BRZAKOBRA
2010-01-07T18:09:23Z
Danas je na skupštini ZG HOLDINGA Milan bandić htio izdvajat jednu popriličnu svotu novaca u naj trofejniji sport a to je BORILAČKI SPORT te nagrađivati svaki klub i svakog sportaša sa osvojenom značajnom medaljom a to isto proširiti na cijelu Hrvatsku. Međutim SDP-ova streana gdje kolo vode Milanović i Josipović su se žučno pobunili protiv toga smatrajući da Borilački sport nije sport i da ga treba podržavat na minimalcu.
Eto ljudi ako pobjedi Josipović na izborima možda naše sportove i zabrane. Pa se valja preregistrirat u klubove drugih država ili se udružit modnom mačku inaće prijatelju od Josipovića koji mu je inaće i sponzor. Pa sad ko voli neka izvoli odlućit kako dalje kroz život....:)7 :)8
Sponsor
The Miner
2010-01-07T18:13:21Z
Mislim da ce ti topic biti zakljucan ili izbrisan bez obzira na dobru ideju...:)37
mishima
2010-01-07T18:22:05Z
Ako je tako.. onda glas dajem Banditiću:)20
akvic
2010-01-07T18:28:58Z
borba za glasove, gdje je bio do sad?! :)10
nabijem ga!
Reaktivac
2010-01-07T18:31:32Z
BRZAKOBRA wrote:

Danas je na skupštini ZG HOLDINGA Milan bandić htio izdvajat jednu popriličnu svotu novaca u naj trofejniji sport a to je BORILAČKI SPORT te nagrađivati svaki klub i svakog sportaša sa osvojenom značajnom medaljom a to isto proširiti na cijelu Hrvatsku. Međutim SDP-ova streana gdje kolo vode Milanović i Josipović su se žučno pobunili protiv toga smatrajući da Borilački sport nije sport i da ga treba podržavat na minimalcu.
Eto ljudi ako pobjedi Josipović na izborima možda naše sportove i zabrane. Pa se valja preregistrirat u klubove drugih država ili se udružit modnom mačku inaće prijatelju od Josipovića koji mu je inaće i sponzor. Pa sad ko voli neka izvoli odlućit kako dalje kroz život....:)7 :)8

:)1

Ne vidim logiku da podržite Bandića, jer budete li glasali za njega kako bi postao predsjednikom HR, kako mislite da će da vam donira lovu ? :)18

Kao eventualni predsjednik s prilično ograničenim ovlastima neće imati vreću punu love poreznih obveznika grada Zagreba da bi sponzorirao BS.

Zato glas Josipoviću pa možda i dobijete pokoju kunicu od Bandića, jasno ako ostane gradonačelnik ZgB, a da bi ostao gradonačelnikom - treba da izgubi na predsjedničkim izborima. :)20

Zato pustite priču... da je mislio dati lovu - već bi nešto kapnulo... Sada se svašta obećava, jer mu trebaju glasovi...
bikilalabebe
2010-01-07T18:31:56Z
Zivija Gospon Milan Bandic!!! Bilo je i vrijeme da se netko sjeti nas smrtnika koji se bavimo borilackim sportovima jer ovo sta je bilo do sad mogu samo reci sramota!!!!
bbbmarc
2010-01-07T18:38:38Z
ja kao građanin zagreba to vidim ovako:
tvrtka koju ja financiram, a koja je u gubitku više od milijardu kuna je htjela još malo novca trošiti na netransparentan način i bez logike u sadašnjoj situaciji

zagrebački gradonačelnik je kroz službene kanale financiranja mogao izdvajati više novca za borilačke sportove, no on to nikada nije radio već je tu lovu radije trošio na tzv. "profesionalne" klubove kao što su nk dinamo, rk zagreb, vk mladost, nk sesvete, nk zagreb, kk zagreb i donedavno kk cibona

ovo je trebao (kao i pojefitnjenje parkinga) bit još jedan očajnički pokušaj dodvoravanja biračima

a ti prijatelju BRZAKOBRO - slobodno glasaj za katolika koji je zbog jeftinog profita razvrgavao sveti sakrament braka i tako radi parodiju od Vjere i Boga.

jer glasati je tvoje pravo koje ti nitko nema pravo oduzeti, sve ostalo je jeftina propaganda
Reaktivac
2010-01-07T18:39:49Z
bbbmarc wrote:

ja kao građanin zagreba to vidim ovako:
tvrtka koju ja financiram, a koja je u gubitku više od milijardu kuna je htjela još malo novca trošiti na netransparentan način i bez logike u sadašnjoj situaciji

zagrebački gradonačelnik je kroz službene kanale financiranja mogao izdvajati više novca za borilačke sportove, no on to nikada nije radio već je tu lovu radije trošio na tzv. "profesionalne" klubove kao što su nk dinamo, rk zagreb, vk mladost, nk sesvete, nk zagreb, kk zagreb i donedavno kk cibona

ovo je trebao (kao i pojefitnjenje parkinga) bit još jedan očajnički pokušaj dodvoravanja biračima

a ti prijatelju BRZAKOBRO - slobodno glasaj za katolika koji je zbog jeftinog profita razvrgava sveti sakrament braga i tako radi parodiju od Vjere i Boga.

jer glasati je tvoje pravo koje ti nitko nema pravo oduzeti, sve ostalo je jeftina propaganda

Nema se što dodati... ne budite naivni...

