Imaš u điji isti primjer, samo što se na bijelom kimonu to DEBELO vidjelo.
Svi kojima se na treningu prdilo znaju kak je to kad treba upotrijebit silu i trpit istovremeno, tak da me to nimalo ne čudi i
čak mi nije ni ismješno da se usrao.
Ja nemam problema sa predkanjem na treningu (doduse nije me trening dvorana vidjela malo dulje), ali si me podsjetio na slican primjer.
Sjecam se da je jedan tip pricao svoje iskustvo sa nekog grappling natjecanja. Detalji su izblijedili ali islo je otpilike ovako:
Trebao je skinuti puno kila, pa je uzeo neko sranje za dehidraciju (valjda nisu radili testove), i onda je sat vremena prije meca bilo vaganje, ali lik nije uspio spustiti tezinu. Nakon toga, opet uzima nesto i pred sam mec uspjeva srezati kile. Naravno ispustio je dusu na WC-u, i sracka i povracanje ukljuceno, i usao u mec iscrpljen maksimalno.
Onda odlazi na mat i tamo se nasao u poziciji da mi je protivnik radi body triangle, a njemu krenulo curit sa oba kraja. Sjecam se opisa: Brown juice started pouring from both ends. :)20
Sylviao je imao proljev prije meca, nista strasno. Cak je i dobio mec.
Al ljudi koji ga ne vole (ja prvi) sada imaju super sprdnju kad god netko spomene Big Tima :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting