jel se tko sjeca kako je tresnjevka slavno izbacena iz Doma Sportova zajedno sa jos xxx ljudi?
kolko se sjecam, neka me podsjeti netko, nije li zenska koja je kumovala tome, bila upravo bandiceva?
naravno sada je tamo fina prodavaonica koze i kozne odjece 🙂 U DOMU SPORTOVA :)
jedno su obecanja a drugo dosadasnja praksa...
uostalom eto kratkog teksta:
Na žalost, odgovorni u Domu sportova i odjeljenju Holdinga za upravljanje sportskim objektima više nam ne dozvoljavaju pristup dvorani gdje smo trenirali kroz 2008. Iako je dvorana odlična, uz (zasad neostvarena) obećanja kako će se voditi računa o nama "čim se nešto otvori" mi, gimnastički klub i ŠC Janko izbačeni smo iz dvorane - koja je cijelo prošlo ljeto bila preuređivana (i preuređena!) baš za male sportove.
Obrazloženja poput onog kako nema sanitarnog čvora koji bi nam mogli ustupiti, što je neophodno kako bi mogao dogovor biti formaliziran i kao ugovor, da bi korištenje bilo moguće ne stoje. Voda je provedena do druge strane zida od siporexa i to bi predstavljalo gotovo trivijalan zahvat. Nakon osposobljavanja kompletne (vrlo, vrlo velike) dvorane zaustaviti sve zbog toga i sličnih "razloga" djeluje teško razumljivo i nepotrebno.
Također, dosad nismo zapazili naročitu volju ni da se ostane u kontaktu niti da se nađe zadovoljavajuće (i objektivno jednostavno) rješenje te da se finalizira projekt preuređenja te dvorane koji je ionako, što znaju svi koji su tamo bili, praktički gotov.
To je, trenutno, nedovršena priča i šteta za sam sport i za sve uključene.
Tako da smo sada opet u Badalićevoj 7a.
http://www.ufktresnjevka.hr/ eto vam kako to izgleda u praksi..