Jebena faca, i ne samo to. S ovom poprilično nebitnom borbom u ovo krizno MMA vrijeme., Conor je zamalo oborio rekord s PPV prodajom 😁😁
P. S.
Premalo se priča o ovoj ozljedi, i općenito o ovakvim završecima borbe. Sjećam se Andersona, Delije, Weidmana kasnije...i svima se nekako to uzima kao čisti poraz a ne nesretan slučaj.
Aj kod blokiranja kicka jos ok, al kad čovjek pogrešno stane onda to ipak treba s dozom respekta uzeti
Ne moze noga puknuti ako krivo stane, jedino ako je napuknuta, a to se dogodilo prilikom Dustinovog checkiranja udarca.
Evo ja krivo stanem na nogu barem 2x mjesecno i svaki put mi je grunula tibia i fibula...
Ustanem se na krivu nogu iz kreveta, krc...
Jucer stao na kamencic na cesti... krc...
Checkirao low kick od kineza iz kontejnera... NISTA...
nakon toga dodjem doma, stanem na lego kockicu... krc...
Sta god uzimas, smanji malo hamush
Djomla, logika ti je malo felšana, znači connor vs dustin 1 i connor vs dustin 3, connor je i u prvoj borbi i sad u ovoj u svome primeu, nije lošiji borac nego onda nego je njegov problem sta se u 5 godina borio 5 puta tako da nije nimalo napredovao
dok je dustin 3 jako puno napredovao naspram dustina 1, neusporedivi su.
connor nije izguio na preciznosti opet dustin bolje eskivira puno, shoulder rola ide sa udarcima i to je ono šta connora jebe.
A nogu je sjeba connor sam, brate razbaciva se leg kickovima ka novčanicama od 5 dolara i meni se čini da frajer uopće ne zna
pravilno udarit leg kick, kao da ga baci i boli ga kurac di će završit, jer nije dustin toliko chekirao koliko je ovaj fulavao.
Moje mišljenje je da je nogu sjebao u tri situacije, prvi je bio onaj dustinov check, drugi kad mu je noga završila u laktovima
i onda je konačno sjebakad je udarac zavrsia malo ispod kuka i tu se i vidi uvijanje noge prvi put i odma nakon toga se i u front kicku vidi abnormalno ponašanje potkoljenice.
Ona je još izdržala jedno lagano naslanjanje na nju ali čim se odlučia ukopat da baci udarac ošlo sve u PM.
A ozljeda ka ozljeda je ništa, obuješ duboke nikice i moš odma u grad 😁😁😁
Meni je bio vanjski prijelom tibule i fibule, 25 centi se noga otvorila, rascvitalo se ko bambus.
Nije mi vrag da mira pa sam iz par pokušaja nekako uspia sastavit tu grozotu..
Zanimljivo je da diraš svoju kost i ne osjećaš ništa , ka da plastičnu cijev diraš.
Tako sam ja drža to nekako kratko vrime da barem liči na nogu ali čim bi od bola napeo list oće sve vani, što je i učinilo opet nakon 30ak sekundi.
List dođe ka lopta, veličine negdi između teniske i rukometne, ono wtf
Užas od ozljede tako da mi je ovo connorovo pizdarija.
Hamush, malo si počeo pizdarije pisat
Ne puca tebi kost, tebi puca kurac :)
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.