DoKoske
2010-08-09T12:54:31Z
ive wrote:

DoKoske wrote:

19_Pitbull_86 wrote:

DoKoske wrote:

nije tu stvar u jedenju mesa nego u bespotrebnom ubijanju divlje životinje. ubi ako si gladan a ne iz sporta. zašto da ubijem prekranu divlju životinju koje smo doveli na rub izumiranja a mogu si u dućanu kupit mesinu

pa dobro sto vi mislite da oni kad ubiju zivotinju bace je sa strane i ostave?

Ja u obitelji ima 3-4 lovca i kad se nesto ulovi uglavnom divlje svinje onda se to i jede iducih dana...tako da te teorije sa sportskim lovom su vam glupe....

pa normalno da se pojede, ali nejde se u lov zbog gladi jer hrane u našem dijelu planete hvala bogu ima

ali tebi je ok masovno terminirati "prekrasne" pajceke,kravice i ostalu nejač radi tvog izvora proteina, ali kad se jadni bambi pojede onda se zgražaš? :)14

vi ljudi uopće pročitate ono što ja pišem ili se ja tako jako loše izražavam pa ne razumijete kurca kaj hoću reć? :)20
wash your feminine side clean off
DoKoske
2010-08-09T12:56:41Z
jebe gluhi nijemoga :)20 :)20 :)20 :)20
loreia
2010-08-09T13:01:24Z
DoKoske wrote:

vi ljudi uopće pročitate ono što ja pišem ili se ja tako jako loše izražavam pa ne razumijete kurca kaj hoću reć? :)20

Mars natrag u skolu... :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
neurro
2010-08-09T13:01:48Z
DoKoske wrote:

loreia wrote:

DoKoske wrote:

nije tu stvar u jedenju mesa nego u bespotrebnom ubijanju divlje životinje. ubi ako si gladan a ne iz sporta. zašto da ubijem prekranu divlju životinju koje smo doveli na rub izumiranja a mogu si u dućanu kupit mesinu

A kako je mesina dosla u ducan?
Netko je ubio, ogulio i tebi donio na pladnju. Ista stvar kao kad netko ubije jelena. Doduse, meni je drazi jelen od lovca, i ako bi jelene nabio Hughesa na rogove, nitko sretniji od mene.

stoji ali pročitaj si opet moj post. ja govorim o divljim životinjama. picek kojeg kupim u dućanu nije divlja životinja

Prije par godina sam išao kupiti nekog pesa u SB,došao sam rano ujutro radi vrućina i nazvao tipa da sam tu.Reko mi ja da je na poslu (portir je) i da dođem do njega pa ćemo po psa kasnije.Nisam imao pojma da radi u klaonici pilića.Iza mene je stigo poveći kamion koji je čekao na vaganje.Bio je to neki kooperant s nama na porti koji radi za Koku i dostavlja žive piliće na klanje.Uglavnom bio je ljut u pm,pitao sam ga zašto je tako nadrkan i odgovorio mi je da kasni s isporukom tri dana i da radi tog gubi dosta para. Ti umjetni pilići su uzgojeni i MORAJU se poklat točno nakon 43 dana života ... svaki drugi dan iza tih 43 je rizičan jer masovno obole od pileće kuge,nekih drugih ili počnu mršavjeti.Ionako im se odbrojavaju dani ... Par njih je uspjelo iskočit iz tih gajbi,kad su pali na zemlju,nisu mogli hodat ili pobjeć niti su svijersni nekih opasnosti itd ... ko mongoloidi
Nismo svi jednaki na planeti niti iammo ista prava,kako ljudi tako i životinje ... tak bu uvjek bilo.Prema tome po meni nije isto ubiti šumsku,neovisnu životinju i nešto što je potpuno 100% u kontroli čovjeka samo za jednu svrhu.Nažalost,to je tako :)10
DoKoske
2010-08-09T13:04:11Z
loreia wrote:

DoKoske wrote:

Mars natrag u skolu... :)20

pa da me opet izbace :)20
DoKoske
2010-08-09T13:06:41Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

loreia wrote:

DoKoske wrote:

