Da ali Porier takodjer nije tada bio sjena prime Poriera, takodjer ni Max koji je imao 20-setak godina i koji je dolazio iz poraza, to također nije sjena danasnjeg Maxa i nijedan od njih dvojice nisu bili ni top 10 borci tada. Sto se tice Conora dobar je i atraktivan borac, samo mi malo ide na zivce sto poslije svakog poraza njegovi fanovi pisu kako bi prime Conor pobjedio, ispade da su Porier i Khabib pobijedili samo zato jer to nije prime Conor, a obadvojica su bolji i kompletniji borci nego je Conor ikada bio, tog prime Conora je prosječni Diaz bez ikakvih priprema isamarao i zadavio, po meni je i drugu borbu dobio, takodjer 2 broja manji Mendez sa tjedan dana priprema ga je uništavao prvu rundu za koliko je imao snage sa obzirom da je u zadnji čas uletio kao zamjena. Svaka njemu cast sto je napravio u pero lakoj, iako su mu realno riktali sve protivnike koji mu stilski odgovaraju do borbe za titulu, ali posteno je nokautirao prvaka i uzeo titulu, ali od Poriera i Khabiba nije bolji borac, Khabiba ne vjerujem da bi od 10 borbu ni jednu dobio.
Istina, nije bio prime Poirier, ali isto tako ovaj danas Conor nije ni sjena onog prime Conora. Tu dakle imas dvostruke kriterije.
Btw, Poirier je i tada imao dobar pobjednički niz i mislim da je bio u top 10.
Sto se Diaza i Mendeza tiče, tu griješiš. Obojica su ga iznenadili jer se Conor nije spremao za njih, i jer nije pička koja odbija borbe u zadnji čas(kao npr. Jones), al je zato full spremni Diaz jedva preživio prvu rundu u sljedećoj borbi(dva nokdaunu), i sasvim zasluženo izgubio. Mendez je imao taj element iznenađenja, al u revansu bi imao jos manje šanse.
Razumijem da te smetaju Conorovi fanovi koji pretjeruju, ali i mene osobno smeta kad se borcima sudi po njihovim zadnjim izvedbama iako su godinama vec u padu. Jbt pa i Bigfoot je nekad bio jedan od najjačih na svijetu a sad ga biju na Megdanu 😂, ako me kužiš.
Natrag na Conora., protiv Khabiba ne vjerujem da bi ijednu pobijedio, al siguran sam da bi bolju borbu pružio od one, dok za Poiriera smatram da bi bila sasvim druga priča od ove.
Ne mogu točno tvrditi da bi pobijedio, ali sigurno se nebi ismijavao sa njim kao sto je to napravio zadnje 2 borbe.