slobodan***
2010-02-02T16:50:18Z
Nema ga uopce...niko nista je javlja...jel bio u nizozemsku?s kim se sprema... sta misli o mecu :/
Sponsor
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-02-02T17:38:07Z
Jaci je nego ikad, u zivotnoj je formi itd...
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-02-02T18:05:53Z
hehe i spremniji je nego ikad osvojit pojas prvaka UFC-a, klasika, i bolje da se ne zna ništa, ako pobijedi nek onda ispriča pobijednički recept, gdje je bio što je radio, jer bježat i ja znam za to mi ne trebaju uputstva
dRAGO40
2010-02-02T18:09:37Z
Losh wrote:

Malo karikiraš ili stvarno?:)18
KrvavaPesnica
2010-02-02T19:20:21Z
dRAGO40 wrote:

Losh wrote:

Malo karikiraš ili stvarno?:)18

....ma stvarno...:)20 -stvarno
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
hamush
2010-02-02T19:43:32Z
pa je... svaki put pred fajt je u najboljoj formi... i to mozda i stoji... dok ne primi prvi sut i pocne pedalirat u rikverc... onda sve pada u vodu :(

da mi netko kaze da je promijenio nacin razmisljanja i da je spreman borit se ko lav do zadnje kapi krvi, pa makar i izgubio, da je spreman poginut u ringu kao W. Silva, onda bi sa gustom iscekivao fajt, i skinuo bi mu kapu, win or lose...
fanatic
2010-02-02T20:09:50Z
zaboravili ste napomenut da osim što je fizički odlično spremljen, spreman je i umrijeti pokušavajući osvojit pojas UFC-a
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
KrvavaPesnica
2010-02-02T20:11:01Z
hamush wrote:

pa je... svaki put pred fajt je u najboljoj formi... i to mozda i stoji... dok ne primi prvi sut i pocne pedalirat u rikverc... onda sve pada u vodu :(

da mi netko kaze da je promijenio nacin razmisljanja i da je spreman borit se ko lav do zadnje kapi krvi, pa makar i izgubio, da je spreman poginut u ringu kao W. Silva, onda bi sa gustom iscekivao fajt, i skinuo bi mu kapu, win or lose...

tocno to:)36
+1
The Miner
2010-02-02T20:31:31Z
ja sam se prije plasio kad bi mirko ulazio u ring sa "parterasom" a sad je to slucaj kad je rijec o stand up borcu...:)21
fanatic
2010-02-02T20:34:36Z
The Miner wrote:

ja sam se prije plasio kad bi mirko ulazio u ring sa "parterasom" a sad je to slucaj kad je rijec o stand up borcu...:)21

istina :)36
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-02-02T23:07:50Z
Naravno da se zezam, a i da je dao neki intervju to bi bilo to.Spreman 101 % , motivacija veca nego ikad, pojas na vidiku...Da razuveri internet sveznadare koji misle da je za staro gvozdje...
Black Arrow
2010-02-03T00:46:23Z
Mirko je Legenda !! I sa svojih 35 godina je vec toliko ostvario da nekima i dva zivota nebi bila dovoljna da to postignu...
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-02-03T06:29:20Z
U pravu si 100 %, ja mislim da ja nikad ne bih mogao postici sta je on postigao i da imam 3 zivota ali sad govorim o trenutnoj situaciji.I zasto se uvek ovako zavrsi svaki topic o Mirku 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-03T11:32:20Z
Losh wrote:

U pravu si 100 %, ja mislim da ja nikad ne bih mogao postici sta je on postigao i da imam 3 zivota ali sad govorim o trenutnoj situaciji.I zasto se uvek ovako zavrsi svaki topic o Mirku 🙂

upravo tako, nitko ne osporava mirkove uspjehe (taj bi morao biti lud), govorimo o sadašnjem stanju.
i mark coleman je nekad bio najbolji borac svijeta, ali tog se zbog kasnijih neuspjeha više nitko ni ne sjeća.
ne bi željeli da mirko bude tako upamćen. :)21
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
djoli8
2010-02-03T11:55:58Z
U subotu je mislim odletio za Amsterdam sa Hypom. Odande ide u Australiju, ako nije već otišao. Promijenio je način razmišljanja (to sam čuo od ljudi bliskih njemu, ne od njega) i Hypo ga ubija u pojam svaki dan i veći je psihopat od njega.
Moje mišljenje je da je spreman koliko nije bio jako dugo. Ne mogu reć najspremniji u životu, ali ovo mu je meč koji bi morao puno toga promijeniti, i on je toga svjestan. Stoga, uopće ne sumnjam u njegovu fizičku spremu. A ono što je u njegovoj glavi, to je samo njegova stvar i samo on to zna...Nadam se da će ovoga puta raditi u njegovu korist.

pozdrav
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-02-03T12:40:08Z
sretno mu bilo!
evo jedan stari clip za raspoloženje.

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
The Miner
2010-02-03T13:43:27Z
Zna li se tko ce mu biti u kutu?
mishima
2010-02-03T14:29:38Z
djoli8 wrote:

U subotu je mislim odletio za Amsterdam sa Hypom. Odande ide u Australiju, ako nije već otišao. Promijenio je način razmišljanja (to sam čuo od ljudi bliskih njemu, ne od njega) i Hypo ga ubija u pojam svaki dan i veći je psihopat od njega.
Moje mišljenje je da je spreman koliko nije bio jako dugo. Ne mogu reć najspremniji u životu, ali ovo mu je meč koji bi morao puno toga promijeniti, i on je toga svjestan. Stoga, uopće ne sumnjam u njegovu fizičku spremu. A ono što je u njegovoj glavi, to je samo njegova stvar i samo on to zna...Nadam se da će ovoga puta raditi u njegovu korist.

pozdrav

Zvuči obečavajuće..
KrvavaPesnica
2010-02-03T14:51:40Z
mishima wrote:

djoli8 wrote:

pozdrav

Zvuči obečavajuće..

da....ko i uvijek
loreia
2010-02-03T15:11:16Z
djoli8 wrote:

pozdrav

Hvala za info.
Sve ocekivano, cekamo mec da vidimo kako to izgleda na terenu.
dr. Jupidu wrote: diskusting