titotara
2010-10-27T00:21:07Z
SalvadorBahiaBrazil wrote:

Seded wrote:

Seded wrote:

Usporedba Sylvije i Aertsa/Mirka u primeu je smiješna. Bez uvrede.

@Đolo

ma nisu, dobio je UD.

na ovu temu vise necu pisti jer nema smisla,ti pogledaj sylviin high kick protiv teligmana,pa realno prosudi je li na mirkovoj razini,ja mislim da je,ti imas drugacije misljenje od mene i ja ga postujem,pozdrav

Dobro ja znam o čemu ti govoriš, ali jedna lasta ne čini proljeće - na temelju jednog high kicka koji je prošao (protiv Telligmana koji je već bio uzdrman s poluspuštenim rukama) ti uspoređuješ Sylviju s jednim Aertsom u primeu? Poštujem i ja tvoje mišljenje, ali zadržavam pravo komentirati ono s čime se ne slažem.

Pa Aertsov stand up je institucija za Sylvijin. Ja Timmaha poštujem i nimalo ga ne omalovažavam, ali usporeba Tima i Aertsa mi je kao da netko uspoređuje boks JDS-a i Klička.

A od boraca koje ne volim, tu su zasigurno Sonnen, Thiago Alves, Thiago Silva itd.

ok,imam samo jedno pitanje za tebe,zar ti nisi uredjivao moj post nakon cainovog demoliranja lesnara,i zar ti meni nisi pisao kako je vrijedjanje boraca zabranjeno?a ovdje kad se vrijedja sylvia ta pravila ne vaze?jel to vazi samo za one borce koji su dragi moderatorima ili sta?

popusio si raspravu i ne javljaj se vise, vidis da ti cijeli forum govori da nije skuzio da mu je pukla ruka,

i nije ovdje nitko vrijeđao big tima samo svi tvrde da je dosadan i da ce ostat u sjećanju jer se posro u gace i jer ga je fedor dobio za 20 sec

caci doma govori sinko

pozdarav

titotara
phenomo
2010-10-27T00:23:04Z
Znači Tim nije osjetio da mu je ruka slomljena? Hehe,ova je dobra. :)18

Znači po tome ni Stevenson nije osjetio kad mu je BJ 30 sekundi prije kraja 1.runde rasjekao čelo i kad je gotovo čitavu drugu rundu krvario i izgubio gotovo litru krvi?

Pa normalno da Sylvia neće priznat da mu je ruka slomljena,pa to je meč za naslov,tu daješ sve od sebe, jer tko zna kad ćeš dobiti drugu priliku. Tako ni Stevenson nije htio predat zbog užasne posjekotine,samo je mislio na naslov,probao je iskoristiti šansu i svaka čast takvim borcima koji se bore sa srcem.

Ni jedan borac neće i ne bi smio pokazat,dat do znanja drugom borcu u borbi da je "ranjen",da ne može,pogotovo ako se boriš za titulu.

Nijedan borac nije zavrijedio da ga se vrijeđa.
Onaj tko je dovoljno hrabar da uđe u borbu i da je odradi,zaslužuje svako poštovanje.
Never leave it in the hands of the judges.
Salvador
2010-10-27T00:24:55Z
titotara wrote:

Seded wrote:

Seded wrote:

@Đolo

ma nisu, dobio je UD.

na ovu temu vise necu pisti jer nema smisla,ti pogledaj sylviin high kick protiv teligmana,pa realno prosudi je li na mirkovoj razini,ja mislim da je,ti imas drugacije misljenje od mene i ja ga postujem,pozdrav

Dobro ja znam o čemu ti govoriš, ali jedna lasta ne čini proljeće - na temelju jednog high kicka koji je prošao (protiv Telligmana koji je već bio uzdrman s poluspuštenim rukama) ti uspoređuješ Sylviju s jednim Aertsom u primeu? Poštujem i ja tvoje mišljenje, ali zadržavam pravo komentirati ono s čime se ne slažem.

Pa Aertsov stand up je institucija za Sylvijin. Ja Timmaha poštujem i nimalo ga ne omalovažavam, ali usporeba Tima i Aertsa mi je kao da netko uspoređuje boks JDS-a i Klička.

