Poll Question : nutrition

Total: 3

sandow2
  • sandow2
  • Advanced Member Topic Starter
2010-04-05T16:30:02Z
Sponsor
sandow2
  • sandow2
2010-04-05T16:30:53Z
sto mislite sto je najbolje ali bez suplemenata
Referee
2010-04-05T17:23:02Z
Vjerojatno se ne razumijemo svi. Glasati za najbolje bez suplemenata, a dati snagu vs brzinu nemjerljivo je na ljestvici iste mjerne jedinice. Malo nam detaljnije pojasni što si htio usporediti.
sandow2
  • sandow2
2010-04-05T18:25:42Z
zelim da vidim sto ljudi jedu recimo prije treninga recimo ja jedem zob pahuljice ,bademe ,banane ,grozdice
sandow2
  • sandow2
2010-04-05T18:26:14Z
zelim da vidim sto ljudi jedu recimo prije treninga recimo ja jedem zob pahuljice ,bademe ,banane ,grozdice
sandow2
  • sandow2
2010-04-05T18:27:02Z
koju vrstu proteina uzimate biljni ili zivotinjsku izvor i sto vam daje najvecu efikasnost i snagu za borbu
nofrx
2010-04-05T18:32:54Z
U zobi nemaš sve aminokiseline. Od biljaka, najbolje su ti: amarant, kvinoja i heljda.
KW CHAMPION
Range
2010-04-05T20:17:33Z
nofrx wrote:

U zobi nemaš sve aminokiseline. Od biljaka, najbolje su ti: amarant, kvinoja i heljda.

Je, amarant, kvinoja, heljda...mislim da ove biljke nisam vidio ni u križaljkama.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
fanatic
2010-04-05T20:41:16Z
Range wrote:

nofrx wrote:

Je, amarant, kvinoja, heljda...mislim da ove biljke nisam vidio ni u križaljkama.

meni je nekidan jedna cura iz medicinske škole preporučila amarant kao odličnu žitaricu za trening
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
nofrx
2010-04-05T20:47:35Z
Range wrote:

nofrx wrote:

E...ako ih ti nisi vidio u križaljkama, onda se ja izvinjavam. Jer ako ih ti nisi vidio, onda sigurno nisu dobre.
KW CHAMPION
PAJCEK
2010-04-05T20:53:36Z
popi tursku kavu bez šećera,a jedi uh visokog gi prije
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
sandow2
  • sandow2
2010-04-05T20:57:38Z
dzingis kan i aleksandar veliki su hranili svoje vojnike kruhom od cjelih zitarica
nofrx
2010-04-05T21:06:29Z
sandow2 wrote:

dzingis kan i aleksandar veliki su hranili svoje vojnike kruhom od cjelih zitarica

Pšenica (cjelovita) je isto odlična šta se tiče aminokiselina, ali od nje ćeš dobit malo sala. Odličan ti je i dinkel, to su jeli rimski vojnici.
KW CHAMPION
shogun33
2010-04-05T22:33:15Z
James Cook zapovjedio da mu svi brodovi budu opskrbljeni hranom koja ima puno vitamina C (citrusno voće, brokula....) tako da posada ne pomrla od skorbuta
Black Arrow
2010-04-05T22:41:13Z
Evo jedna mala orjentacija o prehrani od Matt Hughes-a za one koji treniraju Borilacke sportove.

http://www.matt-hughes.com/blog1/?page_id=632 
Range
2010-04-05T23:37:53Z
nofrx wrote:

Range wrote:

nofrx wrote:

E...ako ih ti nisi vidio u križaljkama, onda se ja izvinjavam. Jer ako ih ti nisi vidio, onda sigurno nisu dobre.

Ništa takvo, samo konstatiram kako mi strano zvuče :)20

Vjerujem da znaš šta pričaš, nema podcjenjivanja.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
nofrx
2010-04-05T23:40:04Z
Range wrote:

nofrx wrote:

Range wrote:

nofrx wrote:

Ništa takvo, samo konstatiram kako mi strano zvuče :)20

Vjerujem da znaš šta pričaš, nema podcjenjivanja.

Onda izvini, ali ovaj put ozbiljno. Mislio sam da se rugaš. Krivo sam razumio.
KW CHAMPION
Z.L.O
2010-04-06T00:54:14Z
Prije treninga lepinja (ugljikohidrati i "esencijalne" masne kiseline), nakon treninga ćevapi (proteini i još malo masti) !:)12
loreia
2010-04-06T10:23:08Z
Range wrote:

nofrx wrote:

Ja jesam, prije 10 dana mi zena bila u BioBIo ducanu i kupila "heljdu", a ja je sav u cudu gledam: "Sta je ovo, nikad cuo?" :)20

Kaze mi ona da je to sad moda iz zenskih casopisa :)20 :)20

nofrx, bez uvrede ne sprdam se sa tvojim postom, i vjerujem da je ta biljka za nesto korisna, samo prepricavam svoje iskustvo :)1
dr. Jupidu wrote: diskusting
nofrx
2010-04-06T11:11:24Z
loreia wrote:

Range wrote:

nofrx wrote:

Ja jesam, prije 10 dana mi zena bila u BioBIo ducanu i kupila "heljdu", a ja je sav u cudu gledam: "Sta je ovo, nikad cuo?" :)20

Kaze mi ona da je to sad moda iz zenskih casopisa :)20 :)20

nofrx, bez uvrede ne sprdam se sa tvojim postom, i vjerujem da je ta biljka za nesto korisna, samo prepricavam svoje iskustvo :)1

Heljda je jedna od najprobavljivijih biljaka. Mogu je jest starci i bolesnici koji ne mogu probavit drugu hranu. Jedini je problem šta nije puno ukusna, i šta se u nas ne jede već dugo ( osim u Međimurju) pa zato nije poznata.

p.s.
ima li na forumu neko iz Međimurja, i je li možda zna neki recept? :)18
KW CHAMPION