...najboljih teskasa danasnjice (carwin,lesnar,cain,junior,mir,rogers...)sto mislite kako bi prosao?dakako,nemoguce tocno reci,ali vase misljenje?!
svi znaju koliko volim crocopa...ali nikom borcu iz pride dana nevjerujem da nije uzimao steroide i nedopuštena sredstva..................žao mi je ali to je tako...nije stvar kaveza..... kad borci iz pride dana izgledaju u startu meča sporiji i slabiji....najgore je šta nevjerujem niti crocopu...isto bi i on razmišljao da je u našoj koži....da je fan i da vidi svog omiljenog borca u ufc sporog i tromog
svi znaju koliko volim crocopa...ali nikom borcu iz pride dana nevjerujem da nije uzimao steroide i nedopuštena sredstva..................žao mi je ali to je tako...nije stvar kaveza..... kad borci iz pride dana izgledaju u startu meča sporiji i slabiji....najgore je šta nevjerujem niti crocopu...isto bi i on razmišljao da je u našoj koži....da je fan i da vidi svog omiljenog borca u ufc sporog i tromogPa i borci u UFCu uzimaju steroide ,samo pažljivije i ne prije testiranja ,da se uspiju očistit...
Ja mislim da nisu steroidi razlog za Mirkovo lose stanje koje vec par godina traje. Ako hocete da gledamo povrsinski UFC borci vise izgledaju da su na steroidima i nekim drugim nedozvoljenim stvarima.Pride borci nisu toliko superiorno i agresivno djelovali.Mirko je dosao zasicen uspjeha i novca u UFC. Totalno je podcjenio borce i nacin borbe u oktagonu. Ali postoji i jos jedan moguci razlog "svako ima svoj rok trajanja" Ja se iskreno nadam da nije tako.
a BJJ brown belt under Bore Lee, the best mixed martial artist in the world
Stari Mirko bi ih sve dobio, jedino bi se mogao namučiti s Lesnarom. Tu bi bilo 50:50, al ne zbog malih rukavica i izmjena u kojima je sve moguće :)20 , već zbog Lesnarove snage kombinirane s hrvanjem.
Stari Mirko bi ih sve dobio, jedino bi se mogao namučiti s Lesnarom. Tu bi bilo 50:50, al ne zbog malih rukavica i izmjena u kojima je sve moguće :)20 , već zbog Lesnarove snage kombinirane s hrvanjem.:)20 .....vec sam ovo stoput procito na forumu al uvijek prasnem u smijehovo je mma izjava stoljeca
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close