rikimartin
2021-12-03T15:24:05Z
Gdje će se moći gledati ovo ?
P.S. nemojte mi reći u Osijeku
Sponsor
Svensson
2021-12-03T17:02:45Z
dr jupidu
2021-12-03T23:08:30Z
ono ponašanje bojkovića na vaganju je baš gadljivo

ok prijetnje verbalno al ono nema smisla
dr jupidu
2021-12-04T19:16:34Z
razbio bugarin antića i gore i dolje

antić kao da nije došao na meč

preveć je pazio da ga ovaj nebaci i nije radio taktiku već se ukopavao

onaj fol dagestanac svladao bolfana na dosadu 3 runde
doog_kool
2021-12-04T22:32:30Z
Sasvim solidan event,nadam se da je prodao dosta ppv-a i da će svaki idući biti sve bolji i bolji.
dr jupidu
2021-12-04T22:55:22Z
uf neka je erslan dobio

sad može u ufc............ nek sad pomogne rakiću u pripremama i bilo bi zgodno da iz njih uskoči u ufc max spreman

no i pfl nije loš odabir

sjajan event

sumnjam da je bila jaka prodaja ppv jer još ljudi ni neznaju kako to funkcionira u nas

OldSchoolFan
2021-12-05T10:35:12Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Pa ti si doktore uvek bio zagovornik pobeda bez prevelikog rizika i štete 😁
Bugarin mi je od prvog kola izgledao najozbiljnije od svih boraca ove sezone. Baš je i Čuljat pričao u podcastu kako se videlo kod njega iskustvo kod skidanja viška kilograma koji je valjda imao u prvom kolu. Mada je Alberto stvarno loše izgledao, ruke dole i konstantno primanje udaraca. I Mihailović je išao sa spuštenim rukama iako se borio sa udaračem. Sumnjan u neku posebno visoku prodaju PPV-a, nema ovde narod naviku ni kulturu dodatnog plaćanja za bilo šta.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
dr jupidu
2021-12-05T12:07:33Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Bugarin mi je od prvog kola izgledao najozbiljnije od svih boraca ove sezone. Baš je i Čuljat pričao u podcastu kako se videlo kod njega iskustvo kod skidanja viška kilograma koji je valjda imao u prvom kolu. Mada je Alberto stvarno loše izgledao, ruke dole i konstantno primanje udaraca. I Mihailović je išao sa spuštenim rukama iako se borio sa udaračem. Sumnjan u neku posebno visoku prodaju PPV-a, nema ovde narod naviku ni kulturu dodatnog plaćanja za bilo šta.

naravno

za mene su vrhunske borbe samo onda kad jedan sredi drugoga bez štete.....to je vrhunski meč bez greške:))

neznam koliko je napredovala tehnika al kod nas bi išla super ppv prodaja tipa pošalje se sms i otvori prijenos na mobitelu........ poznavajući psihologiju kod nas

alberto je primio jedan ošamućujući udarac i nakon njega nije bio upotrebljiv kroz meč

dr jupidu
2021-12-05T14:57:23Z

svaka čast erslanu

al sudac je napravio prekid prerani
doog_kool
2021-12-05T15:03:36Z

Originally Posted by: OldSchoolFan 

naravno

za mene su vrhunske borbe samo onda kad jedan sredi drugoga bez štete.....to je vrhunski meč bez greške:))

neznam koliko je napredovala tehnika al kod nas bi išla super ppv prodaja tipa pošalje se sms i otvori prijenos na mobitelu........ poznavajući psihologiju kod nas

alberto je primio jedan ošamućujući udarac i nakon njega nije bio upotrebljiv kroz meč

Upravo tako sam ja i kupio PPV preko Fnc.tv-a. Poslao SMS. Vrlo jednostavno i praktično.