05.07.2025 je datum koji ulazi u Hrvatsku povijest, a ispisat će je Marko Perkovic THOMPSON sa preko pola milijuna Hrvata!
Joj, sve bih dao da je Doc sad ovdje, pa da mi objasni kako to da u "gradu heroju" Zagrebu, koji je dao preko 50 000 antifašista(iako ih btw gotovo nijedna bitka nije vidjela al nema veze), jedan "ustašofil" sad obara svjetski rekord??? Dakle, ne u državi ili regiji, nego doslovce u svijetu. Kako to jbmu?
Još se sjećam koliko se smijao kad sam nazvao Thompsona najpopularnijim pjevačem, jer po njegovom on nije bio ni blizu s obzirom da mu je zabranjen nastup u Istri, i nije osvajao redovno porine(kao da je to bitno 🙄). Ispred su, po Docovom mišljenju, bili Gibo,Mišo, čak i Graso. Ekipa, koja s jednim velikim zajedničkim koncertom ne bi napravila ovo sto je Thompson. 😂
Još jedan zanimljivost. "Grad heroj" Zagreb, je pao bez većeg otpora, pred naletom pola milijuna crnokošuljaša. Ali onaj zanimljivij dio je tek uslijedio. Naime, od siline spomenutog udara na Zagreb, jedan grad je odlučio kapitulirati bez ikakve borbe, vjerojatno iz straha od odmazde. Radi se, vjerovali ili ne, o gradu Kumrovec. Gradu rodjenja neprežaljenog druga Tita, i posljednjem jugoslavenskom utočištu u Hrvatskoj, gdje se i dalje skupljaju kojekakvi tifusari i opančari kako bi oplakivali neka "bolja vremena".
Kapitulacija je izvršena na način da su prvi izvjesili bijelu zastavu ponudivši svoj stadion Thompsonu, u slučaju da Hipodrom ne bude dovoljan.
Ejj, dakle posljednji "Jugoslavenski" grad u Hrvatskoj, je raširenih ruku htio dočekati "ustašoida" i stotine tisuća njegovih crnokošuljaša, da urlaju ZDS i pjevaju o lošoj 45-oj, u posljednjem Hrvatskom antifa utočištu 🙄🤦🏻♂️.
Kao sto kaže jedna pjesma, Ko je moga zamisliti lani… 😁😁😂😂😂
Eto ga. Sve bih dao da mi Doc može to objasniti, ali šteta sto nije tu.
Ali pravda je na kraju ipak zadovoljena. Thompson je pomeo konkurenciju, ima nezapamćeni hit(Ako ne znaš šta je bilo) kojeg su čak i mnogi ljevičari prihvatili, zamalo je dobio i porin, i kao šlag na kraju, oborio je SVJETSKI rekord sa svojim "ustašoidima", i ti bas u glavnom gradu Hrvatske, nekadašnjem "gradu heroju" koji je dao toliki broj antifašista…ali ih bojišta nisu bas vidjala 😄.
Life is Beautiful. 😌