blazer44
2010-07-26T16:02:55Z
samo ti uzivaj u svojin bobicama al se siti da dotle meni kilo teletine ispod peke veselo mase sa pijata.
DON'T BE SCARED HOMIE
PAJCEK
2010-07-26T16:19:31Z
blazer44 wrote:

samo ti uzivaj u svojin bobicama al se siti da dotle meni kilo teletine ispod peke veselo mase sa pijata.

+1:)20
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
Slash
2010-07-26T21:56:03Z
Dobro, ajmo sad na temu dalje.. Ovo je dobra tema, ne treba ju kvariti.

Sandow podržava prehranu biljkama, može dati neke konkretne nutricijske podatke, planove prehrane i to?
sandow2
2010-07-26T23:25:27Z
znamo da svaki protein nastaje u biljkama ....znamo da biljke skladiste energiju(od sunca)....zivotinje i ljudi su samo konzumenti biljaka ....savsena prehrana je kombinacija cjelih zitarica(jeftino) ,voca ,povrca(pogotovo krumpira),i orasastih plodova .....biljke imaju dobre proteine npr zito +kikiriki daje kompletan protein...biljne masti su zdravije,biljni proteini su prvobitni proteini ..ugllikohidrati su samo u biljkama i oni su gorivo tijela ...minerali su najvise u biljkama i vitamini su mnogo vise u biljkama.....biljke ne stvaraju mokracnu kiselinu (uzrok krutosti u tkivima)....na kraju krajeva probajte i ocijenite sami napravite ekperiment...tko hoce naravno
Slash
2010-07-26T23:28:41Z
Imaš kakav plan prehrane? Od doručka do večere.
sandow2
2010-07-26T23:29:00Z
osnovne materije za rast organizma su proteini ,masti ,uglikohidrati i mineralne soli ....nema sumnje da biljke cak prednjace u svim navedenim .....ali problem je sto malo ljudi upraznjava sport i vegetarijanizam ....prosjecni vegerijanac pije kolu i jede bijeli kruh i sjedi pred kompjuterom i zato se misli da su slabiji
Slash
2010-07-26T23:34:43Z
Ponavljaš se... Imaš kakav konkretan plan prehrane, koliko čega, kad i to? Puno pišeš - ništa ne napišeš.
GenghisKhan
2010-07-26T23:40:45Z
Slash wrote:

Ponavljaš se... Imaš kakav konkretan plan prehrane, koliko čega, kad i to? Puno pišeš - ništa ne napišeš.

Lijepo ti je covjek napisao: nazderes se bilja i nosis klavire okolo. Kud ces detaljnije od toga?
sandow2
2010-07-26T23:43:17Z
dorucak:zobene (integralne) +orasi +banane.. .............rucak -kruh(Mavrovicev npr) grah i krumpir+malo salate.......................vecera :kuhane zobene+namaz od kikirikija ,jedna jabuka,i voce po zelji..................................bitno je jesti raznovrsno za dobru krv znaci u toku godine mijenjati polako
sandow2
2010-07-26T23:47:57Z
zitarice,voce ,povrce ,orasasti plodovi .....biraj
sandow2
2010-07-26T23:49:48Z
nemogu nista izmisljati ima 100-tinu vrsta zitarica ,voca i povrca
PAJCEK
2010-07-27T00:06:25Z
sandow2 wrote:

b]bitno je jesti raznovrsno za dobru krv [/b]

pa da logično jer ako stalno jedeš isto imaš lošu krv,da ima smisla:)18 :)18 :)18

Od kud ti takva idiotarija? Imaš bar neki kvazi članak jer znam da neku studiju nemaš.
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
sandow2
2010-07-27T00:13:14Z
koliko cega ?najbolje je zasnovati prehranu na škrobu (starch based diet)
Black Arrow
2010-07-27T00:42:31Z
sandow2 wrote:

dorucak:zobene (integralne) +orasi +banane.. .............rucak -kruh(Mavrovicev npr) grah i krumpir+malo salate.......................vecera :kuhane zobene+namaz od kikirikija ,jedna jabuka,i voce po zelji..................................bitno je jesti raznovrsno za dobru krv znaci u toku godine mijenjati polako

Tipicno za nas narod jedes kruh i krumpir zajedno...:-)) Sala na stranu nego ako mi mozes reci kojim se ti sportom bavis i kako to kod tebe opticno izgleda,
mislim kakva ti je tjelesna definicija nakon sto se drzis takve prehrane?? rezultati me zanimaju...!!
huligan187
2010-07-27T03:09:24Z
sandow2 wrote:

U ovome što si ti nabrojao proteina(i to ne cjelovitih) ima nešto u zobi, kruhu, grahu i kikirikiju. Vrlo slabo.

Zeleno i biljnu hranu općenito valja jesti i premalo se jede, ali prehrana koja se sastoji isključivo od toga mi apsolutno nema smisla nit mislim da ima dostojne zamjene mliječnim proizvodima, jajima, ribi i mesu za izvor proteina.
Black Arrow
2010-07-27T09:31:35Z
huligan187 wrote:

sandow2 wrote:

U ovome što si ti nabrojao proteina(i to ne cjelovitih) ima nešto u zobi, kruhu, grahu i kikirikiju. Vrlo slabo.

Zeleno i biljnu hranu općenito valja jesti i premalo se jede, ali prehrana koja se sastoji isključivo od toga mi apsolutno nema smisla nit mislim da ima dostojne zamjene mliječnim proizvodima, jajima, ribi i mesu za izvor proteina.

Slazem se...
loreia
2010-07-27T10:19:35Z
Kad ce vise homoseksualna nekrofilija kod patki?
:)20 :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
sandow2
2010-07-27T11:36:49Z
rekreativac sam ali znam da sam bolji nego ikada ,znaci npr trcao sam sporije kad sam jeo meso ...i izdrzljivost mi je bolja sada ....znaci bolji sam od samog sebe(s drugima se nikad ne usporedjujem)....sve u svemu ona prica da je meso =snaga je pala u vodu i to sada znam jer imam vecu snagu sada nego ikada
sandow2
2010-07-27T11:38:21Z
znamo da su braca Diaz i Jake Shields vegetarijanci ...a vrhunski su borci sto dokazuje da meso nije cudesna hrana nego da je to mit o mesu napravio
Referee
2010-07-27T12:23:46Z
sandow2 wrote:

rekreativac sam ali znam da sam bolji nego ikada ,znaci npr trcao sam sporije kad sam jeo meso ...i izdrzljivost mi je bolja sada ....znaci bolji sam od samog sebe(s drugima se nikad ne usporedjujem)....sve u svemu ona prica da je meso =snaga je pala u vodu i to sada znam jer imam vecu snagu sada nego ikada

Evo da ne bi bilo da nisam probao. Jučer sam jeo sve što i inače, puno svega , mesa i ostalog, navečer 8 palačinki sa nutelom te sam normalno bio jak, ono ne prejak ali dosta jak. Trčao sam dosta brzo i relativno dugo, no malo sam se zadihao kad je došla uzbrdica.
Danas sam jeo pšenicu za doručak a raž, ričet i grah za ručak i to bez kobasica kako bi isprobao empirijskom varijantom kada ću biti jači i brži.
Istina je bio sam malo brži na uzbrdici i čak tamo iza zavoja gdje me niko ne vidi , gdje obično koračam, sada sam dulje trčao i osječao sam se dosta jače. Ne onak najjače ali jako sam bio jak.:)22
Users browsing this topic