+1
akvic
2010-01-07T18:50:39Z
na fejsu sam danas gledao statistiku ankete "Bandić ili josipović?" i 100% mojih prijatelja koji su glasali su bili za Josipovića :)36

...da budem jasan, nije da ga nešto obožavam ali barem me neće biti sram kada postane predsjednik

:)18 :)18 :)18
akvic
2010-01-07T18:52:43Z
hamush
2010-01-07T19:41:09Z
jel se tko sjeca kako je tresnjevka slavno izbacena iz Doma Sportova zajedno sa jos xxx ljudi?

kolko se sjecam, neka me podsjeti netko, nije li zenska koja je kumovala tome, bila upravo bandiceva?

naravno sada je tamo fina prodavaonica koze i kozne odjece 🙂 U DOMU SPORTOVA :)

jedno su obecanja a drugo dosadasnja praksa...

uostalom eto kratkog teksta:

Na žalost, odgovorni u Domu sportova i odjeljenju Holdinga za upravljanje sportskim objektima više nam ne dozvoljavaju pristup dvorani gdje smo trenirali kroz 2008. Iako je dvorana odlična, uz (zasad neostvarena) obećanja kako će se voditi računa o nama "čim se nešto otvori" mi, gimnastički klub i ŠC Janko izbačeni smo iz dvorane - koja je cijelo prošlo ljeto bila preuređivana (i preuređena!) baš za male sportove.
Obrazloženja poput onog kako nema sanitarnog čvora koji bi nam mogli ustupiti, što je neophodno kako bi mogao dogovor biti formaliziran i kao ugovor, da bi korištenje bilo moguće ne stoje. Voda je provedena do druge strane zida od siporexa i to bi predstavljalo gotovo trivijalan zahvat. Nakon osposobljavanja kompletne (vrlo, vrlo velike) dvorane zaustaviti sve zbog toga i sličnih "razloga" djeluje teško razumljivo i nepotrebno.
Također, dosad nismo zapazili naročitu volju ni da se ostane u kontaktu niti da se nađe zadovoljavajuće (i objektivno jednostavno) rješenje te da se finalizira projekt preuređenja te dvorane koji je ionako, što znaju svi koji su tamo bili, praktički gotov.
To je, trenutno, nedovršena priča i šteta za sam sport i za sve uključene.

Tako da smo sada opet u Badalićevoj 7a.

http://www.ufktresnjevka.hr/ 

eto vam kako to izgleda u praksi..

Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2010-01-07T20:18:26Z
BRZAKOBRA wrote:

a do sada je bandić pomogao razvoju borilačkih sportova na način da je ...?
The Miner
2010-01-07T21:02:03Z

Ja mislim da jedna osoba pise pod razlicitim nickovima...
salteras
2010-01-07T21:47:19Z
The Miner wrote:

Ja mislim da jedna osoba pise pod razlicitim nickovima...

Vrlo sumnjivo mora se priznati.....osoba koja je bila na zadnjoj skupštini holdinga mi je rekla da o nikakvom borilačkom sportu nije bilo riječi......:)23 :)22 ...osim toga koji je to sport BORILAČKI i u koju nomenklaturu spada.....???
bikilalabebe
2010-01-07T21:53:30Z
:)42 🙂 27. Sve će se znat uskoro !!!!:) 18
deda
  • deda
  • Advanced Member
2010-01-07T22:47:35Z
Nekidan je po nalogu Milanovića (Josipovića) ZG holding na račun NK DINAMO, NK ZAGREB, KK CIBONA, KH MEDVEŠĆAK uplaćeno 6 000 000 kn za potrebe Josipovićeve kampanje a Cibona je bez dinara igraći ne primaju plaće. Pa gdje su novci koje je holding uplatio??? Ne vladaju li pojedincima stranke???
Može predsjednik puno na sport utjecat kao što je Mesić postavio Kruljca u HBS i donirao novce raznim klubovima i pojedincima naravno ne borilačkim sportovima.
Ali neki maste brk na račun predsjednika Mesića a sad bi htjeli Josipovića da se to nastavi.
Pa ne može tako, jer da bi došlo malo u borilački sport, glasat treba za Bandića.:)18
drma_zgb
2010-01-07T23:02:26Z
akvic wrote:

na fejsu sam danas gledao statistiku ankete "Bandić ili josipović?" i 100% mojih prijatelja koji su glasali su bili za Josipovića :)36

...da budem jasan, nije da ga nešto obožavam ali barem me neće biti sram kada postane predsjednik

mene ce bas bit sram :)2 :)20
ugl dosta je tih tema o izborima.kad dodu nek svako da glas svom kandidatu i fajrunt :)20
bbb52
2010-01-07T23:17:17Z
I mene će biti sram kada Bandić bude predsjednik. Hehehe
mishima
2010-01-08T02:53:42Z
nekper