dr jupidu
2010-02-28T20:33:01Z
ok prošlo je 35 dana od operacije.............dr miroslav hašpl (poliklinika akromion) operirao mi je oba koljena odjednom.....NAKON 6 GODINA......i 10 OPERACIJA ....6 DESNOG I 4 LIJEVOG koljena ...............dr jupidu hoda bez ikakvih bolova i problema.....

zato vas moji dragi forumaši molim da u našem stilu s potpisima našim nikovima s foruma zahvalimo njemu i poliklinici..... pliz pliz

ujedno se izvinjavam dr hasplu što sam ga "morao lagati" da sam koljena operirao 5 puta.......jer naravno čovjek je i ovako mislio da sam jedan od pacijenata "poludjelih"koje su prijašnja 3 doktora 8 puta operirali i svaki put RADILI GREŠKE..............

na početku sam bio naivni pacijent i nisam kužio koljeno...a sad odgovorno tvrdim da sam trenutno bolji od polovice doktora u hrvatskoj....

zadnje 2 godine radio sam statistiku ponavljanja ortopeda u hrvatskoj.......NAJBOLJI SU.....DR MIROSLAV HAŠPL(VELIKI RADNIK FANATIK),DR BOJANIĆ("POLUDJELI FANATIK GENIJALAC":)(DO KOJEG JE TEŠKO DOĆI I PUNO SE ČEKA).........I JOŠ 5-6 DOKTORA..........

OSTALI ORTOPEDI U HRVATSKOJ SU OBIČAN PROSJEK I STATISTIKA NJIHOVIH PONAVLJANJA OPERACIJA JE ZABRINJAVAJUĆA
NAMJERNO NEĆU SPOMINJATI PRETHODNA 3 DOKTORA KOJI SU ME OPERIRALI ...1 JE NAPRAVIO KARDINALNU GREŠKU.....OSTAVIO MI JE VELIKU RUPTURU......I NIJE JOŠ PAR STVARI NAPRAVIO
DRUGI ME OPERIRAO 5 PUTA..IZVUKAO MI LOVU,BIO BEZOBRAZAN ,POLA STVARI DOBRO NAPRAVIO ..POLA LOŠE.....

TREĆI NIJE UOČIO DETALJE.......KOJI SU BITNI....DA NEMA BOLOVA I DA SVE BUDE OK....

ALI ZNATE DR JUPIDU-A...OPRAŠTAM IM....................I OVOME BEZOBRAZNOM KOJI JE ZAMISLITE OTVORIO KOLJENO I GLEDA VELIKI PLUTAJUĆI KOMAD MENISKA KOJI MU JE OSTAO NAKON OPERACIJE I TO MI GLATKO ŽELIO NAPLATITI....DOK MU NISAM OBJASNIO DA NISAM VIŠE NAIVAN VEĆ EDUCIRAN PA JE UŠUTIO............

danas zamislite nemam nikakvih bolova i problema....vrlo zanimljivo....vrlo zanimljivo.....ovo su bili moji mečevi......

dr miroslav hašpl je pri kraj operacije bio malko ljutkast na dr jupidu jer sam skupa s njim za vrijeme operacije pričao:))) on je operirao 97 % onog šta bi i ja..... ja bi recimo skinuo još neke detalje al i ovako je odlično............

koljeno ima svoju logiku i morao sam duboko ući u problematiku.....i sad znam jako jako....samo mi treba par knjiga da se educiram pomnije u same tehnike...i onda mogu bit vrhunski ortoped......... no otom potom....

OK FORUMAŠI: miroslav.haspl@akromion.hr i akromion@akromion.hr

znate da vas inače nikad nisam molio........ali molim zahvalite mu u našem stilu............ ono....zahvaljujemo se što ste dana 21.1 2010 operirali dr jupidua......i slično.....bez imena i slično...nek sve bude u našem veselom stilu

hvala

dr jupidu

p.s kad vama bude trebalo nešto slično ja ću poslušati..što nebi pohvalili nečiji uspješan rad....
nekažem da mi se nemože ponoviti ozljeda al to može bit samo oni detalji o kojima sam pričao
Sponsor
bbbmarc
2010-02-28T20:54:29Z
novi sig... bravo jupidu i bravo za doktora
Seded
2010-02-28T21:01:24Z
Jupidu is back. Welcome aboard.
"It's not checkmate. The king has one more move."
loreia
2010-02-28T21:08:02Z
ocito morfij jos djeluje, jer ovo je jedan od ludjih threadova, cak i za Jupija :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
bbbmarc
2010-02-28T21:19:57Z
morfij bih uzimao umjesto zraka i vode, toliko je dobar ..... sam da ne izaziva ovisnost
:)24
loreia
2010-02-28T21:33:38Z
bbbmarc wrote:

morfij bih uzimao umjesto zraka i vode, toliko je dobar ..... sam da ne izaziva ovisnost

Vidim da si se druzio sa jupiduom.

I drugi put mu bolje sredi password, a ne da mene zove na mob koji mi je pass (da se logira pod mojim nickom) pa da moze postat svoje mudrolije ovdje :)20
nofrx
2010-02-28T22:35:13Z
Dobrodošao nazad.
KW CHAMPION
bbbmarc
2010-02-28T23:41:47Z
loreia wrote:

bbbmarc wrote:

I drugi put mu bolje sredi password, a ne da mene zove na mob koji mi je pass (da se logira pod mojim nickom) pa da moze postat svoje mudrolije ovdje :)20

javio sam mu password, i ulogirao se na njega... dakle radi.. pojma nemam zakaj njemu nije uspjelo
immortal
2010-03-01T09:04:08Z
dr jupidu wrote:

ok prošlo je 35 dana od operacije.............dr miroslav hašpl (poliklinika akromion) operirao mi je oba koljena odjednom.....NAKON 6 GODINA......i 10 OPERACIJA ....6 DESNOG I 4 LIJEVOG koljena ...............dr jupidu hoda bez ikakvih bolova i problema.....

zato vas moji dragi forumaši molim da u našem stilu s potpisima našim nikovima s foruma zahvalimo njemu i poliklinici..... pliz pliz

ujedno se izvinjavam dr hasplu što sam ga "morao lagati" da sam koljena operirao 5 puta.......jer naravno čovjek je i ovako mislio da sam jedan od pacijenata "poludjelih"koje su prijašnja 3 doktora 8 puta operirali i svaki put RADILI GREŠKE..............

na početku sam bio naivni pacijent i nisam kužio koljeno...a sad odgovorno tvrdim da sam trenutno bolji od polovice doktora u hrvatskoj....

zadnje 2 godine radio sam statistiku ponavljanja ortopeda u hrvatskoj.......NAJBOLJI SU.....DR MIROSLAV HAŠPL(VELIKI RADNIK FANATIK),DR BOJANIĆ("POLUDJELI FANATIK GENIJALAC":)(DO KOJEG JE TEŠKO DOĆI I PUNO SE ČEKA).........I JOŠ 5-6 DOKTORA..........

OSTALI ORTOPEDI U HRVATSKOJ SU OBIČAN PROSJEK I STATISTIKA NJIHOVIH PONAVLJANJA OPERACIJA JE ZABRINJAVAJUĆA
NAMJERNO NEĆU SPOMINJATI PRETHODNA 3 DOKTORA KOJI SU ME OPERIRALI ...1 JE NAPRAVIO KARDINALNU GREŠKU.....OSTAVIO MI JE VELIKU RUPTURU......I NIJE JOŠ PAR STVARI NAPRAVIO
DRUGI ME OPERIRAO 5 PUTA..IZVUKAO MI LOVU,BIO BEZOBRAZAN ,POLA STVARI DOBRO NAPRAVIO ..POLA LOŠE.....

TREĆI NIJE UOČIO DETALJE.......KOJI SU BITNI....DA NEMA BOLOVA I DA SVE BUDE OK....

ALI ZNATE DR JUPIDU-A...OPRAŠTAM IM....................I OVOME BEZOBRAZNOM KOJI JE ZAMISLITE OTVORIO KOLJENO I GLEDA VELIKI PLUTAJUĆI KOMAD MENISKA KOJI MU JE OSTAO NAKON OPERACIJE I TO MI GLATKO ŽELIO NAPLATITI....DOK MU NISAM OBJASNIO DA NISAM VIŠE NAIVAN VEĆ EDUCIRAN PA JE UŠUTIO............

danas zamislite nemam nikakvih bolova i problema....vrlo zanimljivo....vrlo zanimljivo.....ovo su bili moji mečevi......

dr miroslav hašpl je pri kraj operacije bio malko ljutkast na dr jupidu jer sam skupa s njim za vrijeme operacije pričao:))) on je operirao 97 % onog šta bi i ja..... ja bi recimo skinuo još neke detalje al i ovako je odlično............

koljeno ima svoju logiku i morao sam duboko ući u problematiku.....i sad znam jako jako....samo mi treba par knjiga da se educiram pomnije u same tehnike...i onda mogu bit vrhunski ortoped......... no otom potom....

