Black Arrow
2010-07-31T03:17:57Z
Pa upravo zbog toga sto znam sta su steroidi i zbog cega se uzimaju !!!

Na forumu se vec odavno tvrdi u smislu da borci koji uzimaju steroide su znacajno u prednosti nad ostalima...
Sheky
2010-07-31T14:25:35Z
Black Arrow wrote:

Na forumu se vec odavno tvrdi u smislu da borci koji uzimaju steroide su znacajno u prednosti nad ostalima...

Sad sam pročito cijeli post koj sam komentiro pa mi baš i nisi najjasniji :)18

jel po tvome borci koji uzimaju steroide jesu u prednosti ili nisu?
Black Arrow
2010-07-31T15:14:21Z
Sheky wrote:

Black Arrow wrote:

U borilackom sportu definitivno ne.:-))
sandow2
2010-07-31T18:15:30Z
Black Arrow wrote:

Sheky wrote:

Black Arrow wrote:

hahahaahhahahhahahaa hahaahhaahhahhaahhaahhahahahahaahahhahha a snaga netreba u borilackom sportu hahahahhahahaahhahaha
unreal
2010-07-31T18:59:16Z
sandow2 wrote:

Black Arrow wrote:

Sheky wrote:

Black Arrow wrote:

hahahaahhahahhahahaa hahaahhaahhahhaahhaahhahahahahaahahhahha a snaga netreba u borilackom sportu hahahahhahahaahhahaha

Nije to rekao Referee. Nego je rekao da je snaga samo jedan od mnogih djelica da bi bio uspjesan mma borac. Pa gledaj Alturka, ima abnormalnu snagu pa mu to nista ne pomaze... Cista snaga samo moze prevagnuti u dvobojima tebe i tvojih prijatelja iz 7b :)24
Referee
2010-07-31T21:12:03Z
sandow2 wrote:

[]hahahaahhahahhahahaa hahaahhaahhahhaahhaahhahahahahaahahhahha a snaga netreba u borilackom sportu hahahahhahahaahhahaha

Za tebe je dovoljna snaga, dvostruke žile po rukama i po prsima te stog sijena za ručak!:)2

p.s. Ako ti je prekompliciran tekst probaj ga dva, tri puta pročitati il zamoli nekog starijeg da ti prevede.
Referee
2010-07-31T21:27:09Z
Sheky wrote:

[sve je to ok, al znaš što su zapravo steroidi i zašto ih borci uzimaju? :)18
Uzimaju se za brži oporavak tijela!!! Uzimaju ih da bi mogli odradit 6 jakih treninga u tijednu, a ne 2 jaka pa da su slomljeni do kraja tjedna... A da bi čovjek radio na svemu tome o čemu si se "pametno" raspiso treba trenirati i to na visokom nivou!!! Dakle steroidi nemaju veze samo sa snagom, nego omogućuju visok nivo treniranja!!!

Vrlo mali broj sportaša ima za cilj ubrazanje oporavka kod uzimanja steroida, a u vezi zdravstvenih razloga još manji broj sportaša. Večina ih uzima zbog ćistog prirasta mišične mase, no i to u večini slučajeva ne poprate odgovarajučom prehranom i programom treninga, tako da su pozitivni učinci na borbenu efikasnost zanemarivo mali.
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-07-31T21:38:23Z
Dobar je thread, ali najmanje ima o prehrani...

Evo, mene konkretno brine koliko ima istine u sljedećem linku:
http://www.building-body.com/Po...icnog-voca-i-povrca.html 
Šta sad, nebi smio jest jabuke i salatu? Nema smisla

GenghisKhan
2010-07-31T21:46:28Z
Joc wrote:

"Konvencionalno uzgojene breskve, jabuke i zelena salata marinirane su u toksičnom koktelu pesticida..."
Tu sam prestao citat:)2
Jest da ima pesticida, ali ne treba bas pretjerivat.
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-07-31T21:59:37Z
GenghisKhan wrote:

Joc wrote:

"Konvencionalno uzgojene breskve, jabuke i zelena salata marinirane su u toksičnom koktelu pesticida..."
Tu sam prestao citat:)2
Jest da ima pesticida, ali ne treba bas pretjerivat.

Taj je članak napisan prema nekom zapadnom (valjda USA) istraživanju. Tko zna kakve su njihove metode uzgoja.
Kod nas je to relativno dobro, npr. moj stric ima jabuke i šprica samo deblo, a ne plod...i to minimalno...
shogun33
2010-08-01T13:21:11Z
Joc wrote:

Majke ti sve ovo sto je nabrojano pod zagađeno jedem. A od nezagađenog samo banane :)10
sandow2
2010-08-01T19:18:20Z
trenutno sam nezaposlen i proucavam po cijeli dan sto je najzagadjenije i znastvenici se slazu da je meso 14 puta akomulira tj nakupi VIŠE otrova nego biljka
sandow2
2010-08-01T19:21:08Z
meso je toksicno svakako jer u trenutku smrti zivotinja proizvodi velike kol. toksina i pocne da se raspada ...zato se meso mora tretirati kemijom da bi izgledalo privlacno ....nakon 20 godina znastvenici kazu da se pocne razvijati bolest npr u 40 -oj godini covjek dobije rak prostate i nastavi da je jede meso i ....umre
sandow2
2010-08-01T19:27:42Z
# Meso bi stajalo 60$ kilogram da vlada ne subvencionira vodu koju koristi mesna industrija.
# Procjenjuje se da se uzgojem stoke u SAD-u dvostruko više zagađuje okoliš nego inudustrijom.
Slash
2010-08-01T19:34:08Z
Tak je teško sve to napisati u jednom postu, a ne u tri? Spamaš topic samo.
GenghisKhan
2010-08-01T19:48:36Z
sandow2 wrote:

meso je toksicno svakako jer u trenutku smrti zivotinja proizvodi velike kol. toksina

Ajde ne izmisljaj
sandow2
2010-08-01T20:08:26Z
zivotinjski protein nastaje tako sto zivotinja jede biljni protein i potrosi POLOVINU proteina na zivotne procese a samo polovina ostane ...to je razlog zasto su njavece zivotinje u velikoj vecini biljojedi
sandow2
2010-08-01T20:09:23Z
ajde recite vi nesto kad ste toliko informirani ja bih mogao do preksutra iznositi informacije iz knjiga koje su znastvenici pisali ,a ne vasi pucki neznalci
sandow2
2010-08-01T20:13:04Z
neka me netko demantira sa argumentom ...iako mislim da je to nemoguce jer sama priroda i znanost su na mojoj strani
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-08-01T20:16:25Z
sandow2 wrote:

neka me netko demantira sa argumentom ...iako mislim da je to nemoguce jer sama priroda i znanost su na mojoj strani

Pa slažem se da je biljna hrana zdravija, ali mene zanima tvoje mišljenje o onom linku što sam ga gore naveo? Jel to pretjerano, ili?
Users browsing this topic