ok prošlo je 35 dana od operacije.............dr miroslav hašpl (poliklinika akromion) operirao mi je oba koljena odjednom.....NAKON 6 GODINA......i 10 OPERACIJA ....6 DESNOG I 4 LIJEVOG koljena ...............dr jupidu hoda bez ikakvih bolova i problema.....
zato vas moji dragi forumaši molim da u našem stilu s potpisima našim nikovima s foruma zahvalimo njemu i poliklinici..... pliz pliz
ujedno se izvinjavam dr hasplu što sam ga "morao lagati" da sam koljena operirao 5 puta.......jer naravno čovjek je i ovako mislio da sam jedan od pacijenata "poludjelih"koje su prijašnja 3 doktora 8 puta operirali i svaki put RADILI GREŠKE..............
na početku sam bio naivni pacijent i nisam kužio koljeno...a sad odgovorno tvrdim da sam trenutno bolji od polovice doktora u hrvatskoj....
zadnje 2 godine radio sam statistiku ponavljanja ortopeda u hrvatskoj.......NAJBOLJI SU.....DR MIROSLAV HAŠPL(VELIKI RADNIK FANATIK),DR BOJANIĆ("POLUDJELI FANATIK GENIJALAC":)(DO KOJEG JE TEŠKO DOĆI I PUNO SE ČEKA).........I JOŠ 5-6 DOKTORA..........
OSTALI ORTOPEDI U HRVATSKOJ SU OBIČAN PROSJEK I STATISTIKA NJIHOVIH PONAVLJANJA OPERACIJA JE ZABRINJAVAJUĆA
NAMJERNO NEĆU SPOMINJATI PRETHODNA 3 DOKTORA KOJI SU ME OPERIRALI ...1 JE NAPRAVIO KARDINALNU GREŠKU.....OSTAVIO MI JE VELIKU RUPTURU......I NIJE JOŠ PAR STVARI NAPRAVIO
DRUGI ME OPERIRAO 5 PUTA..IZVUKAO MI LOVU,BIO BEZOBRAZAN ,POLA STVARI DOBRO NAPRAVIO ..POLA LOŠE.....
TREĆI NIJE UOČIO DETALJE.......KOJI SU BITNI....DA NEMA BOLOVA I DA SVE BUDE OK....
ALI ZNATE DR JUPIDU-A...OPRAŠTAM IM....................I OVOME BEZOBRAZNOM KOJI JE ZAMISLITE OTVORIO KOLJENO I GLEDA VELIKI PLUTAJUĆI KOMAD MENISKA KOJI MU JE OSTAO NAKON OPERACIJE I TO MI GLATKO ŽELIO NAPLATITI....DOK MU NISAM OBJASNIO DA NISAM VIŠE NAIVAN VEĆ EDUCIRAN PA JE UŠUTIO............
danas zamislite nemam nikakvih bolova i problema....vrlo zanimljivo....vrlo zanimljivo.....ovo su bili moji mečevi......
dr miroslav hašpl je pri kraj operacije bio malko ljutkast na dr jupidu jer sam skupa s njim za vrijeme operacije pričao:))) on je operirao 97 % onog šta bi i ja..... ja bi recimo skinuo još neke detalje al i ovako je odlično............
koljeno ima svoju logiku i morao sam duboko ući u problematiku.....i sad znam jako jako....samo mi treba par knjiga da se educiram pomnije u same tehnike...i onda mogu bit vrhunski ortoped......... no otom potom....
OK FORUMAŠI:
miroslav.haspl@akromion.hr i
akromion@akromion.hrznate da vas inače nikad nisam molio........ali molim zahvalite mu u našem stilu............ ono....zahvaljujemo se što ste dana 21.1 2010 operirali dr jupidua......i slično.....bez imena i slično...nek sve bude u našem veselom stilu
hvala
dr jupidu
p.s kad vama bude trebalo nešto slično ja ću poslušati..što nebi pohvalili nečiji uspješan rad....
nekažem da mi se nemože ponoviti ozljeda al to može bit samo oni detalji o kojima sam pričao