Range
  • Range
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-14T12:32:05Z

http://www.index.hr/vije...ajce-u-zadru/501748.aspx 

U članku se spominje 32-godišnji Luka Kalmeta, član splitskog košarkaškog kluba Red Bull...

Jel bi to bio onaj Luka Kalmeta, član splitskog kickboxing kluba Pit Bull možda? :)20
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Sponsor
nekper
2010-07-14T12:41:42Z
košarkaški klub red bull split
:)20 :)20 :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-14T12:56:45Z
:)18 :)18 :)18 :)18 :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-14T13:12:26Z
U Zadru bogme nije dosadno.
svaki dan 60 % crne kronike rezervirano samo za Zadar.
:)20
- dr jupidu
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-07-14T13:23:05Z
bero wrote:

U Zadru bogme nije dosadno.
svaki dan 60 % crne kronike rezervirano samo za Zadar.
:)20

ostalih 40 % je za dubrovnik, nice :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-14T13:50:23Z
ive wrote:

ostalih 40 % je za dubrovnik, nice :)20

samo po ljeti, kad otvorite sezonu lova na turiste :)20
- dr jupidu
JEBIVJETAR
2010-07-14T14:24:05Z
BRAVO DEČKI,UVIJEK MI JE DRAGO KAD PANDURI DOBE PO NJONJI
hamush
2010-07-14T16:07:31Z
ok, sada si odagnao bilo kakve sumnje u tvoj intelekt...
irish
2010-07-14T16:16:36Z
jel se to meni čini il se stalno najviše sranja događa u Dalmaciji,,,zbog čega je to tak?
hamush
2010-07-14T16:18:23Z
ja sam u zadru dozivio da je jedna djevojka pored mene dobila skoro pivu u glavu (omasilo za 2 cm) zato sto je na fajtu navijala za slovenca... 🙂 nakon toga su joj 2 tipa krenula j... majku slovensku jer je bila glasna...

nakraju se ispostavilo da je piva doletila od dede od 60+ godina...
The Miner
2010-07-14T16:51:17Z
irish wrote:

zbog čega je to tak?

zato sto bi dalmacija po ljudima bila na razini ispod sumadije da nas turizam ne izvlaci.
dr jupidu
2010-07-14T16:58:13Z
irish wrote:

jel se to meni čini il se stalno najviše sranja događa u Dalmaciji,,,zbog čega je to tak?

jer se puno toga s brda dokotrljalo...
loreia
2010-07-14T16:59:19Z
hamush wrote:

ja sam u zadru dozivio da je jedna djevojka pored mene dobila skoro pivu u glavu (omasilo za 2 cm) zato sto je na fajtu navijala za slovenca... 🙂 nakon toga su joj 2 tipa krenula j... majku slovensku jer je bila glasna...

A vidis, na Obracunu u Ringu je pored men sjedila jedna arogantna i bezobrazna Slovenka da sam je je zamalo masio pivom u glavu. :)20
Nije napravila nista posebno lose, navijala je za svoga, ali u zivotu nisam sreo iritantniju zenu. Tako da ja razumijem djedicu :)2 :)2

P.S.
Prica je istinita, al ja ne odobravam nasilje prema zenama (vidi se da nisam za JFS :)1 ), tako da djedici ide palac dolje, al ako je bila ista kokos u pitanju nekako mi dodje zao sto je nie pogodio.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2010-07-14T17:00:12Z
dr jupidu wrote:

irish wrote:

jer se puno toga s brda dokotrljalo...

Ti prvi, zakotrljao si se niz Klis, i jos si na glavu pao :)20
dr jupidu
2010-07-14T17:01:40Z
loreia wrote:

hamush wrote:

A vidis, na Obracunu u Ringu je pored men sjedila jedna arogantna i bezobrazna Slovenka da sam je je zamalo masio pivom u glavu. :)20
Nije napravila nista posebno lose, navijala je za svoga, ali u zivotu nisam sreo iritantniju zenu. Tako da ja razumijem djedicu :)2 :)2

P.S.
Prica je istinita, al ja ne odobravam nasilje prema zenama (vidi se da nisam za JFS :)1 ), tako da djedici ide palac dolje, al ako je bila ista kokos u pitanju nekako mi dodje zao sto je nie pogodio.

ograđujem se od loreia i ostalih barbara:)14
irish
2010-07-14T17:22:11Z
nedavno odem kod frenda u Split i začudim se kolko tamošnji ljudi mrze pridošlice iz zaseoka,kak ih zovu "vlaji"?
jebote niko nemože smislit kak ga je frend nazval "retardiranog vlaja" Keruma a tip postane gradonačelnik...nije valjda da je onda u Splitu više vlaja nego splićana?
u Dubrovniku nisam bil dosad a čini mi se da i ako odem možda zatrebam svo svoje MMA umijeće za plažu,izlaske,parkiranje,itd...:)18
nije da podcjenjujem dalmatince,nismo ni mi kontinentalci baš neki uzor al da imamo manje sranja i napetih ljudi to je istina...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-07-14T21:12:58Z
loreia wrote:

.

To je sigurno bila ona Berina lambaduša!
loreia
2010-07-14T21:26:13Z
irish wrote:

nedavno odem kod frenda u Split i začudim se kolko tamošnji ljudi mrze pridošlice iz zaseoka,kak ih zovu "vlaji"?
jebote niko nemože smislit kak ga je frend nazval "retardiranog vlaja" Keruma a tip postane gradonačelnik...nije valjda da je onda u Splitu više vlaja nego splićana?
u Dubrovniku nisam bil dosad a čini mi se da i ako odem možda zatrebam svo svoje MMA umijeće za plažu,izlaske,parkiranje,itd...:)18
nije da podcjenjujem dalmatince,nismo ni mi kontinentalci baš neki uzor al da imamo manje sranja i napetih ljudi to je istina...

A ekipa u Zagrebu je odusevljena "dotepencima" :)2
Inace, "vlaji" su odavno vecina stanovnistva u Splitu, bunili se Jupidu i njemu slicne spodobe ili ne :)20
loreia
2010-07-14T21:27:27Z
fist wrote:

loreia wrote:

.

To je sigurno bila ona Berina lambaduša!

Mogla bi lako bit... :)2
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-14T21:29:07Z
Jel L.Kalmeta kakav rod našeg vrlog ministra?
- dr jupidu
Users browsing this topic