Malo glupo pitanje imam..imam 16 godina, visok sam oko 170cm imam 63 kile, a biceps mi je promjera 35 centimetra, podlaktica 29,5 struk 77 cmpa, recite mi koliko je to dobro i to hvalaaa :)
Malo glupo pitanje imam..imam 16 godina, visok sam oko 170cm imam 63 kile, a biceps mi je promjera 35 centimetra, podlaktica 29,5 struk 77 cmpa, recite mi koliko je to dobro i to hvalaaa :)dobro za sta tvoj ego ili? :)18
imam 16 godina, visok sam oko 170cm imam 63 kile, a biceps mi je promjera 35 centimetra, podlaktica 29,5 struk 77 cmpa, recite mi koliko je to dobro i to hvalaaa :)
imam 16 godina, visok sam oko 170cm imam 63 kile, a biceps mi je promjera 35 centimetra, podlaktica 29,5 struk 77 cmpa, recite mi koliko je to dobro i to hvalaaa :)a kita...od toga valjda sve zavisi.........:)20
Malo glupo pitanje imam..imam 16 godina, visok sam oko 170cm imam 63 kile, a biceps mi je promjera 35 centimetra, podlaktica 29,5 struk 77 cmpa, recite mi koliko je to dobro i to hvalaaa :)nema dovoljno podatakadakle koliko rastes u godini posto si u pobertetu? boja ociju ? ljudi s svijetlijim ocima imaju 10 posto manje misicne mase.Opseg kvadricepsa i lista? Broj stopala? Klima u kojoj se nalazis? Puno toga nedostaje nemozes dobiti postenu analizu na taks skurim podatcima.I za sto dobro ?
Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)
u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge
jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...
vidim anđa se vratila u avatarsendvič mi je dužine 25 centimetara, ima kuhane šunke, gaude sira, paprike i paradajza... recite mi koliko je to loše?
visok sam 192 cm i imam 93 kg....lijep sam zgodan visok i pametanimam prekrasan osmijeh i dobra glasloše?il dobro?
visok sam 192 cm i imam 93 kg....lijep sam zgodan visok i pametanimam prekrasan osmijeh i dobra glasloše?il dobro?Ovosi, u mrklom mraku nije lose uopce. :)20
vidim anđa se vratila u avatarsendvič mi je dužine 25 centimetara, ima kuhane šunke, gaude sira, paprike i paradajza... recite mi koliko je to loše?Andji je mjesto u mom avataru.Sendvic ti nije los, al bih ja izbacio papriku.
sendvič mi je dužine 25 centimetara, ima kuhane šunke, gaude sira, paprike i paradajza... recite mi koliko je to loše?
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close