bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-01-15T12:19:33Z
http://www.graciemag.com...LE/12982/2009-01-14.html 

Should his name be confirmed, Arona could participate in a replay of one of world MMA’s classic bouts, since the organizers announced Russian Fedor Emelianenko has shown interest in participating in the competition. Arona and Fedor have faced off once before in December of 2000, at the now-defunct Rings event. The Russian won by unanimous judges’ decision, in an evenly-matched bout.

:)1
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
vigor5
2009-01-15T15:10:23Z
Bilo bi zanimljivo...
stina
2009-01-15T16:00:52Z
vigor5 wrote:

Bilo bi zanimljivo...

Sumnjam, Arona je meni brutalno dosadan borac... DOBAR borac, ali nadasve dosadan.

PS. bio mi je jednom zanimljiv, a to je kad je onom rusu na ADCC turniru zviznu šamarčinu i onda bježao od lika onako poprilično smješno:)20
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

huligan187
2009-01-15T16:07:14Z
mislim da bi to arona dobio...Arona je životinja i ima odličnu džiju dok fedor ima dobar parter ali mislim da nema šta on tražit protiv Arone na ADCC-u
Saleee
2009-01-17T00:39:30Z
Citao sam nedavno neki intervju sa Aronom i mislim da se on vraca "jaci" nego ikad, i nadam se da ne grijesim. Super borac meni osobno.
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Cpl. Hicks
2009-01-17T01:12:27Z
Arona je car. Njegova borba protiv "Ninja" Rue je super zabavna; ili recimo Jacksona. Njemu samo treba protivnik koji će ga pogurati.
akvic
2009-01-17T08:34:28Z
Cpl. Hicks wrote:

Arona je car. Njegova borba protiv "Ninja" Rue je super zabavna; ili recimo Jacksona. Njemu samo treba protivnik koji će ga pogurati.

...tj. atraktivno nokautirati kao Shogun ili Jackson :)20
vigor5
2009-01-17T11:23:42Z
Cpl. Hicks wrote:

Ili mu napraviti jezivi slam kao Rampage.:)20
PRJECEDNIK
2009-01-19T22:20:14Z
ha neznam, meni je arona oduvjek imao neki cudan stil... nekako guzicu izbacuje van, cudno stoji cudno se krece... nije mi bas atraktivan za gledat...

ali da je dobar borac dobar je, iako vecinu adcc meceva dobiva nekim lay n prayem...
huligan187
2009-01-20T13:03:41Z
PRJECEDNIK wrote:

ha neznam, meni je arona oduvjek imao neki cudan stil... nekako guzicu izbacuje van, cudno stoji cudno se krece... nije mi bas atraktivan za gledat...

ali da je dobar borac dobar je, iako vecinu adcc meceva dobiva nekim lay n prayem...

Je on je u stojci čudan skroz, drži bradu gore i ko da oće da ga neko lupi, nije ni čudo što ga je Soko nokautiro...
Pa borbe u ADCC-u se uglavnom dobivaju na bodove pogotovo kad su u pitanju sam vrh vrhova boraca...iznimka je Marcelo Garcia...taj frajer je fenomen