OK FORUMAŠI: miroslav.haspl@akromion.hr i akromion@akromion.hr

znate da vas inače nikad nisam molio........ali molim zahvalite mu u našem stilu............ ono....zahvaljujemo se što ste dana 21.1 2010 operirali dr jupidua......i slično.....bez imena i slično...nek sve bude u našem veselom stilu

hvala

dr jupidu

p.s kad vama bude trebalo nešto slično ja ću poslušati..što nebi pohvalili nečiji uspješan rad....
nekažem da mi se nemože ponoviti ozljeda al to može bit samo oni detalji o kojima sam pričao

ajde ako imas vremena i volje napisi kaj su ti tocno napravili u koljenu i koje si tocno imao tegobe sa njima
loreia
2010-03-01T10:13:30Z
bbbmarc wrote:

loreia wrote:

bbbmarc wrote:

javio sam mu password, i ulogirao se na njega... dakle radi.. pojma nemam zakaj njemu nije uspjelo

Pass za Jupija mora biti Idiot-proof, dakle ili nikakav ili 123 :)20
govedo
2010-03-01T13:32:10Z
Injektvino si ubrizgaj neki opijat u bjeloocnicu jupidu....
shogun33
2010-03-01T14:28:43Z

nego jupi kako ono budući prvak ufc-a izgubi u australiji??
Referee
2010-03-01T15:05:42Z
Odgovorno tvrdim da sam bolji u koljenima od dr Juipidua!
On je zatražio tuđu doktorsku pomoć, ja se gnušam takvih ideja! 🙂
loreia
2010-03-01T19:57:18Z
shogun33 wrote:

Upravo sam proveo sat vremena kod Jupidua i ja sad sad jedini covjek na svijetu* koji zna razlog poraza :)20

*osim Jupidua, ali on nije covjek, nego Übermensch :)2
loreia
2010-03-01T19:57:57Z
Referee wrote:

On je zatražio tuđu doktorsku pomoć, ja se gnušam takvih ideja! :)

Doktor je samo instrument u njegovim rukama, nesto kao rbot na daljinsko upravljanje. :)20
dr jupidu
2010-03-01T20:39:56Z
nofrx wrote:

Dobrodošao nazad.

otisao kao jupidu vratio se s potvrdjenom titulom doktora..:) osim mma doktorata sad imam i ortopedsku titulu...

zapamtite....pozitivni luđaci donose progresiju......u sportu i znanosti....
dr jupidu
2010-03-01T20:47:57Z
loreia wrote:

Referee wrote:

Doktor je samo instrument u njegovim rukama, nesto kao rbot na daljinsko upravljanje. :)20

dr hašpl je samo doktor kakav bi doktor trebao biti,,,,,,,on ima jako dobru statistiku ..tj najmanji broj ponavljanja....

takav bi trebao biti svaki dr u hrvatskoj...samo običan dr koji napravi posao....

u hrvatskoj je izgleda trend "sačuvati što više meniska " dok dr jupidu tvrdi suprotno..menisk ima svoj oblik i kuteve i logiku fizike i m etafizike:))).....

dakle doktori idu izvaditi što manje meniska umjesto da oblikuju nakon operacije sličan oblik ali naravno tanji....

no o tom problemu sad nebi.... trenutno odmaram živce...uz pivo i lijepu muziku..

inače kad bi bio doktor...jDR JUPIDU BI SJEDIO U SUSJEDNOJ PROSTORIJI GDJE OPERATOR OPERIRA...I UZ ČAŠU PIVE ,ČOKOLADE I SEKSI TAJNICE SUGERIRAO PREKO MONITORA ŠTA DA OPERATER RADI..:)))

TO u poliklinici akromio već i mogu...

da ne govorim da imaju inekciju za anesteziju koja je tanka i liquor ne isteče.... pa iz bolnice možete nakon 3 sata...a u običnim bolnicama sutradan ...

itd itd..nebi vas sad zamarao o stručnim stvarima...

uglavnom nije slučajno zašto dr jupidu radi za običnu hrvatsku plaću a dr hašpl za pravu lovu..... on je učio... dok je dr jupidu u 20 tim ganjao komade po plažama i bio idol djece basketa u ulici...

pošteno..:))

no došlo je vrijeme da dr jupidu naplati svoje izume.....
dr jupidu
2010-03-01T20:51:40Z
shogun33 wrote:

kad sluša pametne amerikance i kemikalijama skida kilograme i ubija energiju u sebi......elektroliti koje on vraća napicima ili hranom naglo nemaju pravu snagu....

i njegovi mišići i tjelo nisu napravljeni tj povezani za ispod 93 kg....

dr jupidu
2010-03-01T20:52:45Z
Referee wrote:

zdrava konkurencija je ok:)
dr jupidu
2010-03-01T21:29:48Z
i za kraj

akromion.hr

ovim završava moja zahvala ovoj klinici koja je vrhunska ne zato šta je meni uspjela operacija već radi same opreme i mogućnosti.....

to je viši nivo........ tehnologije....

dr hašpl i ostali nisu tu prešli raditi iz bolnica radi novaca..novac je već zarađen prije....

no sama tehnologija pravim doktorima odvukla ih je tu gdje imaju ono šta im treba...

šteta da nije dr bojanić došao u tu kliniku jer bi onda to bilo to...:) no čovjeku se valjde neda vozit do klinike:)))

dr jupidu u budućnosti možda bude ležao na kauču u stanu i putem videa bio u nadzornom odboru...

u tom je baza ove poliklinike..čak može omogućit i to:))