Najgore suđenje koje sam ikada vidio. Pit Bullovi koliko sam ja gledao i razumijem se u suđenje a imam sve snimke, nisu podbacili već su bezobrazno i grubo pokradeni. Prvo Dino Vidović deklasira protivnika koji preživljava borbu i Vidović gubi. Momak je rekao da on od sramote ne izlazi u finale i da želi da Vidović izađe. Svaka čast. Luka Tomić bezobrazno pokraden, Zatim Mario Agatić čistih 3-0 a ako je i bilo dileme da su prve 2 runde jednake treću je Agatić deklasirao protivnika i treću on kao gubi, sramota, zatim Agron preteni gubi od Milanovića!!! Milanović je izvrstan dečko i strašno dobar borac i ručnom tehnikom su bili podjednaki, po meni blaga prednost Pretenom ali Preteni mu je ispucao oko 20 kickova koje Milanović NE blokira a Preteni skoro svakog blokira pa na kraju pobjeđuje Milanović. Dražen Forgać ćisto 3-0 dobiva Paladina koji nije pokazao baš ništa i prima puno čistih udaraca u glavu, tjelo i noge a posebno jedno 3 puta nogom u glavu i Paladin dobiva. Zatim domaći borac udara protivnika nakon sudačkog prekida i dečku pada kaciga a ovaj ga opet udara i udara ga na podu nakon čega ulječu u ring treneri pa publika i nastaje masovna tučnjav te ulazi i interventna policija. Te domači mangup pobjeđuje a suci ga NE suspendiraju. Zatim teško pokraden klub Barun Trenk i još puno klubova je oštečeno a posebno njihovi borci što je sramotno. Eto toliko od mene neutralnog navijaća kojeg smeta nepravda. I tako dalje, da je to čista sramota i bruka za cijeli kickboxing savez, suce i Predsjednika. SRAMOTA!!!!!!