Matek
  • Matek
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
The Miner
2010-02-11T15:34:51Z
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-02-11T16:01:56Z
Svaka čast!:)36
Ultimate Fucker
2010-02-11T16:08:49Z
Bravo Mirko, lijepa gesta!
weparHR
2010-02-11T16:52:32Z
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-11T16:54:44Z
:)36 :)36 :)36
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-02-11T16:57:45Z
Ovo cu s gustom pogledat. Bravo majstore.

P.S.
Mogu mislit kako su klinci ostali bez teksta. :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
GARIĆPRIDEFC
2010-02-11T17:23:03Z
Nije to prvi puta radi on to češće samo bez novinarske pratnje
http://www.mma-id.com/CR...mp;gall=78&imgv=1024 
hamush
2010-02-11T17:30:54Z
molim vas nemojte me krivo shvatiti...

koliko volim cuti ovakve price koje su lijepe, toliko sam cuo i dosta negativnih stvari bas o njegovom odnosu prema fanovima, klincima i sl...

Jos prije nekoliko godina, a Pula je mali grad, su kruzile price od decki koji treniraju da je ovaj jako grub bio prema klincima koji bi ga na ulici gledali ko u boga...

moja majka je jos dok mi je buraz bio mali htjela sloziti da ga mali upozna preko nekog frenda... ovaj joj je rekao, cuj bolje nemoj, jer nije najugodniji tip...

kako god bilo, ovo je jako lijepi potez i mislim da nije poduzet u cilju vlastite promocije kako to inace masu "poznatih" i politicara rade...
Ultimate Fucker
2010-02-11T17:41:46Z
Istina hamush, kad je bio na operaciji jedan moj frend je bio blizu u bolnici. Rekao je da se ponašao nadobudno za popizdit, a bolničke sestre su pričale kako je katastrofa. Znam i iz krugova ljudi koji su trenirali sa njim da nije baš popularan, isto kao i kod ekipe boraca u Japanu. Svi se poslije druže i izlaze zajedno, ali on malo teže to prihvaća. Tko zna, možda se promijenio od kada su ga zadnje 3-4 borbe prizemljili protivnici!
Black Arrow
2010-02-11T17:56:35Z
To su te stvari koje ga cine Velikim... Svako ko poznaje njegovu cijelu biografiju razume o kakvom se covjeku radi.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-11T17:59:01Z
međuljudski odnosi mu baš i nisu jača strana, s tim se slažu svi koji su došli u kontakt s njim.
ali svaka mu čast na ovakvim dobrotvornim akcijama.
- dr jupidu
The Miner
2010-02-11T18:17:05Z
EDIT:Ovo je vec "dublja" spika...:)20 Nego,recimo nikad mi se nije previse svidalo kad bi u nekim emisijama pravio poluge na prijateljima i onda drzao duze nego sto treba...Jednom je kod mislim knjaza umalo udavio covjeka u trokutu...:)21 :)20
GARIĆPRIDEFC
2010-02-11T18:19:42Z
:)36 Stavi se u njegovu kožu ...svakodnevno prepoznavanje na ulici.Mislim da bi s vremenom svakom od nas to dosadilo i čak nas učinilo malo živčanim...

Ja sam osobno sreo Mirka slučajno na njegovom odmoru,prišao mu ljepo se upoznali ,popričali i slikali tip je bio sasvim uljudan i korektan...
Sliku sam naravno uokvirio ...format slike da i ne spominjem
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2010-02-11T20:16:27Z

Osobno me ova gesta začudila jer Mirko nije baš neka osoba kome će nekome pomoći. Ono što je on prošao možda ga je dirnulo jer zna kako je došao do toga ali u kojoj je on situaciji i prilizi žalosno je da ne bude veći promotor ovog surovog sporta i da više ne pomaže mladim borcima.
hamush
2010-02-11T20:19:59Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

:)36 Stavi se u njegovu kožu ...svakodnevno prepoznavanje na ulici.Mislim da bi s vremenom svakom od nas to dosadilo i čak nas učinilo malo živčanim...

Ja sam osobno sreo Mirka slučajno na njegovom odmoru,prišao mu ljepo se upoznali ,popričali i slikali tip je bio sasvim uljudan i korektan...
Sliku sam naravno uokvirio ...format slike da i ne spominjem

ajd priznaj, imas jednu u sobi, pored NKOTB postera, jednu manju u novcaniku, i jednu u ladici sa uljem i papirnatima :D

:D

zajebavam se samo naravno 🙂
Reaktivac
2010-02-11T20:50:48Z
GSP wrote:

Osobno me ova gesta začudila jer Mirko nije baš neka osoba kome će nekome pomoći. Ono što je on prošao možda ga je dirnulo jer zna kako je došao do toga ali u kojoj je on situaciji i prilizi žalosno je da ne bude veći promotor ovog surovog sporta i da više ne pomaže mladim borcima.

Djelomično si u pravu, jer Pokrajac baš nije mlad borac. :)1

A, da je ipak pomogao...

http://sport.dnevnik.hr/...a-prilika-i-za-mene.html 
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-11T21:42:44Z
Reaktivac wrote:

GSP wrote:

Djelomično si u pravu, jer Pokrajac baš nije mlad borac. :)1

A, da je ipak pomogao...

http://sport.dnevnik.hr/...a-prilika-i-za-mene.html 

najmanje što je mogao učiniti za njega.
- dr jupidu
fanatic
2010-02-11T21:47:29Z
The Miner wrote:

EDIT:Ovo je vec "dublja" spika...:)20 Nego,recimo nikad mi se nije previse svidalo kad bi u nekim emisijama pravio poluge na prijateljima i onda drzao duze nego sto treba...Jednom je kod mislim knjaza umalo udavio covjeka u trokutu...:)21 :)20

hahahahaha, sjećam se toga, nekog snimatelja je satrao trokutom, i to na krevetu :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Reaktivac
2010-02-11T21:52:03Z
bero wrote:

najmanje što je mogao učiniti za njega.

Rekao bih da je to najviše što je mogao učiniti za Pokija. Dobio je UFC priliku, a kod Mirka je bio na plaći kao sparing partner i to je to... čist i poslovan odnos, tako da mu Mirko nije bio dužan pomoći, a ipak mu je pomogao.

Te ispao i više nego korektan na kraju balade prema Pokiju.
Users browsing this topic