A od boraca koje ne volim, tu su zasigurno Sonnen, Thiago Alves, Thiago Silva itd.

ok,imam samo jedno pitanje za tebe,zar ti nisi uredjivao moj post nakon cainovog demoliranja lesnara,i zar ti meni nisi pisao kako je vrijedjanje boraca zabranjeno?a ovdje kad se vrijedja sylvia ta pravila ne vaze?jel to vazi samo za one borce koji su dragi moderatorima ili sta?

popusio si raspravu i ne javljaj se vise, vidis da ti cijeli forum govori da nije skuzio da mu je pukla ruka,

i nije ovdje nitko vrijeđao big tima samo svi tvrde da je dosadan i da ce ostat u sjećanju jer se posro u gace i jer ga je fedor dobio za 20 sec

pozdarav

titotara

pogledaj moj post ponovo,nisam pisao samo o tom lomu ruke,pisao sam o nevjerovatnom povratku iz knockdowna u drugoj borbi protiv arlovskog,pisao sam o cistoj dominaciji protiv minotaura,i sta to sad sve treba zaboraviti?to je isto kao kad bi ja napisao da ce fedor ostati upamcen po tome da je za minutu popusio trokut od werduma sto nebi imalo nikakvog smisla,kao sto nema smisla ni to sto ti pises
Salvador
2010-10-27T00:26:03Z
phenomo wrote:

Znači Tim nije osjetio da mu je ruka slomljena? Hehe,ova je dobra. :)18

Znači po tome ni Stevenson nije osjetio kad mu je BJ 30 sekundi prije kraja 1.runde rasjekao čelo i kad je gotovo čitavu drugu rundu krvario i izgubio gotovo litru krvi?

Pa normalno da Sylvia neće priznat da mu je ruka slomljena,pa to je meč za naslov,tu daješ sve od sebe, jer tko zna kad ćeš dobiti drugu priliku. Tako ni Stevenson nije htio predat zbog užasne posjekotine,samo je mislio na naslov,probao je iskoristiti šansu i svaka čast takvim borcima koji se bore sa srcem.

Ni jedan borac neće i ne bi smio pokazat,dat do znanja drugom borcu u borbi da je "ranjen",da ne može,pogotovo ako se boriš za titulu.

Nijedan borac nije zavrijedio da ga se vrijeđa.
Onaj tko je dovoljno hrabar da uđe u borbu i da je odradi,zaslužuje svako poštovanje.

:)36
Borisstandup
2010-10-27T06:27:23Z
Za mene cim je prvak neke cijenjene organizacije znaci da je kvalitetan borac.No istina je da ima onih koji mi odvedu borbu u pater i tamo leze 25 minuta i obrane naslov(GSP) a opet je on bas poseban prvak koji nad svima izdominirao i cijenim ga, jedino sto i on sam priznaje da nakon poraza od Matt Serre je puno oprezniji. Recimo ne volim borbe Shieldsa jer je doslovce na covjeku i nista, to se vidjelo i sada na ufc121, no ima rezultata. Mark Coleman nije moj tip borca pa ni Tito Ortiz ali opet su veliki prvaci i isvakako ih postujem. Lesnar isto nije po meni naj prvak , no bio je prvak i cak je i vise postigao nego sto sam mislio da bude.
phenomo
2010-10-27T07:00:25Z
Borisstandup wrote:

Za mene cim je prvak neke cijenjene organizacije znaci da je kvalitetan borac.No istina je da ima onih koji mi odvedu borbu u pater i tamo leze 25 minuta i obrane naslov(GSP) a opet je on bas poseban prvak koji nad svima izdominirao i cijenim ga, jedino sto i on sam priznaje da nakon poraza od Matt Serre je puno oprezniji. Recimo ne volim borbe Shieldsa jer je doslovce na covjeku i nista, to se vidjelo i sada na ufc121, no ima rezultata. Mark Coleman nije moj tip borca pa ni Tito Ortiz ali opet su veliki prvaci i isvakako ih postujem. Lesnar isto nije po meni naj prvak , no bio je prvak i cak je i vise postigao nego sto sam mislio da bude.

+1 :)36
Slash
2010-10-27T09:53:06Z
Naslov topica je "Dosadni borci".

Nigdje se ne priča o kvaliteti boraca, njegovim uspjesima već o tome jesu li zanimljivi za gledati ili nisu! Mr. deadly jab je očito dobar borac, i da se ponovno uhvati posla sigurno bi imao još dobrih partija s najboljim borcima, ali da je znao biti dosadan, znao je.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-10-27T13:32:58Z
Slash wrote:

Nigdje se ne priča o kvaliteti boraca, njegovim uspjesima već o tome jesu li zanimljivi za gledati ili nisu! Mr. deadly jab je očito dobar borac, i da se ponovno uhvati posla sigurno bi imao još dobrih partija s najboljim borcima, ali da je znao biti dosadan, znao je.

dosada je bio samo kada je postao prvak pa branio titule (Arlovski,Monson) sa deadly jab inače nije bio dosadan. Ali šta nije i jedan Anderson Silva ti isto radio pa mu je White čak zaprijetio i izgonom iz UFC?
bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2010-10-27T14:06:14Z
mark wrote:

Slash wrote:

dosadan je bio samo kada je postao prvak pa branio titule (Arlovski,Monson) sa deadly jab inače nije bio dosadan. Ali šta nije i jedan Anderson Silva ti isto radio pa mu je White čak zaprijetio i izgonom iz UFC?

Meni je uvijek interesantnije gledati Andersonov "ples", nego tromo kretanje i spore udarce Tima Sylvie :P

phenomo
2010-10-27T14:29:57Z
Meni je interesantnije gledati svjeze obojen zid kako se suši nego Andersonov "ples".

