loreia
2010-07-27T12:32:40Z
Referee wrote:

Trčao sam dosta brzo i relativno dugo, no malo sam se zadihao kad je došla uzbrdica.

Jebi ga sine, moras kod Jupidua na trening

dr. Jupidu wrote: diskusting
sandow2
2010-07-27T12:36:16Z
znaci isto djeluje ...drago mi je ...Carl Lewis u Tokyu 1991 je bio vegan i bio je -najbolji ikada (you tube-carl lewis -olympic medals through vegan diet)
Referee
2010-07-27T12:44:00Z
sandow2 wrote:

znamo da su braca Diaz i Jake Shields vegetarijanci ...a vrhunski su borci sto dokazuje da meso nije cudesna hrana nego da je to mit o mesu napravio

Dobro, samo treba objasniti ovim ostalima ; GSP-u BJ, Coultureu, Miru, Lesnaru, Velaskezu, Santosu...., da će biti ko braća Diaz samo nek se odreknu mesa.
Isto lavovi i tigrovi pljugeri, nek se odreknu mesa, i naći ćemo im neki poso na farmi da pošteno rintaju kao i druga stoka biljojedska.:)2
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-07-27T13:15:09Z
neka me uvaženi kolega Džingis ispravi, ali mislim da je danas veći problem da ono što se danas prodaje kao meso, miljeko, sir i sve ostalo nema onu hranjivu vrijednost koju je imalo prije industrijske pripreme hrane. Kokoši, krave,svinje, sve se to pumpa steroidima, nikada nisu ni vidjeli sunca ni bili na pašnjaku kako se reklamira posvuda.
Cijena napretka ili samo profit kompanija?
Slash
2010-07-27T13:35:04Z
ive wrote:

neka me uvaženi kolega Džingis ispravi, ali mislim da je danas veći problem da ono što se danas prodaje kao meso, miljeko, sir i sve ostalo nema onu hranjivu vrijednost koju je imalo prije industrijske pripreme hrane. Kokoši, krave,svinje, sve se to pumpa steroidima, nikada nisu ni vidjeli sunca ni bili na pašnjaku kako se reklamira posvuda.

Profit kompanija. Food Inc i slične filmove valja pogledati pa da vidite kaj jedete.
loreia
2010-07-27T13:49:24Z
Slash wrote:

Food Inc i slične filmove valja pogledati pa da vidite kaj jedete.

Da, ono je stvarno strasno vidjeti.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-07-27T14:36:01Z
ive wrote:

Bilježim se sa štovanjem za listu te hrane. Da jednim udarcem skinem dvije muhe!
Slash
2010-07-27T15:26:57Z
fist wrote:

ive wrote:

Bilježim se sa štovanjem za listu te hrane. Da jednim udarcem skinem dvije muhe!

Konjsko meso?
loreia
2010-07-27T16:35:43Z
fist wrote:

ive wrote:

Samo se ti drzi napolinatki.
sandow2
2010-07-27T16:42:45Z
Referee wrote:

sandow2 wrote:

znamo da su braca Diaz i Jake Shields vegetarijanci ...a vrhunski su borci sto dokazuje da meso nije cudesna hrana nego da je to mit o mesu napravio

Dobro, samo treba objasniti ovim ostalima ; GSP-u BJ, Coultureu, Miru, Lesnaru, Velaskezu, Santosu...., da će biti ko braća Diaz samo nek se odreknu mesa.
Isto lavovi i tigrovi pljugeri, nek se odreknu mesa, i naći ćemo im neki poso na farmi da pošteno rintaju kao i druga stoka biljojedska.:)2

covjek jede mjesovitu hranu i nemoze se usporedjivati sa lavom koji pojede 7 kg mesa i koji nemoze trcati vise od par minuta...dok konj trci par sati sa istom snagom kao lav mozda i vecom
sandow2
2010-07-27T16:52:31Z
meso istina daje agresivnost ,ali dali je to pozitivno ili ne ?...da se raspravljati....znamo da ovce koje jedu kostano brasno tj ziv.proteine postiju agresivne ,a ovce koje jedu biljke nisu agresivne......a mi smo biljojedi po probavnom traktu i anatomiji
GenghisKhan
2010-07-27T17:00:46Z
sandow2 wrote:

