Mate 2
  • Mate 2
  • Advanced Member Topic Starter
2021-07-10T20:58:44Z
Tko pobjeđuje?
Sponsor
The Last Emperor
2021-07-10T21:53:13Z
Mislim da je Conor gotov, nema to vise u sebi. U primeu je bio bolji borac nego Dustin u primeu (to je sad), ali mislim da trenutno vise nije dovoljno dobar i spreman za Dustina. Navijam za Conora jer puno vise donosi ovom sportu na globalnoj razini od Dustina, ali nema tu vise gladi za novi napad na vrh, a Dustin tamo jos nikad nije bio i zato je napaljen.
thelovacluka
2021-07-11T06:52:40Z
Conor leži na podu i urla na Dustina kako mu je žena hoe. Ttebao je dustin soccer kickati to smeće u glavu. Što se sve dopušta tom idiotu.

Conor je u LW samo top 5 borac koji nikada neće biti pravi prvak. A takvih smo imali gro. Nestabilni idiot koji je u suštini ostao seljačina s irskog welfarea.

A Dana mu i dalje liže jaja. Jer je on ista stvar.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Mate 2
  • Mate 2
  • Advanced Member Topic Starter
2021-07-11T07:20:22Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Conor leži na podu i urla na Dustina kako mu je žena hoe. Ttebao je dustin soccer kickati to smeće u glavu. Što se sve dopušta tom idiotu.

Conor je u LW samo top 5 borac koji nikada neće biti pravi prvak. A takvih smo imali gro. Nestabilni idiot koji je u suštini ostao seljačina s irskog welfarea.

A Dana mu i dalje liže jaja. Jer je on ista stvar.

Conor izgorio ko meteor. Burns dobio Thompsona, ali može on puno bolje. Tuivasa odličan, a Hardy je razvikan, ali realno nema što tražiti među Top 10 UFC teškašima, ne može dobiti ni Ngannou-a, ni Stipu, ni Lewisa, ni Gane-a, ni Volkova, ni Blaydesa, ni Rozenstruika, ni Tyburu, evo sad je izgubio i od Tuivase.
The Last Emperor
2021-07-11T12:08:52Z
Lizao bi mu i ja jaja da mi donosi desetine milijona dolara 😎
Zatoichi
2021-07-11T13:47:59Z
O konoru kao fjteru nemogu nista lose reci,jedino mozda da bi trebao u penziju,nakon 30 miliona nema tu vise gladi za nesto vise ,.....lose o njemu pricati sto se tice sporta bilo bi fajter bashing........sto se tice karaktera i tu mislim na komentare,narocito spominjanje necije familije,tu je baS djubre 👎
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Kamatar87
2021-07-11T15:17:07Z
Bas je jadan Connor ispao.
Zapravo je moc, lova i sve sto ima posljednjih godina kriva za to.

Bolno je prizemljen i ona frustracija deranja sa poda je samo znak koliko te ovo navedeno promijeni i kako je sve to zapravo fiktivno kad se ne mozes ni dignut s poda...

Ocekujem njegov povratak krajem 2022 ali kao boksaca..
Nema vise ufca za njega..
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-07-11T23:02:14Z
Porier je bolji borac nego sto je to Conor ikada bio, pustite price kako je prime Conor bolji od prime Poriera, Porier je jednostavno daleko kompletniji borac od prime Conora, i mislim da bi ga tukao 9 od 10, ne mozes biti nekompletan borac i kao takav biti najbolji na svijetu, to mu je prolazilo u pero lakoj gdje je bio fizički najaci i gdje su mu realno riktali protivnike koji mu stilski odgovaraju, da se odmah borio u lakoj kad je dosao u UFC ne da nebi nikada bio prvak, nego nikada nebi ni izborio borbu za titulu.
DjomlaKS
2021-07-12T06:07:11Z
Prime Conor je 5 puta bolji od ovog fizički slabog Conora koji iz očaja lupa low kickove. Stari Conor s dobrim pripremama bi imao sto pokazati i protiv Khabiba, a ovog sada maltretira jedan Poirier.
Onaj stari Conor je u rukama imao snajperski precizne bombe u rukama, odličan tajming, i jedan od najboljih osjećaja za distancu., a ovaj sad baca neke mlohave neprecizne udarce kojima ne moze ni uzdrmati protivnika.

Conorova je karijera prestala onog trenutka kad je Floyd pristio na meč sa njim, i to je jedina istina. Jos bi on žario i palio da nisu silni milijuni sjeli na račun.
Neodgovorni
2021-07-12T06:48:05Z

Moram priznat da me borba uopće nije zanimala. Tek oko 11 sam se sjetio potražiti koji je rezultat! Još jedan prijatelj mi je isto rekao. Tako da mislim da su ove Conorove trilogije objektivno isforsirane i više za površne fanove koji su MMA i počeli pratiti radi njega.

Ali isto tako moram priznati da je borba bila odlična!

Jedan detalj: Oni Conorovi upkickovi su bili dobri. Meni se jako sviđa ta njegova kombinacija konkretnosti, drskosti i motoričke inteligencije. On nije borac koji se bori po autopilotu. Uvijek ima inteligentna i zanimljiva rješenja.

A rezultat.... je rezultat akumuliranih odabira i puteva kojima su ova dvojica išli kao borci. Conor je davno rekao koji je njegov cilj: što veća zarada. To je čak i ovom borbom nastavio ostvarivati. Da mu je cilj bio biti prvak, njegov način života bi drukčije izgledao, njegovi treninzi bi bili drukčiji, i rezultat ove borbe bi bio drukčiji.

Conorov trash talk je ovaj put bio umjetan i neuvjerljiv. Nije tu bilo ni lakoće ni duha koji su ga nekad krasili. Vidjelo se da pokušava Poirera pogoditi u žicu, probuditi stare traume i ponoviti atmosferu uvreda i kaosa iz prve borbe: zvao ga je Peahead (uvreda iz vremena prve borbe), prozivao mu ženu za poruke, obećavao da će ga iznositi na nosilima itd.

Dustin sad najavljuje dovršavanje posla i van kaveza ako treba. Ne mogu procijeniti je li se stvarno uvrijedio ili jaše na valu trash talka radi zarade (mužnja još jedne borbe). Dosadno brate Dustine... Na kraju svi opet odaberu Conorov put: zarada iznad borilački postignuća.

Svi osim Khabiba.
Svensson
2021-07-12T12:42:15Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

Jedan detalj: Oni Conorovi upkickovi su bili dobri. Meni se jako sviđa ta njegova kombinacija konkretnosti, drskosti i motoričke inteligencije. On nije borac koji se bori po autopilotu. Uvijek ima inteligentna i zanimljiva rješenja.

da, samo šta ta rješenja idu kontra pravila

tipa ona ilegalna koljena protiv khabiba ili sad hvatanja untrašnjosti Poirierove rukavice da se nemože maknut od upkickova, prljav borac a herb dean ga ne sankcionira
hamush
2021-07-12T14:57:43Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: Neodgovorni 

da, samo šta ta rješenja idu kontra pravila

tipa ona ilegalna koljena protiv khabiba ili sad hvatanja untrašnjosti Poirierove rukavice da se nemože maknut od upkickova, prljav borac a herb dean ga ne sankcionira

Pitanje je dali je Biljan Dejanovic vidio te pizdarije tipa hvatanje rukavica... Dean je dobar ref..
DjomlaKS
2021-07-12T15:57:53Z
Originally Posted by: JDS 

Porier je bolji borac nego sto je to Conor ikada bio, pustite price kako je prime Conor bolji od prime Poriera, Porier je jednostavno daleko kompletniji borac od prime Conora, i mislim da bi ga tukao 9 od 10, ne mozes biti nekompletan borac i kao takav biti najbolji na svijetu, to mu je prolazilo u pero lakoj gdje je bio fizički najaci i gdje su mu realno riktali protivnike koji mu stilski odgovaraju, da se odmah borio u lakoj kad je dosao u UFC ne da nebi nikada bio prvak, nego nikada nebi ni izborio borbu za titulu.

Samo da te podsjetim kako je tada kao plitak potok pregazio tog istog Poiriera za kojeg tvrdis da je toliko bolji. I tada je Poirier bio dobar borac i dosta iskusnij od Conora pa nije mogao ništa., kao ni Max koji je odmah nakon poraza od Conora krenuo razbijati sve redom.
Nije ni Alvarez neka panjina, dapače jedan je od najboljih LW boraca koji su tada postojali, pa je opet pao poput glinenog goluba.
Diaz se još vadio na bradu i kondiciju, ali i on je u par navrata izgledao bespomoćan naspram Conora.
I protiv Khabiba je imao svojih trenutaka, iako mislim da je mogao bolje od toga.

Necu ulaziti u to prime vs prime, al općenito ne volim kad se borac ocjenjuje po svojim zadnjim borbama kad se vidi da je vec dugo van igre. Ovaj Conor nije ni sjena onog prije par godina i borbe s Floydom. Jbt pa frajer sad nije u stanju ni špagu napravit, a pogledaj sta je sve izvodio prije 5 g.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-07-12T16:25:00Z
Da ali Porier takodjer nije tada bio sjena prime Poriera, takodjer ni Max koji je imao 20-setak godina i koji je dolazio iz poraza, to također nije sjena danasnjeg Maxa i nijedan od njih dvojice nisu bili ni top 10 borci tada. Sto se tice Conora dobar je i atraktivan borac, samo mi malo ide na zivce sto poslije svakog poraza njegovi fanovi pisu kako bi prime Conor pobjedio, ispade da su Porier i Khabib pobijedili samo zato jer to nije prime Conor, a obadvojica su bolji i kompletniji borci nego je Conor ikada bio, tog prime Conora je prosječni Diaz bez ikakvih priprema isamarao i zadavio, po meni je i drugu borbu dobio, takodjer 2 broja manji Mendez sa tjedan dana priprema ga je uništavao prvu rundu za koliko je imao snage sa obzirom da je u zadnji čas uletio kao zamjena. Svaka njemu cast sto je napravio u pero lakoj, iako su mu realno riktali sve protivnike koji mu stilski odgovaraju do borbe za titulu, ali posteno je nokautirao prvaka i uzeo titulu, ali od Poriera i Khabiba nije bolji borac, Khabiba ne vjerujem da bi od 10 borbu ni jednu dobio.
DjomlaKS
2021-07-12T18:55:42Z
Originally Posted by: JDS 

Da ali Porier takodjer nije tada bio sjena prime Poriera, takodjer ni Max koji je imao 20-setak godina i koji je dolazio iz poraza, to također nije sjena danasnjeg Maxa i nijedan od njih dvojice nisu bili ni top 10 borci tada. Sto se tice Conora dobar je i atraktivan borac, samo mi malo ide na zivce sto poslije svakog poraza njegovi fanovi pisu kako bi prime Conor pobjedio, ispade da su Porier i Khabib pobijedili samo zato jer to nije prime Conor, a obadvojica su bolji i kompletniji borci nego je Conor ikada bio, tog prime Conora je prosječni Diaz bez ikakvih priprema isamarao i zadavio, po meni je i drugu borbu dobio, takodjer 2 broja manji Mendez sa tjedan dana priprema ga je uništavao prvu rundu za koliko je imao snage sa obzirom da je u zadnji čas uletio kao zamjena. Svaka njemu cast sto je napravio u pero lakoj, iako su mu realno riktali sve protivnike koji mu stilski odgovaraju do borbe za titulu, ali posteno je nokautirao prvaka i uzeo titulu, ali od Poriera i Khabiba nije bolji borac, Khabiba ne vjerujem da bi od 10 borbu ni jednu dobio.