"Dosadni" borci: Fitch,Tibau..
Seded
2010-10-27T14:35:47Z

Seded wrote:

Seded wrote:

@Đolo

ma nisu, dobio je UD.

Nađi gdje sam uvrijedio Sylviju. Evo, čitam svoj post 3. put i nigdje ne vidim uvredu...
"It's not checkmate. The king has one more move."
Seded
2010-10-27T14:36:55Z
akvic wrote:

Seded wrote:

O čovjeku koji se na UFN-u pokenjao u gaće, da :)

daj neki link, gdi? kad? kaj? WTF???? :)18

pojma nisam imal!

:)20

http://www.sherdog.net/f...lly-crap-himself-353039/ 
"It's not checkmate. The king has one more move."
loreia
2010-10-27T15:17:26Z
Seded wrote:

akvic wrote:

Seded wrote:

pojma nisam imal!

Ne vidi se nista na snimci. Jedino ostaje Timova izjava nakon borbe.
Ali opet, pokakat se u gace za vrijeme borbe je EPSKA prica. Ne znam za neki slican primjer.
dr. Jupidu wrote: diskusting
belikeme
2010-10-27T15:45:32Z
Po meni Sylvia je bija i osta netalentirani div koji je ima sriću da se borija u ufc-u kad im je teška kategorija bila na razini današnje bellatorove

zamislite da je Tim prije 5-6 godina otiša u obližnju stanicu MUP-a i napravija putovnicu i da se jedan put u životu borija van SAD-a, npr. u Pride-u, vjerojatno bi u svom prime-u protiv Fedora izdrža više od 35 sekundi, možda i punu minutu...

sad kad je u SAD-u mma scena postala relevantna on se bori u smiješnim organizacijama

uspoređivat hk od aertsa sa sylviom je u najmanju ruku deplasirano (rekao bi ćiro blažević)

mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-10-27T15:56:45Z
još sylvia nije rekao zadnju riječ...zadnjeg je dobio buentella koji je solidan borac nokautom a dobije li još koju po manjim org. moguće da se vrati u ufc i mnogima pomrsi račune
Reptile
2010-10-27T16:03:41Z
loreia wrote:

Seded wrote:

akvic wrote:

Seded wrote:

pojma nisam imal!

Ali opet, pokakat se u gace za vrijeme borbe je EPSKA prica. Ne znam za neki slican primjer.

Imaš u điji isti primjer, samo što se na bijelom kimonu to DEBELO vidjelo.
Svi kojima se na treningu prdilo znaju kak je to kad treba upotrijebit silu i trpit istovremeno, tak da me to nimalo ne čudi i
čak mi nije ni ismješno da se usrao.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
shogun33
2010-10-27T16:15:27Z
mark wrote:

još sylvia nije rekao zadnju riječ...zadnjeg je dobio buentella koji je solidan borac nokautom a dobije li još koju po manjim org. moguće da se vrati u ufc i mnogima pomrsi račune

:)36

haha dobra ti je ova :)20
shogun33
2010-10-27T16:17:02Z
Reptile wrote:

loreia wrote:

Seded wrote:

akvic wrote:

Seded wrote:

pojma nisam imal!

Svi kojima se na treningu prdilo znaju kak je to kad treba upotrijebit silu i trpit istovremeno, tak da me to nimalo ne čudi i

bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2010-10-27T16:22:08Z
shogun33 wrote:

Reptile wrote:

loreia wrote:

Seded wrote:

akvic wrote:

Seded wrote:

pojma nisam imal!

Hahahhaha...fuj 😛....

i jos dole pise "now he has the brown belt " 😃
loreia
2010-10-27T16:25:37Z
Reptile wrote:

Ja nemam problema sa predkanjem na treningu (doduse nije me trening dvorana vidjela malo dulje), ali si me podsjetio na slican primjer.

Sjecam se da je jedan tip pricao svoje iskustvo sa nekog grappling natjecanja. Detalji su izblijedili ali islo je otpilike ovako:
Trebao je skinuti puno kila, pa je uzeo neko sranje za dehidraciju (valjda nisu radili testove), i onda je sat vremena prije meca bilo vaganje, ali lik nije uspio spustiti tezinu. Nakon toga, opet uzima nesto i pred sam mec uspjeva srezati kile. Naravno ispustio je dusu na WC-u, i sracka i povracanje ukljuceno, i usao u mec iscrpljen maksimalno.

Onda odlazi na mat i tamo se nasao u poziciji da mi je protivnik radi body triangle, a njemu krenulo curit sa oba kraja. Sjecam se opisa: Brown juice started pouring from both ends. :)20

Sylviao je imao proljev prije meca, nista strasno. Cak je i dobio mec.
Al ljudi koji ga ne vole (ja prvi) sada imaju super sprdnju kad god netko spomene Big Tima :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting