kaj mi održavamo? ekosistem? :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 . pa mi smo najgora stvar koja se desila ovom planetu. odvratni iskvareni paraziti koji će uništiti sav život uključujući i sebe. i onda se nazivamo božjom djecom, pa mi smo djeca sotone i sveg zlog. što se tiče lovaca i njihove brige za divlje životinje.. mislite da se ih hrane zbog toga jer ih vole? hrane ih da ih mogu ubijati iznova svake godine i pljugati jedni drugima kite u čekama
mi smo samo jedna u nizu "životinja" koja radi za svoj interes (opstanak vrste, osječaj sigurnosti, komfor), nema to veze ni sa bogovima ni vragovima, ni sa dobrim ili zlim, to su samo pojmovi koje smo mi izmislili
...naravno to kažem samo po svom osobnom mišljenju (večina se neće složiti)
@Kimura, ne želim quotati tvoj odgovor na moj post, pa se nadam da si shvatio iz ovog gore što sam mislio reći, ne tražim da se itko složi samnom ali samo želim da razumiješ moj stav da sva bića imaju "život" i da su s biološke strane (jedina koju priznam, jer me teologija samo raspizdi) jednako vrijedni, ako me ne kužiš evo jedan citat sa kojim se slažem 100%:
"I don't believe in an afterlife, you step on a bug it dies I shoot you in your face you die and you don’t come back and that’s my belief. OK? There’s no ghosts, there’s no afterlife, I’m not a spiritual person…Henry Rollins"
Edited by user
2010-08-09T12:31:31Z
|
Reason: Not specified