Netko je ubio, ogulio i tebi donio na pladnju. Ista stvar kao kad netko ubije jelena. Doduse, meni je drazi jelen od lovca, i ako bi jelene nabio Hughesa na rogove, nitko sretniji od mene.

stoji ali pročitaj si opet moj post. ja govorim o divljim životinjama. picek kojeg kupim u dućanu nije divlja životinja

Prije par godina sam išao kupiti nekog pesa u SB,došao sam rano ujutro radi vrućina i nazvao tipa da sam tu.Reko mi ja da je na poslu (portir je) i da dođem do njega pa ćemo po psa kasnije.Nisam imao pojma da radi u klaonici pilića.Iza mene je stigo poveći kamion koji je čekao na vaganje.Bio je to neki kooperant s nama na porti koji radi za Koku i dostavlja žive piliće na klanje.Uglavnom bio je ljut u pm,pitao sam ga zašto je tako nadrkan i odgovorio mi je da kasni s isporukom tri dana i da radi tog gubi dosta para. Ti umjetni pilići su uzgojeni i MORAJU se poklat točno nakon 43 dana života ... svaki drugi dan iza tih 43 je rizičan jer masovno obole od pileće kuge,nekih drugih ili počnu mršavjeti.Ionako im se odbrojavaju dani ... Par njih je uspjelo iskočit iz tih gajbi,kad su pali na zemlju,nisu mogli hodat ili pobjeć niti su svijersni nekih opasnosti itd ... ko mongoloidi
Nismo svi jednaki na planeti niti iammo ista prava,kako ljudi tako i životinje ... tak bu uvjek bilo.Prema tome po meni nije isto ubiti šumsku,neovisnu životinju i nešto što je potpuno 100% u kontroli čovjeka samo za jednu svrhu.Nažalost,to je tako :)10

upravo to. treba pazit na ono malo prirode i divljih životinja što nismo uništili a one koje su odavno porobljene za meso; za njih ionako više nema nade :)20

Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-08-09T13:23:50Z
loreia wrote:

DoKoske wrote:

OK, al i taj "picek" je zivotinja koje jednako osjeca bol (cak i vecu) kad mu rezu grkljan, bas kao sto jelen osjeca bol kad ga Country boy propuca sa snajperom. Uostalom, ne mozes svu hranu uzgojiti, recimo ribu uvijke jedes divlju, manje od jednog primila je uzgojeno (tune i nesto rijecne ribe).

Ne preostaje drugo, ili svi u lovce ili svi u vegetarijance. :)20
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-08-09T13:31:36Z
loreia wrote:

DoKoske wrote:

OK, al i taj "picek" je zivotinja koje jednako osjeca bol (cak i vecu) kad mu rezu grkljan, bas kao sto jelen osjeca bol kad ga Country boy propuca sa snajperom. Uostalom, ne mozes svu hranu uzgojiti, recimo ribu uvijke jedes divlju, manje od jednog primila je uzgojeno (tune i nesto rijecne ribe).

Zasto je OK ubiti svinju, a nije jelena?
To me podsjeca da Rimljane, njime je bilo OK ubiti roba, ali ne i "slobodnog" covjeka.
Iskreno, ja ne vidim razliku.

what he said :)36
loreia
2010-08-09T13:35:54Z
Kimura wrote:

loreia wrote:

DoKoske wrote:

Pa cemo "mi" lovci pokokat "vas" vegetarijance i rijesit problem :)2 :)20 :)2
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-08-09T13:36:15Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

loreia wrote:

DoKoske wrote:

meni je veća fobija što nas se šopa ovakvom hranom, nego što bambi koji put fasuje metak u čelo :)20
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-08-09T13:38:55Z
loreia wrote:

Kimura wrote:

loreia wrote:

DoKoske wrote:

Pa cemo "mi" lovci pokokat "vas" vegetarijance i rijesit problem :)2 :)20 :)2

za lovca nije, a ne bi se ni odrekao meseka, on bi se j... da mu ne uđe :)20 j/k :)2
neurro
2010-08-09T13:39:45Z
ive wrote:

meni je veća fobija što nas se šopa ovakvom hranom, nego što bambi koji put fasuje metak u čelo :)20

Neznam za vas ... ali kad ugledam slatkog bambija nasred livade prvo što mi padne na pamet je da mu se prišuljam iza leđa i naguzim ga ... umjesto da ga upucam :)20 :)20
loreia
2010-08-09T13:40:44Z
Ako je netko gledao "No cure for cancer" stand-up nastup Denis Learyja, ima jedan dio (zapravo jedina smijesna stvar na cijelom DVD, uz onaj legendarni vic o Judas Priest) kad se tip sprda sa "ekolozima" jer su licemjeri i brinu se za "slatke" delfine, a boli ih kita za "ruzne" tune.
Pa onda opisuje kako mi ljudi biramo koje cemo zivotinje pobiti:

Tko si ti?
- Ja sam vidra, imam slatke okice, i slatke male rukice kojima masem kao dijete.
OK, ti si slobodna.
Tko si ti?
- Ja sam krava i jedem travu.
Ulazi u jebeni kamion!
loreia
2010-08-09T13:42:39Z
ive wrote:

za lovca nije, a ne bi se ni odrekao meseka, on bi se j... da mu ne uđe :)20 j/k :)2

hahaha, tako razmislja vecina. Nemoj ubit lijepog i plemenitog jelena, ima mesa u ducanu, raste samo u frizideru :)2 :)2 :)2 :)2
DoKoske
2010-08-09T13:44:04Z
loreia wrote:

Ako je netko gledao "No cure for cancer" stand-up nastup Denis Learyja, ima jedan dio (zapravo jedina smijesna stvar na cijelom DVD, uz onaj legendarni vic o Judas Priest) kad se tip sprda sa "ekolozima" jer su licemjeri i brinu se za "slatke" delfine, a boli ih kita za "ruzne" tune.
Pa onda opisuje kako mi ljudi biramo koje cemo zivotinje pobiti:

Tko si ti?
- Ja sam vidra, imam slatke okice, i slatke male rukice kojima masem kao dijete.
OK, ti si slobodna.
Tko si ti?
- Ja sam krava i jedem travu.
Ulazi u jebeni kamion!

odlično :)20
huligan187
2010-08-09T13:46:13Z
DoKoske wrote:

kaj mi održavamo? ekosistem? :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 . pa mi smo najgora stvar koja se desila ovom planetu. odvratni iskvareni paraziti koji će uništiti sav život uključujući i sebe. i onda se nazivamo božjom djecom, pa mi smo djeca sotone i sveg zlog. što se tiče lovaca i njihove brige za divlje životinje.. mislite da se ih hrane zbog toga jer ih vole? hrane ih da ih mogu ubijati iznova svake godine i pljugati jedni drugima kite u čekama

Priroda nas je stvorila takvima kakvi jesmo pa nek sad fasuje :)20 . You reap what you sow :)18
Kimura
  • Kimura
2010-08-09T13:56:46Z
loreia wrote:

ive wrote:

hahaha, tako razmislja vecina. Nemoj ubit lijepog i plemenitog jelena, ima mesa u ducanu, raste samo u frizideru :)2 :)2 :)2 :)2

Hm.. baš me zanima gdje to ima za kupiti kilo svježe jeletine... :)38 Možda vas dvojica dilate? Ili ste "samo" na prascima?
loreia
2010-08-09T14:16:41Z
Kimura wrote:

loreia wrote:

ive wrote:

Hm.. baš me zanima gdje to ima za kupiti kilo svježe jeletine... :)38 Možda vas dvojica dilate? Ili ste "samo" na prascima?

Piletina, jelen, svinjetina, govedina...sve je to ionako prepakirana polovna junetina iz Brazila :)2
Kimura
  • Kimura
2010-08-09T14:36:58Z
loreia wrote:

Kimura wrote:

Piletina, jelen, svinjetina, govedina...sve je to ionako prepakirana polovna junetina iz Brazila :)2

Ako se i rugaš, ima tu dosta istine... više nitko živ ne može kontrolirati podrijetlo mesa, a kako li će tek biti kad uđemo u EU!

Odo ja u Hare Krišne... :)39
DoKoske
2010-08-09T14:44:26Z
izgleda da ćemo morat lovit sami... od susjeda pseto ne izgleda loše hmmmmmmm
Similar Topics
Users browsing this topic