pecho
2017-12-15T13:13:35Z
Ja sam vise vidio ekipe muske koje ne mogu jedan pravilan zgib nathvatom napravit. Za sklekove da ne pricam kak to izgleda.
Sad dolazi ono,kak dalje? Od horizontalnih sklekova,negativa,uz pomoc guma itd...
O ovim ostalim stvarima necu ni pricat.
Morao bih stvarno prionuti i pogledati hrpu videa i onda se snimati da vidis kako da izvedes deadlift.
Od stava nogu,polozaju stopala,posture tijela,polozaju glave,kako primiti sipku,na kojem mjestu ju primit,disanju,"braceanju",putu sipke prema gore,kako zavrsit deadlift,kako ide sipka dolje.
Tu stvarno ima toliko stvari za zapamtit da ne znam kak to moze netko izvest,a da nema nekakvu pomoc sa strane. Bilo ona placena ili ne.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Seded
2017-12-15T18:13:21Z
Mrtvo radit na svoju ruku bez da te itko pouči je samoubojstvo. Moj frend je prije dobrih 5-6-7 godina popustio hvat prerano + postura kriva i kičma mu dan danas nije u redu. Mrtvo više ni ne pomišlja radit.

Na gro street workout vježbališta sam imao prilike vidjeti kako ljudi stvarno ne znaju ni sklek pravilno napraviti, o pull upsima da ne pričam. I to nije sramota, sramota je ne educirati se po tom pitanju i ne napredovati. Nitko se nije rodio sveznajući i sve uspio iz prve.
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-12-15T18:16:27Z
Originally Posted by: Seded 

Mrtvo radit na svoju ruku bez da te itko pouči je samoubojstvo. Moj frend je prije dobrih 5-6-7 godina popustio hvat prerano + postura kriva i kičma mu dan danas nije u redu. Mrtvo više ni ne pomišlja radit.

Na gro street workout vježbališta sam imao prilike vidjeti kako ljudi stvarno ne znaju ni sklek pravilno napraviti, o pull upsima da ne pričam. I to nije sramota, sramota je ne educirati se po tom pitanju i ne napredovati. Nitko se nije rodio sveznajući i sve uspio iz prve.

Vidiš da Đolo kaže da jest.
On je sve znao rođenjem, a ono malo što nije - naučio je nakon 10 sekundi gledanja Youtube filmića :)20

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
balrog
2017-12-15T18:29:03Z
pustimo mrtvo dizanje, trzaj, izbačaj itd...
govorimo o klasičnoj teretani gdje gotovo ni nemaš gdje radit mrtvo... i slična sranja...
Bronson0
2017-12-15T19:38:54Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: balrog 

Originally Posted by: fist 

Zgib - nama koji smo u treningu zvuči simple ali 99% ljudi nemre niti jedan napraviti.

dobro kol'ko ti kao netko u treningu moš napravit zgibova... brada iznad šipke... i ne neke šugave s malom do pola amplitudom pokreta pa ih brzo napumpat nego dobro istegnut LAT

i nek stavi video(hvala unaprijed)

dobro..evo sad sam malko prošarao po fistovim stranicama i sve je to sasvim ok...dovoljno za bit fit i ok

ja preferiram jednu drugu metodu "jupidu style" vježbi više u prirodi al bože moj ko šta voli

no ja nikad nisam ozljedjen........tu je kvaka

fist ima samo hrana droga problem jer svako malo kad se očisti završi ipak u komuni:)))

no gledajući sva videa svakako je to sve ok

šteta kaj je trenutno ozljedjen jer me zanimaju ti zgibovi jer je takvom tipu konstitucija sve ok izvodi i udarat vreću i sve po dnu..al znaju im zgibovi radit problem

po meni su zgibovi najbitnija ljudska vježba ..em jačaš em istežeš mišiće oko kičme i kičmu posredno....

(mislim ako se nevaram da ima jedan forumaš koji nemože napravit niti jedan zgib:)

Pa ti prvi ne mozes pravilan zgib napraviti.Ono sto ti snimas je sve samo ne zgib.
Reaktivac
2017-12-15T21:25:34Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: fist 

Kom se gleda kako izgledam i kako treniram, samo nek izvoli

Ja tek neki dan skuzio da su to tvoji profili ispod :)1.,odlicno izgledas stari, vidio sam i neki shadow i bas sam bio impresioniran. Al bih rekao da te jebe genetika(kao i mene) pa moras spartanski trenirat i pazit prehranu za odrzavanje forme

Nego jesi li ti ono stavlja na forum jednom sliku sa skembom kojoj se cak i Reakto imao pravo smijat, il sam nesto pomijesao :)10

Pomijesao si, Reakto je lik sa skembom, valjda je sjedio pored ogledala pa te smantalo malo.

Sala mala Reakto, razbio si doktora.

To je točno. Ja neman problem priznati nešto što je vidljivo i očito.

Imam trbuh, ali kada pripazim na prehranu i ubacim malo vježbanja i rekreacije, brzo isti nestane.

