Pozdrav svim forumašima!
Već duže vrijeme pratim portal i forum, ali tek sam se sad odlučio registrirati zbog svog problema.
Naime, u zadnjih mjesec dana se pojavila čudna bol u nozi. Već duže vrijeme treniram kickboxing, a uz to nekad i s kettlebellom.
Problem se pojavio nakon jednog treninga koji sam odradio prvi puta u patikama, inače uvijek bos treniram (to napominjem zato što mislim da je zbog toga došlo do ozljede).
Odmah nakon treninga se pojavila bol pri hodanju, ali je slijedećeg dana nestala.
No od tada ponekad kada se ustanem i oslonim se na tu nogu osjećam bol ispod koljena i na vanjskom dijelu noge, no nema nikakve otekline. Bol nije strašna, ali dovoljno da smeta.
Ako napravim pauzu od treninga nekoliko dana bol se jako prorijedi i skoro nestane, ali nakon slijedećeg treninga se opet javlja.
Čudno mi je da dok treniram apsolutno nikakvu bol ne osjećam i normalno funkcioniram, jedino kada radim neke vježbe istezanja osjetim malo zatezanje, ali ništa strašno.
Molio bih vas ako ima neki savjet ili se susreo sa sličnim problem da da savjet, jer nisam pokušao to liječiti ni na koji način niti sam išao kod doktora, ali kako vidim da bol ne prestaje počeo sam se brinuti i razmišljam da odem kod doktora dok se stanje ne pogorša i da mogu nastaviti trenira bez problema poslije...
Edited by user
2011-02-04T12:02:14Z
|
Reason: Not specified