a mi smo biljojedi po probavnom traktu i anatomiji

Sad već svjesno iskrivljavaš činjenice, tj. lažeš - to što si napisao je već opovrgnuto u drugim threadovima u kojima si pisao.
Ne moras baš svaki thread o prehrani zasrat svojom propagandom.
GenghisKhan
2010-07-27T17:10:27Z
ive wrote:

Procesirana hrana ima nizu hranjivu vrijednost od neprocesirane, to je tocno. Al ne bih bas isao tako daleko u tvdnji da se sve pumpa steroidima (pretpostavit cu da pod steroidima mislis opcenito na bilo koje postupke s zivotinjama ili mesom koji smanjuju hranjivost).
Bio sam na 3 farme pilica u zivotu i na svakoj su drzali mali milijun pilica u kavezima u kojima se nisu mogli ni okrenut.
S druge strane, imam daljnje rodjake u okolici Djurdjevca koji imaju svinje i krave i drze ih u uvjetima koji izgledaju kao na reklamama. Naravno, vecini seljaka se ne da toliko brinut za zivine pa idu na kombinaciju veci profit uz manje ulaganja i truda.

Opcenito, mislim da si ljudi puno vise mogu unistit zdravlje nekvalitetnom prehranom (u smislu zderanja junk fooda) nego sto si mogu nastetit konzumiranjem tih "procesiranih" namirnica, dok god im je prehrana raznovrsna i razumna.
MiroISin
2010-07-27T18:26:33Z
sandow kompa ljepo se najedeš mesa i popusis biljke i svi zadovoljni!
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-07-27T19:21:46Z
loreia wrote:

fist wrote:

ive wrote:

Samo se ti drzi napolinatki.

Morat poslati Krašu zamolbu vjernog potrošača da naprave steroidne napolitanke. Uz pomoć njih i Jupiduovih video instrukcionala, za 6 mjeseci ćete imati još jednog Hrvata u UFC-u, hrvatskog Roy Nelsona!
Sheky
2010-07-27T19:27:09Z
http://www.fitness.com.h...am/Tablica-kalorija.aspx 
evo link pa si uspoređujte vrijednosti namjernica
sandow2
2010-07-27T19:54:02Z
dat cu primjer -Mike Mahler ...jedan od naj ketlbellaša (ima na you tubeu predavanje) koji je odlican takodjer strucnjak za hormone u tijelu ...MIke Mahler ima testosteron dvaput visi skoro od normalnih ljudi ...on je vegan koji jede dosta masti u svojoj prehrani
blazer44
2010-07-27T20:26:51Z
sigurno su biljke dobre i sve to, al ne vidin razlog zasto bi neko sebi uskratija jest meso (osin ako je veliki ljubitelj zivotinja ili iz slicnih pobuda). covik je po prirodi svejed, nigdi jos nije dokazano da je meso ne zdravo, jednostavno ne vidin razlog...
DON'T BE SCARED HOMIE
sandow2
2010-07-27T20:53:10Z
probaj pojesti sirovo meso i onda ces vidjeti jesi li svejed...ok?probaj pa vidi ...tipicno (industrijsko )meso je toliko zatrovano da ga je bolje nejesti
blazer44
2010-07-27T20:55:25Z
sandow2 wrote:

probaj pojesti sirovo meso i onda ces vidjeti jesi li svejed...ok?probaj pa vidi ...tipicno (industrijsko )meso je toliko zatrovano da ga je bolje nejesti

neda mi se ulazit u raspravu jesu li ljudi svejedi ili ne jer mislin da je to poprilicno jasno. mislis da je povrce samo stavljeno u zemlju i pusteno da naraste samo od kise i sunca?
DON'T BE SCARED HOMIE
Users browsing this topic