Range
2010-10-21T00:17:59Z
john wayne wrote:

Range wrote:

http://www.index.hr/xmag/clanak/muskarci-pozor-pogledajte-top-10-namirnica-od-kojih-ce-vam-narasti-misici/519060.aspx

Evo, prvi put da negdje drugdje osim na PFS-u čujem za prokletu kvinoju 🙂 🙂 :)

hehehe čokoladno mljeko -sad si me obradovao :)1

Nisu oni mislili na kazan mlijeka dnevno, nemoj biti u zabludi :)20
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
wildboy
2011-02-14T00:18:11Z
http://ts3.mm.bing.net/i...mages%2f027434009072.jpg 
imam ove vitamine..i otvorio sam ih prije 5 mj, dali netko zna jeli to jos valja? hvala
PiccoloSNM
2011-02-14T15:22:51Z
Mene isto zanima rok trajanja takvih pilula, ja imam glutamine i ulje iz jetre bakalara od twinlaba, a kupio sam ih prije dvije godine. Isto me zanima jel još valjaju.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Freak
2011-02-20T15:56:07Z
Da li netko ima iskustva sa Animal Pump? Da li vrijedi tih para ili ne?
Iskustva s time....HVALA
UserPostedImage

PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
fanatic
2011-02-20T20:11:25Z
ovaj forum će ubrzo postat premalen za sve massssssssse koji ga posjećuju :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
maro-du
2011-02-20T21:30:25Z
Freak wrote:

Iskustva s time....HVALA
UserPostedImage

valjda, jedan od boljih proizvoda.. zapravo sve sto uzmes iz kolekcije animala ne mozes falit...
free fighter
2011-02-20T22:55:53Z
maro-du wrote:

Freak wrote:

Iskustva s time....HVALA
UserPostedImage

valjda, jedan od boljih proizvoda.. zapravo sve sto uzmes iz kolekcije animala ne mozes falit...

bolje si uzmi jack3d bolje ce te raditi od toga 100%
pobjednik ima puno prijatelja gubitnik ima samo prave prijatelje
maro-du
2011-02-21T00:57:47Z
free fighter wrote:

maro-du wrote:

Freak wrote:

Iskustva s time....HVALA
UserPostedImage

jack3d ne moze uzet kod nas nego mora narucivat, ako mu se ne da i ovo je odlicno rjesenje...
free fighter
2011-02-21T10:34:20Z
maro-du wrote:

free fighter wrote:

maro-du wrote:

Freak wrote:

Iskustva s time....HVALA
UserPostedImage

jack3d ne moze uzet kod nas nego mora narucivat, ako mu se ne da i ovo je odlicno rjesenje...

mislim da moze dobiti preko flexshopa
pobjednik ima puno prijatelja gubitnik ima samo prave prijatelje
dr jupidu
2011-02-21T11:54:26Z
sandow2 wrote:

neka me netko demantira sa argumentom ...iako mislim da je to nemoguce jer sama priroda i znanost su na mojoj strani

sigurno da nevalja jesti puno mesa i da bi trebalo jesti više povrća i voća......

meso nažalost nije više kao prije 100 g...lijepo hranjeno normalno paslo...
no dosta ribe i manje mesa bi bilo ok.....

ajd sandow kaži mi dali je pametnije piti whey proteine izolate sirutke ..........? što misliš o takvoj vrsti dobijanja proteina..dali je pametnije nego kroz meso dobivat proteine....
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-02-21T12:22:15Z
dr jupidu wrote:

dali je pametnije piti whey proteine izolate sirutke ..........? što misliš o takvoj vrsti dobijanja proteina..dali je pametnije nego kroz meso dobivat proteine....

Najveć prednost wheya je brzina apsorpcije proteina koja je kod wheya puno već nego kod proteina iz krute hrane ili ostalih izvora. Osobno, whey pijem neposredno nakon treninga (shake whey s vodom i glukozom) jer je tada potreba za proteinima brze apsorpcije najveća, a tijekom dana nastojim ostatak proteina dobiti iz klope (piletina, puretina, posni, riba, jaja).
dr jupidu
2011-02-21T14:45:08Z
fist wrote:

dr jupidu wrote:

dali je pametnije piti whey proteine izolate sirutke ..........? što misliš o takvoj vrsti dobijanja proteina..dali je pametnije nego kroz meso dobivat proteine....

Najveć prednost wheya je brzina apsorpcije proteina koja je kod wheya puno već nego kod proteina iz krute hrane ili ostalih izvora. Osobno, whey pijem neposredno nakon treninga (shake whey s vodom i glukozom) jer je tada potreba za proteinima brze apsorpcije najveća, a tijekom dana nastojim ostatak proteina dobiti iz klope (piletina, puretina, posni, riba, jaja).

DOBRO TO SE ZNA...

no zanima me koliko je recimo whey protein ......po svom sastavu i općenito zdrav......tu baš neznam u svezi tog pa ako tko ima objašnjenje...
recimo ima li tko iskustava s whey gold od pro nutrišna...
kako bubrezi reagiraju na takav unos proteina ......kakav je sastav tog whey..koji su dodaci.....dali je rađen od sirutke ili ima i soje itd,........

19_Pitbull_86
2011-02-21T14:56:04Z
dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

DOBRO TO SE ZNA...

no zanima me koliko je recimo whey protein ......po svom sastavu i općenito zdrav......tu baš neznam u svezi tog pa ako tko ima objašnjenje...
kako bubrezi reagiraju na takav unos proteina ......kakav je sastav tog whey..koji su dodaci.....dali je rađen od sirutke ili ima i soje itd,........

iso logic 

evo nije mi se dalo trazi za gold whey...

mislim da ti tu pisu odgovori za tvoja pitanja...

sto se tice bubrega...dokazano je da veci unos proteina cak i kod ekstremnih dijeta poput atkinsonove kod zdrave osobe ne steti...dodatno pozeljno je piti puno vode jer ona na neki naci pomaze kod veceg unosa proteina (moram priznat da neznam na tocno koji a nemam vremena za saznat)...
dr jupidu
2011-02-21T21:01:36Z
19_Pitbull_86 wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

DOBRO TO SE ZNA...

iso logic 

sto se tice bubrega...dokazano je da veci unos proteina cak i kod ekstremnih dijeta poput atkinsonove kod zdrave osobe ne steti...dodatno pozeljno je piti puno vode jer ona na neki naci pomaze kod veceg unosa proteina (moram priznat da neznam na tocno koji a nemam vremena za saznat)...

onda šuti i uči a nek se javi neko šta ima iskustva s proteinima i pije ih redovito:)
nofrx
2011-02-21T21:25:05Z
dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

DOBRO TO SE ZNA...

whey protein ti je u biti filtrirani dio od kravljeg mlijeka. znači ako je mlijeko dobro, dobar je i whey.

nema tu šta bit štetno osim možda umjetni zaslađivači, zato gledaj nać bez umjetnih zaslađivača ili samo sucralozu od zaslađivača. ima prirodniji okus od ovih drugih umjetnih zaslađivača.

optimum nutrition whey gold je najprodavaniji whey u svijetu već godinama.
dobar je, ali pravljen je od američkog mlijeka koje po mom mišljenju nije baš najbolje kvalitete
po mom mišljenju najbolje mlijeko je u novom zelandu, australiji, francuskoj i irskoj zbog načina uzgoja krava i propisa pri proizvodnji i skladištenju mlijeka

KW CHAMPION
Freak
2011-02-21T21:37:46Z
nofrx wrote:

po mom mišljenju najbolje mlijeko je u novom zelandu, australiji, francuskoj i irskoj zbog načina uzgoja krava i propisa pri proizvodnji i skladištenju mlijeka

A tko radi whey s tim mlijekom? :)10
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
nofrx
2011-02-21T21:42:55Z
Freak wrote:

nofrx wrote:

musashi ti ima naprimjer novozealndski whey.
pro.nutrition ima irski.
ostale možeš nabavit izvanka
KW CHAMPION
19_Pitbull_86
2011-02-21T23:51:30Z
dr jupidu wrote:

19_Pitbull_86 wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

DOBRO TO SE ZNA...

iso logic 

onda šuti i uči a nek se javi neko šta ima iskustva s proteinima i pije ih redovito:)

onaj koji ima iskustva s proteinima i pije ih redovito ti je to i napisao...:)
ali jebiga nerazumijem se u vodu...
maro-du
2011-02-22T00:26:22Z
nofrx wrote:

Freak wrote:

nofrx wrote:

pro.nutrition ima irski.

mislim da je to totalna glupost ko s kojom sirutkom radi, opce je poznato da svi veliki proizvođaci uzimaju od istih trgovaca proteine... puno važnija je stvar, dali je taj protein koji se nalazi u tvojoj kutiji za ljudsku uporabu ili životinjsku? razliku ne možete osjetiti, jer za vidjeti tu razliku je potrebna detaljna analiza... sad se zapitajte zašto je nekome cijena proteina istog sastava 200kn, a nekome 400kn... opet ima i jos drugih stvari, a to je odstupanje od vrijednosti koje su otisnute na etiketi... netko je odnio na analizu bio mvp whey, optimum whey i dymatize i daleko najgore rezultate je imo dymatize elite whey u kojem je nađeno krcato soje i kojemu je razlika bila cak 3-4gr po mjerici...dok su ova dva bila u dopustenim granicama odstupanja...sad da napisem doktoru: proteine trba uzimati ko dodatak prehrani, jer oni to prvenstveno i jedu DODATAK! bubrezi, hmmmm mislim da ti financijski nebi mogo pokriti toliku količinu da se dogodi nesto jetri i bubrezima... covjeku s zdravim bubrezima i jetrom definitivno nema razloga za brigu :)1
nofrx
2011-02-22T00:32:37Z
maro-du wrote:

nofrx wrote:

Freak wrote:

nofrx wrote:

pro.nutrition ima irski.

mislim da je to totalna glupost ko s kojom sirutkom radi, opce je poznato da svi veliki proizvođaci uzimaju od istih trgovaca proteine... puno važnija je stvar, dali je taj protein koji se nalazi u tvojoj kutiji za ljudsku uporabu ili životinjsku? razliku ne možete osjetiti, jer za vidjeti tu razliku je potrebna detaljna analiza... sad se zapitajte zašto je nekome cijena proteina istog sastava 200kn, a nekome 400kn... opet ima i jos drugih stvari, a to je odstupanje od vrijednosti koje su otisnute na etiketi... netko je odnio na analizu bio mvp whey, optimum whey i dymatize i daleko najgore rezultate je imo dymatize elite whey u kojem je nađeno krcato soje i kojemu je razlika bila cak 3-4gr po mjerici...dok su ova dva bila u dopustenim granicama odstupanja...sad da napisem doktoru: proteine trba uzimati ko dodatak prehrani, jer oni to prvenstveno i jedu DODATAK! bubrezi, hmmmm mislim da ti financijski nebi mogo pokriti toliku količinu da se dogodi nesto jetri i bubrezima... covjeku s zdravim bubrezima i jetrom definitivno nema razloga za brigu :)1

ja mislim da je totalna glupost to šta ti misliš da je ovo glupost.
a još veća glupost je to šta si napisa da je unutra protein za ljudsku ili životinjsku upotrebu. ko to pravi whey za životinje?

KW CHAMPION
Users browsing this topic