010-08-09T15:22:46Z
loreia wrote:

DoKoske wrote:

ali jednog pravog lopatara :)1

wash your feminine side clean off
loreia
2010-08-09T15:23:18Z
Svidja mi se ovaj komentar
Quote:

Sucks the Lion wasn't able to get one of these retards.

loreia
2010-08-09T15:23:52Z
DoKoske wrote:

loreia wrote:

DoKoske wrote:

ali jednog pravog lopatara :)1

Evo, cak ga mozes i silovat prije nego ga odstrijelimo :)20
neurro
2010-08-09T15:51:28Z
Eto namjerno sam postavio ovaj video da vidim reakcije ... Ive,meni je isto žao što ga lav nije rastrgao zapravo sve njih ali opet to nije kako se misli ... kao ljubitelj životinja ovaj profil 'trofejnog lova' je nešto što apsolutno odobravam. U safarijima postoje nekakva pravila,daleko rigoroznija nego kod nas u lovištima. Ovi ljudi s videa nisu tek neki turisti jebivjetri koji su se ajde našli u Africi pa ajde neko ima pušku ... šta da radimo ... ajmo roknut jednog lava pa ko ga jebe.
Budi siguran da su ovi turisti bili neki tajkuni i kolko god bili antipatični i odvratni da ih nema nebi odavno bilo tog lava a ni cijelog čopora iz kojeg je nastao.Upravo s pojavom lovnog turizma životinje su živnule i stvoreni su jako dobro čuvani i sigurni rezervati u keniji,Etoshi i širom Afrike.Da nema tih smradova koji ubijaju radi trofeja nebi bilo u stanju uzdržavat te nacionalne parkove ... s druge strane domaći crnci jako vole krivolov pa treba i njih držat dalje od životinjica.Tko bi to radio? I tko bi to plaćao? Odstrel ovog lava nije slučajan i besplatan. Ovakav primjerak tj. njegov odstrel košta i do milijun eura a taj novac opet odlazi za rezervat.
Tim više nisu ga okinuli slučajno ... kao prvog koji naleti.Bio je obilježen za to i slijedili su upravo njega jer su imali dozvolu samo za njega a ne na kojeg nalete pa deri brate.

btw Ovaj je mužjak očito bio samac i kao takav ne ponaša se u skladu s ostalim životinjama.Vjerovatno je očajan jer je solo pa mora dnevno obilaziti velike površine da izbjegne ostale čopore koji bi mu rado skinuli glavu ili radi hrane.Samom mu je teže loviti nego kad je u svom prir. okruženju. Kao takav jadnik postaje opasan jer se svugdje mota.

Eto prije tri godine u Lici je jedan medved napadao stoku i odlučili su da ga treba ... Pozvali su talijanske lovce koji su odmah došli i talijan koji je ubio medveda platio je 300.000 eura.Taj novac je otišo za lovište i neke lijekove.To mi je ispriačo osobno predjsjednik lovačkog saveza Pokupsko
Sve je to na neki način povezano.Puštanje ovih smradova da love i iživlajvaju se s tim svojim pušketinama koje ubijaju jadne životinjice je cijena koja se mora platitti da bi taj sustav nekako funkcionirao.
KRU MUAY THAI
2010-08-09T16:07:55Z
- Da ne moze se opravdavati usmjereno ubijanje,i opravdati ga materialnim i opčim prosperitetom...Na takav nacin mozemo sloziti pricu i oko poznatih homo sapiensa koji su poklali i pobili par miliona ljudi,da bi opravdali svoju rasu-naciju..materialni prosperitet. I oni su radili po slicnom principu,i materialno opravdavali svoje psihobolesti...Nema opravdanja za ubistvo niti jednog zivog bica,bez obzira kako ga mi to prezentirali..Opravdavajuci takve stvari ,opravdavaju se ratovi,agresija,oholost i sve ono sto krasi "suvremenog covjeka".Nema tog izgovora za ubistvo zivotinje bez neophodne potrebe po prezivljavanju.
Stipe
2010-08-09T16:13:21Z
neurro wrote:

E kimura,ajde nemoj me više kvotat ... ionako nemogu smislit tvoje kenjatorske postove,naslove i priče o žabcima u bunarima nakon kojih si još umisliš da si neznam šta pametno reko.Niko te ne dira pa odj ... Nisam te niti kvotao niti mi ne pada na pamet a isto tako te ne spominjem. Da ,Overeem je smeće i jbm li mu m... radi toga . Boli me k jel MMA borac ili dimnjačar,kao poznata osoba upro je prstom u jednu životinjsku vrstu i rekao 'jedite konje jer od njih ćete biti jaki' i to me jako zaboljelo.
Postoje moderatori koji vide šta sam napisao isto kao i ti pa uopće nisi potreban s svojim mišljenjem i niko te nije tražio savjet. I netrebaš se svetit za to jer sam napisao da ti je naslov glup ... ali stvarno je glup :)1

Neurro, razumijem da svakome neka tema pobudi strasti, ali ipak se smiri malo.

Nemoj pisati uvrede na račun boraca zato jer bi radije da ne jedu to-i-to meso i nemoj ići đonom ni na ostale forumaše.

