OldSchoolFan
2022-08-12T10:41:19Z
Gagi, Rođa i Limp su počeli nedavno sa svojim podcastom, bio im je skoro Forgač pa su pominjali kako su se upoznali na nekom eventu u Subotici gde se borio Kristijan Golubovic. Gledam sada, Kristijan main event a još su se borili James Zikic, Forgi, Gagi, Truscek, Pele, ozbiljne lokalne MMA face
https://www.sherdog.com/...-FC-Stop-the-Crime-11753  Inace, ivent se zvao Ultra, stop the crime, Krile par meseci kasnije uhapšen zbog delovanja droge u crkvi 😀
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
thelovacluka
2023-01-15T08:26:31Z
S obzirom da Francis sada ide u PFL, možemo očekivati Delija vs Blek Stena?

Kako može UFC reći da ima najboljeg HW prvaka na svijetu dok nemaju francisa? koje smeće.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
The Last Emperor
2023-02-01T17:36:15Z
Da li ce Fedor pobjediti Badera u oprostajnoj borbi? Bader mi se cidi da je malo opao od zadnje borbe, a Fedor je jos uvijek dosta dobar s obzirom na godine i sve... Mislim da bi ga mogao Fedor dobii ovaj put.
thelovacluka
2023-02-02T08:06:49Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Da li ce Fedor pobjediti Badera u oprostajnoj borbi? Bader mi se cidi da je malo opao od zadnje borbe, a Fedor je jos uvijek dosta dobar s obzirom na godine i sve... Mislim da bi ga mogao Fedor dobii ovaj put.

a gle, ja se nadam.

veća je vjerojatnost, naravno, da će ga Bader dobiti. i to opet KO/TKO.

fedor je još uvijek brz, tako da se nadam nekoj bombi koj abude prošla do brade Badera 😃
Zatoichi
2023-03-04T23:49:58Z
ima gane da razbuca bonsa ko beba zvecku 👍
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2023-03-05T07:56:45Z
Originally Posted by: Zatoichi 

ima gane da razbuca bonsa ko beba zvecku 👍

namjestaljka 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2023-03-12T15:28:07Z
Najbolje (čitaj: najgore) mi je što nakon ove pobjede se Jonesa proziva HW GOATom.

Mislim, meni je on OK sada. prizna da je đubre i slušao sam intervjue ekipe, Cejuda itd. vele da je u dvorani potpuni učenik. stvarno lik ulaže puno u sebe kao spoprtaša. zaslužio je pobjedu.
i realno najbolji LHW ikad je. ali bi trebao nekoliko borbi u HW da se počne pričati o HW GOAT-u.

Šteta što Cormier, koliko god mi nekad antipatičan, nije sada u HW prime. A i očiti problem, Francisa nema.

Navijam za Miočića sada koliko sam se nekad u pubertetu nadao da vidim Salmu Hayek golu.
Zatoichi
2023-03-12T23:32:58Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Najbolje (čitaj: najgore) mi je što nakon ove pobjede se Jonesa proziva HW GOATom.

Mislim, meni je on OK sada. prizna da je đubre i slušao sam intervjue ekipe, Cejuda itd. vele da je u dvorani potpuni učenik. stvarno lik ulaže puno u sebe kao spoprtaša. zaslužio je pobjedu.
i realno najbolji LHW ikad je. ali bi trebao nekoliko borbi u HW da se počne pričati o HW GOAT-u.

Šteta što Cormier, koliko god mi nekad antipatičan, nije sada u HW prime. A i očiti problem, Francisa nema.

Navijam za Miočića sada koliko sam se nekad u pubertetu nadao da vidim Salmu Hayek golu.

ja sam imao telefondki internet kad sam vidio selmu prvi put u filmu desperado…….30 minuta da se otvori 1 megabajt slika od nje i bila je obucena…..👎………. sad se gola slika a ja ni da pogledam…

btw.tipicno ufc,kad pobjedis nema boljeg od tebe,kad izgubis svi te pljuju 🙄
Barrow
2023-04-21T02:09:30Z
Sta reci koju posluku porati kome ?
Saljem posluku svima koji i dalje citaju ovaj umirovljeni Forum a nepisu vise nista... Zar ste svi do te mjere kolektivno pukli ? Najveca enigma je da i Dr. jupidu vise ne pise ? Predpostavljam da ste u medjuvremenu otvorili neki tajni Forum samo za izabranu raju... neka samo uzivajte. Ne znam kako vi mislite ali po meni je MMA i UFC drasticno spao i na neki nacin dao svoje.Ja uopste vise nista ni nepratim.Jedino boks pogledam i to samo hevivejt...😂😂🙈 Zaitochi ocito si jedini prezivjeli na ovom forumu i djelujes mi kao da usamljen plovis kroz bezgranicni spejs...😜
Zatoichi
2023-04-22T11:29:45Z
moj strela,davno sam skontao da soshal midija je tu da bi brejn vash narod tak da nikad nisam imao instagram,fejsbuk i etc,gdje sad uglavnom se svi “socijaliziraju”,ja cak rijetko koristim sms,ak mi posaljes text ja odmah nazovem mobilnim,il cemo pricati ki ljudi il nikako,..od dvadesetak foruma sam pao na 3-4,napisem po koju poruku i to je to….sto see tice jupija on je sigurno na “onlyfans” laze zenskima da ima lambordzini ili tak nesto…..u vezi mma,ovi sto su nekad dolazili nisu vise mladi,lakse je ujutro uz kavu pogledati hajlight na yutubu neg cekati u kasnu noc pa biti shlagiran citav dan……..bilo be lijepo kad bi se neki vratili i malo pokrenuli kakvu dobru konverzaciju,bilo politika,sport,sala,,sex ali sa malo manje ego,malo manje kloniranja i ostalih gluposti
👍
Zatoichi
2023-04-25T21:42:03Z
cuj,stephen bonnar umro od fentanil overdose…..jeeebote 😳(nisam znao da je na to spao)

