qsic
  • qsic
  • Member Topic Starter
Sponsor
miki3
2011-04-08T22:49:31Z
Lijepo, ali mislim da necu doci. Kotizacija je preskupa. Mislim da nema smisla to podizanje sa 20 na 30€. I ovako i onako je na turniru uvijek puno natjecatelja.
Sportski pozzz! 🙂
rampage308
2011-04-30T17:15:46Z
ima li rezultata kakvih???
kako je Reljic prosa...
engineer
2011-04-30T17:28:49Z
rampage308 wrote:

kako je Reljic prosa...

osvojio apsolutnu zasad
DoKoske
2011-04-30T18:40:23Z
engineer wrote:

rampage308 wrote:

kako je Reljic prosa...

osvojio apsolutnu zasad

dobio matka u finalu na bodove, matko je odlično radio s obzirom da je 20 kila lakši.kratki opis borbe; matko ruši reljića (single na double), reljić sweepa matka, reljić u polugardu i uspjeva proć gard, matko se vraća u polugard i skoro sweepa reljića (falio je milimetar), dižu se gore matko opet lovi single i skoro ruši reljića koji završava gornji ,uzima matku leđa i borba završava. otprilike je bilo tako, možda sam nešto izostavio.

jebena borba u apsolutnoj je još bila vedran ikić i zvonimir ucović, izjednačeno u bodovima i zvone dobiva sudačkom odlukom mada je po meni bila čisti draw no nekome mora ići pobjeda

dečko koji kod mene trenira franjo dominković je osvojio do 94 zlato u bijelima a tek ima 18 godina, još ćete čuti za njega ,naša buduća sila do 93 u mma. ja sam dobio u svojoj kategoriji prvu ivicu perneka na bodove i iduću sam morao predati bez borbe jer sam došao s temperaturom i jedva sam izdržao prvu borbu da ne padnem u nesvijest

zip fajl
wash your feminine side clean off
engineer
2011-04-30T18:48:00Z
DoKoske wrote:

engineer wrote:

rampage308 wrote:

kako je Reljic prosa...

osvojio apsolutnu zasad

jebena borba u apsolutnoj je još bila vedran ikić i zvonimir ucović, izjednačeno u bodovima i zvone dobiva sudačkom odlukom mada je po meni bila čisti draw no nekome mora ići pobjeda

kako se to odredjuje kome ide ako su identicni u bodovima? zasto nema dodatnih par minuta npr ? ako znas..

DoKoske
2011-04-30T18:56:59Z
engineer wrote:

DoKoske wrote:

engineer wrote:

rampage308 wrote:

kako je Reljic prosa...

osvojio apsolutnu zasad

kako se to odredjuje kome ide ako su identicni u bodovima? zasto nema dodatnih par minuta npr ? ako znas..

nema produžetaka, odluka sudaca se daje. mene su na europskom suci tako pokrali smećari
rampage308
2011-04-30T19:08:13Z
DoKoske
2011-04-30T19:10:04Z
rampage308 wrote:

a truscek ?

nije došo pretpostavljam zbog toga jer se bori s nascimentom iduću subotu
mmjaws
2011-04-30T19:11:53Z
trušček ima borbe na tjednoj bazi...:)20
rampage308
2011-04-30T19:14:15Z
DoKoske wrote:

rampage308 wrote:

a truscek ?

kakav kralj vec je odradija 5 borbi u 2011.
a nije niti pola godine :)1
DoKoske
2011-04-30T19:24:54Z
rampage308 wrote:

DoKoske wrote:

rampage308 wrote:

a truscek ?

kakav kralj vec je odradija 5 borbi u 2011.
a nije niti pola godine :)1

trušček je bomba
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-04-30T20:09:01Z
Truscek je kralj apsolutni.....dokoske oces doc u zadar ina keki grappling za dva tjedna...
rampage308
2011-04-30T20:13:04Z
arti wrote:

Truscek je kralj apsolutni.....dokoske oces doc u zadar ina keki grappling za dva tjedna...

di ? kad? ko?
taj grappling u zd
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-04-30T22:25:29Z
DoKoske wrote:

zip fajl

malo OT

Koske
zip fajl!!!

hahaha to odavno nisam čuo.

btw
za one koji neznaju vic ide:
Kako se pozdravljaju naci hakeri?
Zip fajl
haha

e a znaš šta radi cigo za kompjuterom?
Kopa po recycle binu 🙂
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Sudac Pravde
2011-04-30T22:59:25Z
DoKoske wrote:

engineer wrote:

rampage308 wrote:

kako je Reljic prosa...

osvojio apsolutnu zasad

dobio matka u finalu na bodove, matko je odlično radio s obzirom da je 20 kila lakši.kratki opis borbe; matko ruši reljića (single na double), reljić sweepa matka, reljić u polugardu i uspjeva proć gard, matko se vraća u polugard i skoro sweepa reljića (falio je milimetar), dižu se gore matko opet lovi single i skoro ruši reljića koji završava gornji ,uzima matku leđa i borba završava. otprilike je bilo tako, možda sam nešto izostavio.

dečko koji kod mene trenira franjo dominković je osvojio do 94 zlato u bijelima a tek ima 18 godina, još ćete čuti za njega ,naša buduća sila do 93 u mma. ja sam dobio u svojoj kategoriji prvu ivicu perneka na bodove i iduću sam morao predati bez borbe jer sam došao s temperaturom i jedva sam izdržao prvu borbu da ne padnem u nesvijest

zip fajl

stari moj , svaka cast kako si ovo opisao, dok sam citao tvoj post imao cijeli film u glavi kao da sam i bio tamo, jos poznam svu 4-ricu tako da nije bilo problem u glavi slagati slike :)37 :)36
Mir u sudnici!!!

arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-04-30T23:09:11Z
rampage308 wrote:

arti wrote:

di ? kad? ko?
taj grappling u zd

http://www.profightstore.com/novosti/zadar-open-2011/7151.aspx
DoKoske
2011-05-01T11:57:18Z
arti wrote:

rampage308 wrote:

arti wrote:

di ? kad? ko?
taj grappling u zd

http://www.profightstore.com/novosti/zadar-open-2011/7151.aspx

možda dođem, ali nisam siguran jer bi trebo mma borbu imat uskoro
DoKoske
2011-05-01T11:58:11Z
Cain wrote:

DoKoske wrote:

zip fajl

malo OT

Koske
zip fajl!!!

hahaha to odavno nisam čuo.

btw
za one koji neznaju vic ide:
Kako se pozdravljaju naci hakeri?
Zip fajl
haha

e a znaš šta radi cigo za kompjuterom?
Kopa po recycle binu :)

:)20
VENOM
2011-05-01T13:36:40Z
A jesam se jučer nasmijo.... baš treba da počnem sa takmičenjem i pitam jednog lika ako je on DoKoske :)) I et vala nije bio.. al ok lik legenda i mi se fino nasmijemo i et baksuza i još ja protiv njega :)18 baš se fatamo na podu il drugače utrkivamo al ok takmičemo... čujem kako kažu od Dokoske ime... i ja rekoh: E jbiga sad baš kad se pravi gužve dolazi DOkoske :)18 ... đe ba baš sad ga nađe... et al smo se nasmijal...

Al ok drugi put ima d ate upoznam :)) Al rekoh lik da si fin momak :)18

Aja kako sam završjo...e izpuho se ''ohne energija''... ko riftet ovde:
alo ok nakon ozljede i dva meseca gojenja ko prase... neš napravjoo...

lp venom
Ošo mal prije a nikad vala doči.. jebajiga navaljo ko svinja na kukuruz il ko cigan na nov žlijeb...