bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-02T11:21:11Z
Sta vi mislite da li je moguce i kako bi izgledali turniri u kojem bi se borci iz UFCA borili protiv boraca iz STRIKEFORCE?
Koje borbe bi vi voljeli vidjeti na takvim turnirima ? Ja mislim da je itekako moguce organizovati ovo ,pogotovo sada kada su obije organizacije pod ZUFFOM ...:)18
Sponsor
huerta
2011-05-02T11:46:56Z
Nekako mi je vjerojatnije da s vremenom najbolji iz SF prijeđu u UFC, a u SF-u će se boriti otpadnici iz UFC-a (koji će tamo popraviti score ako se žele vratiti u UFC).
tiger04
2011-05-02T11:58:52Z
HW-FeodorvsCain , Owereem vs JDS,Silvavs Frank Mir, Barnet vs Lesnar,Werdum vsCarwin,Mirko-Feodor,Owerteem vsLesnar
LHW-Hendo vs Machida,BabaluvsRampage,Feijaovs Evans,JardinevsRampageMOUSASIvsJON JONES
MW-Spidervs Crocodile,Scot Smith vs Chael Sonen,Okamivs Cung LEE
WW-Zaromiskis vs Sanchez,GSPvs Diaz
LW BJ Pennvs Aoki,Benavidez-Edgar
Neke sam ponavljo kod teskasa jer je tu najinteresantnije,ima tu jos ovo je onak na prvu
dr jupidu
2011-05-02T14:17:19Z
bmma wrote:

Sta vi mislite da li je moguce i kako bi izgledali turniri u kojem bi se borci iz UFCA borili protiv boraca iz STRIKEFORCE?
Koje borbe bi vi voljeli vidjeti na takvim turnirima ? Ja mislim da je itekako moguce organizovati ovo ,pogotovo sada kada su obije organizacije pod ZUFFOM ...:)18

nema smisla.....

ufc ima konstantu i njihovi prvaci su stvarni prvaci

strikeforce je nivo niže...

i ja sam prvak svoje ulice u mma pa me ne zovu da ukrstim s ufc prvakom

strikeforce je trebao živjeti još 2-3 god pa da tamo prvaci budu realniji...
CROMMA
2011-05-02T14:21:06Z
ufc i strikedforce nema pretjeranog smisla usporedjivati, svaka cast nekim fenomenalnim eventima koje je sf organizirao ali ufc je po svim kriterijima miljama daleko sf
prije ce biti da ce ufc pokupit njihove najbolje borce i s vremenom ugasiti sf..
i ako bi zaista bilo super vidjeti
alistair vs jds
lawal vs rampage
melendez vs edgar
souza vs silva
Train hard, fight easy!
e.peace
2011-05-02T14:23:07Z
CROMMA wrote:

ufc i strikedforce nema pretjeranog smisla usporedjivati, svaka cast nekim fenomenalnim eventima koje je sf organizirao ali ufc je po svim kriterijima miljama daleko sf
prije ce biti da ce ufc pokupit njihove najbolje borce i s vremenom ugasiti sf..
alistair vs jds
lawal vs rampage
melendez vs edgar
souza vs silva

+1 i super što nisi dodao fedora.
CROMMA
2011-05-02T14:31:26Z
e.peace wrote:

CROMMA wrote:

alistair vs jds
lawal vs rampage
melendez vs edgar
souza vs silva

:)36
za tebe
fedor vs cain
Train hard, fight easy!
e.peace
2011-05-02T15:03:10Z
CROMMA wrote:

e.peace wrote:

CROMMA wrote:

alistair vs jds
lawal vs rampage
melendez vs edgar
souza vs silva

:)36
za tebe
fedor vs cain

Hvala :)14
tiger04
2011-05-02T17:03:09Z
Nevjerovatno al opet se slazem s Jupidom,kolko god dobri bili ,
sve ostale organizacije nemaju prave prvake ko UFC,
onda je prvak Drema Owereem na jednom smijesnom mecu
a protivnik se maltene sam prijavio.
bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-03T00:12:18Z
Znam da je gotovo ne moguce,ali bilo bi extra gledati jedan ili dva eventa pod nazivom UFC VS STRIKEFORCE , i tu staviti najbolje borce iz svih kategorija ufca protiv najboljih iz strikeforce 😛 ,hej,a sta mislite sta ce se desiti sa zenama koje se bore u strikeforcu ako ga ufc ugasi?? Ima li kakve sanse da ufc pocne organizirati i primati zenske borce?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-03T09:11:55Z
Dana je u više navrata rekao da ga ženske borbe ne zanimaju, znači ništa od toga.
I ja se s tim slažem. Moje mišljenje je da žene u oktogonu mogu bit samo u svojstvu ring girlsica :)20

naravno, daleko od toga da ne odobram da se žene bave takvim sportovima, samo kažem da mene recimo to nimalo ne zanima gledati.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-05-03T09:25:06Z
bero wrote:

Dana je u više navrata rekao da ga ženske borbe ne zanimaju, znači ništa od toga.
I ja se s tim slažem. Moje mišljenje je da žene u oktogonu mogu bit samo u svojstvu ring girlsica :)20

naravno, daleko od toga da ne odobram da se žene bave takvim sportovima, samo kažem da mene recimo to nimalo ne zanima gledati.

...stani ispred Kristine Cyborga pa da vidiš kako bi promjenio mišljenje...
:)
inače ja sam za žene , ima ih baš zajebanih a lijepo ih je i gledati...
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
tiger04
2011-05-03T11:01:36Z
Ja nisam iako mi je frendica ponajbolji kickboxer u svijetu ,to i nekako iako jeb nisam gledao jer ne mogu ,ne znam valjda sam preemotivan ,s nekom zastitom i ono ko kareate da ,al MMA da gledam kako neku Ginu GNP ono ne bi mogao.
Ne znam opet ,ko voli nek izvoli ko i u svemu ja nikad necu gledat zene u MMA
Users browsing this topic