Sponsor
balvan2
2010-02-25T16:35:20Z
znam da više nije sparing partner (vreća) mirku al mi se ne čini da su si nešto dobri više...
dr jupidu
2010-03-01T21:08:45Z
igor pokrajac je po meni super osoba..no nije za velike stvari u ultimat fajtu...ima određen limit...no meni je pouno važnije da je on dečko za 10 iako ga nikad nisam ni čou ni vidio uživo al to se vidi iz aviona...

i želim mu sve najbolje u životu... mirko može biti ponosan tko mu je bio sparing partner...

pokrajcu skidam kapu do poda i može biti vrhunski trener i uzor mladim borcima..
du-power
2010-03-01T21:33:35Z
dr jupidu wrote:

igor pokrajac je po meni super osoba..no nije za velike stvari u ultimat fajtu...ima određen limit...no meni je pouno važnije da je on dečko za 10 iako ga nikad nisam ni čou ni vidio uživo al to se vidi iz aviona...

i želim mu sve najbolje u životu... mirko može biti ponosan tko mu je bio sparing partner...

pokrajcu skidam kapu do poda i može biti vrhunski trener i uzor mladim borcima..

dobro...ali moraš priznat da je bio bolji od te hune, pogotovo u stojci, što me iznenadilo koliko se poboljšao i ulazi u razmjenu sa srcem. roknuo ga je, skoro je bio black out.

volio bi da sljedeću borbu razbije nekoga pošteno, jer stvarno izgleda dobar momak, bolji od mirka, koji je napuhanko, u zadnje vrime.

pozdrav
Reaktivac
2010-03-01T22:21:22Z
dr jupidu wrote:

+1

Otprilike kao i Damir Mirenić (koji je zaista sjajan čovjek) za koga mislim da bi dogurao dalje od Pokija u svojoj kategoriji, bez obzira što ima 36 godina.