Istina, nije bio prime Poirier, ali isto tako ovaj danas Conor nije ni sjena onog prime Conora. Tu dakle imas dvostruke kriterije.
Btw, Poirier je i tada imao dobar pobjednički niz i mislim da je bio u top 10.

Sto se Diaza i Mendeza tiče, tu griješiš. Obojica su ga iznenadili jer se Conor nije spremao za njih, i jer nije pička koja odbija borbe u zadnji čas(kao npr. Jones), al je zato full spremni Diaz jedva preživio prvu rundu u sljedećoj borbi(dva nokdaunu), i sasvim zasluženo izgubio. Mendez je imao taj element iznenađenja, al u revansu bi imao jos manje šanse.

Razumijem da te smetaju Conorovi fanovi koji pretjeruju, ali i mene osobno smeta kad se borcima sudi po njihovim zadnjim izvedbama iako su godinama vec u padu. Jbt pa i Bigfoot je nekad bio jedan od najjačih na svijetu a sad ga biju na Megdanu 😂, ako me kužiš.
Natrag na Conora., protiv Khabiba ne vjerujem da bi ijednu pobijedio, al siguran sam da bi bolju borbu pružio od one, dok za Poiriera smatram da bi bila sasvim druga priča od ove.
Ne mogu točno tvrditi da bi pobijedio, ali sigurno se nebi ismijavao sa njim kao sto je to napravio zadnje 2 borbe.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-07-12T19:14:58Z
Nemam ja dvostruke kriterije, nego sam ti samo odgovorio na ovo da Conor nije sjena sebe, a napisao si kako je prije lagano pobjedio tog istog Poriera, na to sam ti odgovorio da ako cemo tako da Porier isto tada nije bio sjena sebe. Kuzim te, mene takodjer i to iritira kad neki borac izgubi da najedanput taj borac više nista ne valja, i bude poljuvan kao da je neka kanta, to mi je isto kao ovo kad fanovi od nekog borca kad taj borac izgubi kukaju kako je to samo zato sto nije u "primeu", inace nema sanse da bi taj borac izgubio 🙂
The Last Emperor
2021-07-14T16:12:48Z
A nitko ne prica koja je Conor faca, nakon sto je slomio nogu sjeo je na pod i pokrio se rukama da izdrzi do kraja runde da ga ovaj ne zavrsi TKO. I onda jos s poda nastavlja trash talk. Drugi borci koji su ovako slomili nogu su urlali u bolovima, a Conor je zaista BMF. 😎
thelovacluka
2021-07-14T18:16:26Z
Ma conor je tašto smeće.

Jedva čekam sljedeću borbu koju će vrlo vjerojatno izgubiti.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DjomlaKS
2021-07-14T18:38:29Z
Jebena faca, i ne samo to. S ovom poprilično nebitnom borbom u ovo krizno MMA vrijeme., Conor je zamalo oborio rekord s PPV prodajom 😁😁

P. S.
Premalo se priča o ovoj ozljedi, i općenito o ovakvim završecima borbe. Sjećam se Andersona, Delije, Weidmana kasnije...i svima se nekako to uzima kao čisti poraz a ne nesretan slučaj.
Aj kod blokiranja kicka jos ok, al kad čovjek pogrešno stane onda to ipak treba s dozom respekta uzeti
The Last Emperor
2021-07-14T21:14:49Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Jebena faca, i ne samo to. S ovom poprilično nebitnom borbom u ovo krizno MMA vrijeme., Conor je zamalo oborio rekord s PPV prodajom 😁😁

P. S.
Premalo se priča o ovoj ozljedi, i općenito o ovakvim završecima borbe. Sjećam se Andersona, Delije, Weidmana kasnije...i svima se nekako to uzima kao čisti poraz a ne nesretan slučaj.
Aj kod blokiranja kicka jos ok, al kad čovjek pogrešno stane onda to ipak treba s dozom respekta uzeti

Ne moze noga puknuti ako krivo stane, jedino ako je napuknuta, a to se dogodilo prilikom Dustinovog checkiranja udarca.
Similar Topics
Users browsing this topic