-Stipe
neurro
2010-08-09T16:44:42Z
Stipe wrote:

neurro wrote:

E kimura,ajde nemoj me više kvotat ... ionako nemogu smislit tvoje kenjatorske postove,naslove i priče o žabcima u bunarima nakon kojih si još umisliš da si neznam šta pametno reko.Niko te ne dira pa odj ... Nisam te niti kvotao niti mi ne pada na pamet a isto tako te ne spominjem. Da ,Overeem je smeće i jbm li mu m... radi toga . Boli me k jel MMA borac ili dimnjačar,kao poznata osoba upro je prstom u jednu životinjsku vrstu i rekao 'jedite konje jer od njih ćete biti jaki' i to me jako zaboljelo.
Postoje moderatori koji vide šta sam napisao isto kao i ti pa uopće nisi potreban s svojim mišljenjem i niko te nije tražio savjet. I netrebaš se svetit za to jer sam napisao da ti je naslov glup ... ali stvarno je glup :)1

Nemoj pisati uvrede na račun boraca zato jer bi radije da ne jedu to-i-to meso i nemoj ići đonom ni na ostale forumaše.

-Stipe

Dobro,hvala na upozorenju ... imaš to pravo kao admin ali mogao si ostati samo na prvoj rečenici a ne pametovati i iskrivljavati mi riječi i upotrebljavati izraze 'gazenja forumaša đonom' i napadanje 'nekoga što jede nešto što se meni ne sviđa'. Niti sam nekog gazio đonom niti sam Overeema vrijeđao u vezi bilo čega što je povezano s MMA. Osim toga vidio si i sam da smo prestali prepiranje pa je ovo upozorenje nepotrebno ... A za svađu su potrebna dvojica ... isto tako si se mogao obratiti u množini.

-Neurro

KRU MUAY THAI
2010-08-09T16:47:24Z
Stipe wrote:

neurro wrote:

-Stipe

-Nije on tako los momak ,kakvim se cini na prvu loptu..Ja vjerujem da istinski voli zivotinje ,pogotovo konje kojima se bavi, i shvacam njegovu reakciju... sto se tice tih zivotinja. A ostalo izrazavanje je stvar kulture i osobnog stava prema zivotu. Nije da ga branim ili opravdavam, ali imam osjecaj da ga je istinski pogodila izjava Overeema.. tako da tema nije van konteksta naslova. MMA i lov.
Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-08-09T16:47:43Z
Stipe wrote:

-Stipe

Teško će takvi išta promijeniti, nažalost. On pripada onoj sorti kukaca koje čak ni atomska bomba ne može istrijebiti...
akvic
2010-08-09T16:50:09Z
KRU MUAY THAI wrote:

- Da ne moze se opravdavati usmjereno ubijanje,i opravdati ga materialnim i opčim prosperitetom...Na takav nacin mozemo sloziti pricu i oko poznatih homo sapiensa koji su poklali i pobili par miliona ljudi,da bi opravdali svoju rasu-naciju..materialni prosperitet. I oni su radili po slicnom principu,i materialno opravdavali svoje psihobolesti...Nema opravdanja za ubistvo niti jednog zivog bica,bez obzira kako ga mi to prezentirali..Opravdavajuci takve stvari ,opravdavaju se ratovi,agresija,oholost i sve ono sto krasi "suvremenog covjeka".Nema tog izgovora za ubistvo zivotinje bez neophodne potrebe po prezivljavanju.

istina je to što kažeš, ali opet da li je bolje "žrtvovati djevicu i spasiti selo" ili da najebu svi skupa sa njom?

svijet nije crno-bijeli i ništa nije potpuno dobro ili loše, uglavnom možeš birati između "dva zla", pa je onda bolje birati manje zlo
...a koje je zlo veće, a koje manje, o tome upravo raspravljamo :)23 :)24
neurro
2010-08-09T16:52:18Z
KRU MUAY THAI wrote:

Da,ali nema drugog načina,vjeruj,nažalost nema ... u takvom svijetu živimo.
KRU MUAY THAI
2010-08-09T16:58:13Z
akvic wrote:

KRU MUAY THAI wrote:

istina je to što kažeš, ali opet da li je bolje "žrtvovati djevicu i spasiti selo" ili da najebu svi skupa sa njom?

svijet nije crno-bijeli i ništa nije potpuno dobro ili loše, uglavnom možeš birati između "dva zla", pa je onda bolje birati manje zlo
...a koje je zlo veće, a koje manje, o tome upravo raspravljamo :)23 :)24

-Da slazem se djelomično, i svi ti homosapiensi koje spominjem podrzavali su istu teoriju -bolje pobiti njih par miliuna,da moze nas ostalih par miliuna zivjeti bolje i lijepše...i oni su u svom bolestnom umu i na takav nacin opravdavali svoja nedjela...cak su neki od njih bili i vegetarijanci. Opet ponavljem rijecenicu : Nema opravdanja ubistva niti jednog zivog bica ako za to nije neophodna potreba za prezivljavanjem.
nodachi
2010-08-09T17:03:46Z
Iskreno, kad razmišljamo malo o tome, puno perverznija mi je ideja o tome da neko uzgaja životinju par godina, hrani ju, brine se o njoj i onda ju jednog dana - hop prikolje, nego kad netko zgrabi pušku, ode u šumu i ubije si neko meso.
Problem su naravno debeli dripci koji vrebaju u čeki kako bi nečemu prikucali glavu na zid. Ako ništa drugo, farmeri barem ne zakucavaju trofejnim volovima glave na zid jednom kad su gotovi sa njima.
nofrx
2010-08-09T19:02:24Z
evo snimka uspjelog napada jelen na lovca :)20

KW CHAMPION
Kimura
  • Kimura
2010-08-09T20:00:34Z
nofrx wrote:

evo snimka uspjelog napada jelen na lovca :)20

Šteta što ga nije završio. :)20
Kimura
  • Kimura
2010-08-09T20:13:00Z
Doduše, nisu ni jeleni više ono šta su nekad bili. Okrenuli su ploču, vide da ne ide drugačije. Neka momaka...

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=9295 

:)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
Similar Topics
Users browsing this topic