doog_kool
2023-05-30T18:05:27Z
Sasvim solidan FNC event. Nema lakih borbi za domaće borce. Čudi me kako su milijunaši iz susjedstva,Vaso i Ilić odma reagirali na event sa nekim svojim zahtjevima za ugovaranje borbe,nije valjda da su prestali bit najtraženija roba na borilačkom tržištu....
balkanbomber
2023-06-06T09:42:38Z
Erslan je par dana prije borbe na inkubatoru rekao da se Ilic momentalno osjecao izprovociran kad je Ivan rekao da na eventu nece biti starleta....
On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2024-05-29T11:25:15Z
Ove subote ide UFC302 i main Islam protiv Dustina.

Glavni kard
Lightweight Islam Makhachev (c) vs. Dustin Poirier 🅰
Middleweight Sean Strickland vs. Paulo Costa
Middleweight Kevin Holland vs. Michał Oleksiejczuk
Heavyweight Jailton Almeida vs. Alexander Romanov
Welterweight Randy Brown vs. Elizeu Zaleski dos Santos

Preliminary card (ESPN 2 / ESPN+)
Middleweight César Almeida vs. Roman Kopylov
Lightweight Grant Dawson vs. Joe Solecki
Welterweight Philip Rowe vs. Jake Matthews
Welterweight Niko Price vs. Alex Morono

Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Welterweight Mickey Gall vs. Bassil Hafez
Women's Bantamweight Ailín Pérez vs. Joselyne Edwards
Flyweight Mitch Raposo vs. Andre Lima

Main event je bezveze, Dustin je 2-2 u zadnje 4 a za Islema je prvi LW protivnik odkad je osvojio titulu.

Pravi main je Strickland protiv Coste, ako se Costa stvarno pojavi. Tu bi moglo biti svega i svasta!
On je čovjek jako dobar momak!
thelovacluka
2024-05-31T14:35:14Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Ove subote ide UFC302 i main Islam protiv Dustina.

Glavni kard
Lightweight Islam Makhachev (c) vs. Dustin Poirier 🅰
Middleweight Sean Strickland vs. Paulo Costa
Middleweight Kevin Holland vs. Michał Oleksiejczuk
Heavyweight Jailton Almeida vs. Alexander Romanov
Welterweight Randy Brown vs. Elizeu Zaleski dos Santos

Preliminary card (ESPN 2 / ESPN+)
Middleweight César Almeida vs. Roman Kopylov
Lightweight Grant Dawson vs. Joe Solecki
Welterweight Philip Rowe vs. Jake Matthews
Welterweight Niko Price vs. Alex Morono

Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Welterweight Mickey Gall vs. Bassil Hafez
Women's Bantamweight Ailín Pérez vs. Joselyne Edwards
Flyweight Mitch Raposo vs. Andre Lima

Main event je bezveze, Dustin je 2-2 u zadnje 4 a za Islema je prvi LW protivnik odkad je osvojio titulu.

Pravi main je Strickland protiv Coste, ako se Costa stvarno pojavi. Tu bi moglo biti svega i svasta!

A gle, Strickland bi ga trebao izmoriti. Makar, Costa nije uopće loš samo zato jer ja zadnju izgubio od Whittakera.

Naravno, navijam protiv bezličnog Islama 😃 Bilo bi super da underdog dobije.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2024-05-31T21:12:20Z
navijam za Poiriera, ali svi znamo kako će završit.
Costa vs Strickland bi mogao biti rat. malo navijam za Costu.
ostali me ne zanimaju jer sam filthy casual 😁 zapravo, jedino me Holland još zanima
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2024-06-03T13:31:17Z
eto, Strickland isto kaže da je očekivao rat. bila bi fantastična borba da Costa ima samopouzdanje koje je imao protiv Romera. nije da je bilo dosadno, ali očekivao sam više od Coste.

Poirier kao da je brzo ostao bez snage. inače ima crisp boks, baca brze, ekonomične udarce, bez nepotrebnih pokreta. ovo jučer sve nakon prve runde je bilo sporije i kao da baca nepotrebno široke krošee. imam osjećaj da ga je Islam mogao rušiti deset puta više, ali je valjda htio nešto dokazat u stojci. možda sam fulao ceo fudbal, ipak sam ja filthy casual 😃
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
jakasspeech12
2024-09-27T10:16:01Z
Originally Posted by: Barrow 

Sta reci koju posluku porati kome ?
Saljem posluku svima koji i dalje citaju ovaj umirovljeni Forum a nepisu vise nista... Zar ste svi do te mjere kolektivno pukli ? Najveca enigma je da i Dr. jupidu vise ne pise ? Predpostavljam da ste u medjuvremenu otvorili neki tajni Forum samo za izabranu raju... neka samo uzivajte. Ne znam kako vi mislite ali po meni je MMA i UFC drasticno spao i na neki nacin dao svoje.Ja uopste vise nista ni nepratim.Jedino boks pogledam i to samo hevivejt...😂😂🙈 Zaitochi ocito si jedini prezivjeli na ovom forumu i djelujes mi kao da usamljen plovis kroz bezgranicni spejs...😜 https://atelierrebul.hr/ 

Haha, razumem te!
Users browsing this topic