Vidjeti ćete za koji mjesec, bitno da sam cigarete rješio kao preduvjet.

Planiram tupanima iz MA riviere pokazati da su neznalice u hrvanju. :)

Reaktivac
2017-12-15T21:29:12Z
Originally Posted by: Bronson0 

Pa ti prvi ne mozes pravilan zgib napraviti.Ono sto ti snimas je sve samo ne zgib.

Pa kako da napravi s onim ticalima koje zove rukama ? Osteoporoza je problem. 🙂
Bronson0
2017-12-15T21:35:31Z
Sto mislite koliko ovaj lik na pocetnoj slici ima kila.

https://dnevnik.hr/vijes...postrojiti---500033.html 
pecho
2017-12-15T21:40:31Z

govorimo o klasičnoj teretani gdje gotovo ni nemaš gdje radit mrtvo... i slična sranja...

Onda ne znam za koji kurac ljudi idu u teretanu ako ne rade takve stvari. Bolje da ni nejdu.
Sve drugo je drkanje praznog kurca.
dr jupidu
2017-12-15T22:15:25Z
Originally Posted by: pecho 

Onda ne znam za koji kurac ljudi idu u teretanu ako ne rade takve stvari. Bolje da ni nejdu.

ma nemoj..sve drugo i je teretana a mrtva trzaji itd je atletika i sport......

teretana i treba bit za tijelo lijepo..mislim na normal teretane za puk
Đolo
2017-12-16T08:11:27Z

Haha znaci ako ne dedliftas ni ne treniras u principu

Teretana je najslabiji oblik tjelovjezbe bar ako zelis imat prakticno jako tijelo a ne samo napuhat tijelo.
pecho
2017-12-16T08:52:45Z

Haha znaci ako ne dedliftas ni ne treniras u principu

Teretana je najslabiji oblik tjelovjezbe bar ako zelis imat prakticno jako tijelo a ne samo napuhat tijelo.

Sorry ali ovo je najveca glupost koju sam cuo. Ja tu govorim o pravoh teretani,a ne o radu na mašinama,bicels pregibima,bro splitovima,naginjanje na sankovima u jebenoj potkusulji.
Ako ne radis primalne pokrete,ne radis nist i gotovo..
Đolo
2017-12-16T09:18:08Z
Neznam ni sta znaci primalni pokreti ali imam osjecaj da ima veze sa primatima... sad kako je to teretanom.povezano neznam.

Govorio si o deadliftu izbacaju itd, ako neznas da jesi pogledaj post od balroga koji si qouto. Kazes da neznas zasto ljudi idu u teretanu bez da rade izbacaj deadlift i to, pa odg bi trebo bit poprilicno jednostavan zar ne
Đolo
2017-12-16T09:19:37Z
Jesam li ispo primalan sad? Fak...

pecho
2017-12-16T09:44:22Z

Neznam ni sta znaci primalni pokreti ali imam osjecaj da ima veze sa primatima... sad kako je to teretanom.povezano neznam.

Govorio si o deadliftu izbacaju itd, ako neznas da jesi pogledaj post od balroga koji si qouto. Kazes da neznas zasto ljudi idu u teretanu bez da rade izbacaj deadlift i to, pa odg bi trebo bit poprilicno jednostavan zar ne

Onda je stvar vise nije niti vazna ako ne znas.
Lp
Đolo
2017-12-16T10:02:04Z
Jbga nisam radio primalne pokrete pa sam zaosto hehe,grči mi se lijeva strana mozga primarni somatosenzoricki korteks mi je van balansa al ozb nikad cuo za taj izraz u kontekstu fizicke tjelovjezbe, probo sam ga i proguglat al i tu sam bio skroz neuspjesan.

Đolo primat jebiga neuk sam, naucil bum i ja te pokrete primalne, dosta je bilo zaostajanja ❤

bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-12-16T10:15:13Z
Đolo, tolko se lijepiš za taj tipfeler da je već svima tu jasno da nemreš iščupat protuargument:)18

Nije sramota za youtube samouka da izgubi u raspravi sa školovanim trenerom poput Peche. Relax, ne misli nitko manje o tebi zbog toga :)1
- dr jupidu
pecho
2017-12-16T10:19:46Z

Ovo mi nikako nije jasno,možeš ovo objasniti?

Mislim jer rad sa utezima je najbolji način za postat "jak". Progresivno opterećenje "is the name of the game".

bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-12-16T10:22:18Z
pecho, što misliš o deadliftu za ljude koji imaju problema s kičmom?
- dr jupidu
pecho
2017-12-16T10:22:57Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ma nemoj..sve drugo i je teretana a mrtva trzaji itd je atletika i sport......

teretana i treba bit za tijelo lijepo..mislim na normal teretane za puk

Normalan puk bi i trebao raditi mrtva i čučanj. Nitko ne govori o trzaju kao klasičnom,nego neki oblik/hibrid weightliftinga. Ne treba bit sa šipkom,može bit sa utegom ili girjom.