Mate 2
2021-05-04T19:28:47Z
A baš će mi biti drago ako Prochazka preskoči Rakića u borbama za titulu, zato jer kad su Rakiću nudili Prochazku, onda ga je on arogantno i hladno odbio i rekao da se vide na vrhu, naravno sa Rakićem u ulozi prvaka, a Jiri u ulozi izazivača, a sad je situacija obrnuta, da Rakić sad mora prozivati Jirija, da sam Jiri uopće ne bih ni odgovarao na Rakićevu prozivku, nego bih ušao u razgovore sa Blachowitzem (trash talk i uživo i preko društvenih mreža najviše prodaje borbe, NAŽALOST, a naravno i atraktivnost) i tako si dodatno zacementirao poziciju izazivača. Uz to, Jiri mi se kao borac više sviđa, fino ide na finish i bez kalkulacija i jako je atraktivan,a Rakić govori kao da je izdominirao ovog onog, a u biti se samo valja po njima i dobija ih na pasivnost. Mislim da je Rakić tehnički dosta bolji od Jirija, ali da je ovaj ima veću nokautersku moć.
Svensson
2021-05-04T20:35:30Z
Originally Posted by: balkanbomber 

pisao si o marketingu i tu putovnica ne znaci nista, chimaev je 100% russki kavkaz i stime nije ni 1% marketinski interesantan za svedane kao sto je za russiju i ruski kavkaz, dakle za tu regiju gdje tvrdis da njih ne guraju nikako.

eno i JDS ti pise, osim chimaeva je pavlovich u prvim fightu isao na overeema koji je tada bio #6, ili evo i volkov bi se vec borio za title da nije usrao protiv lewisa.

Gdje ima dima ima i vatre, priupitat ću kojeg trenutnog ili bivšeg UFC borca o tome.

Što se tiče Chimaeva on je u Skandinaviji jako popularan - čim se pojavio su pljuštali komentari i pitanja sa svih strana a dobio je i dobru minutažu i u njihovim medijima. Onome tko je posjetio Allstars u Stockholmu (kao npr ja) to i nije predstavljalo veliko iznenađenje jer čovjek ima dozu karizme.
Nadalje, što se Reema tiče - on se i sam zalagao za takve mečeve jer je u ta doba bio na onom ugovoru od 800k, čak i pretprošli meč gdje je razbio rebra onom nesretnom Sakaiju (u meču za 400k - kako mi je i sam rekao, "good odds".

s obzirom na kroničnu slabost argumenata, nemam šta reć osim sunčan dan na proplanku sjede vuk i magarac. 😁 zbilja neću trošiti više vremena na ovo jer mi ne predstavlja nikakav izazov

p.s. jupidu prije nego šta nas uvrstiš na svoj KW fantasy card uračunaj da trenutno imam pristojno raspoređenih 112 kg,solidnijih od bar trećine UFC teškaša

Originally Posted by: Mate 2 

A baš će mi biti drago ako Prochazka preskoči Rakića u borbama za titulu, zato jer kad su Rakiću nudili Prochazku, onda ga je on arogantno i hladno odbio i rekao da se vide na vrhu, naravno sa Rakićem u ulozi prvaka, a Jiri u ulozi izazivača, a sad je situacija obrnuta, da Rakić sad mora prozivati Jirija, da sam Jiri uopće ne bih ni odgovarao na Rakićevu prozivku, nego bih ušao u razgovore sa Blachowitzem (trash talk i uživo i preko društvenih mreža najviše prodaje borbe, NAŽALOST, a naravno i atraktivnost) i tako si dodatno zacementirao poziciju izazivača. Uz to, Jiri mi se kao borac više sviđa, fino ide na finish i bez kalkulacija i jako je atraktivan,a Rakić govori kao da je izdominirao ovog onog, a u biti se samo valja po njima i dobija ih na pasivnost. Mislim da je Rakić tehnički dosta bolji od Jirija, ali da je ovaj ima veću nokautersku moć.

Rakić je nakon onog nesp(r)etnog poraza od Oezdemira počeo vidljivo kalkulirati i naravno, obije se to o glavu. Zamisli sad da mu narede da odradi još jedan meč, sa nekim drugim osim Prochazke , i da to nekim slučajem izgubi. Pa mislim da bi slušali jadikovke iduće 3 godine.
DjomlaKS
2021-05-04T21:26:08Z
Ne znam zasto se zamjera Rakicu što nije htio borbu s borcen ispod sebe na rankingu, i sta je čudno sto ga je Jiri sad preskočio!?

Volkan je pobijedio Rakica i onda završio nokautiran od Jirija. I sad ova pobjeda protiv dvostrukog bivšeg izazivača. Logično je da ga preskoči na rankingu.

Ne znam. Bilo bi ih fora gledati u okršaju za contendera, al opet mozda ih je bolje čuvati za kasnij potencijalni okršaj na tronu.
Blachowicz ima rok trajanja, Teixeira također ne može jos dugo, Jonesov povratak je upitan., tako da treba malo čuvati dva najveća potencijala u kategoriji koja se raspada.

P. S.
Rusi(kavkazi, dergestanci...)pod hitno moraju brijati one kozojebske bradice ako žele poraditi na marketingu 😁
The Last Emperor
2021-05-05T08:33:16Z
Rakic je dobio sto je zasluzio. Nije pretjerano atraktivan, a ni zanimljiv sirim masama. On ce sada morati odraditi bar jednu eliminacijsku borbu prije title shota, ja se nadam da ce mu uvaliti Ankalaeva pa da vidimo cija majka crnu vunu prede... Jiri je vec sada zvijezda, nesto kao Volkan kad je dosao pa isporucio 3 ekspresna nokauta i sam si stvorio hype koji je kasnije ugasen... Tako da se nadam da ce Jirija ili cuvati za title, ili mu dati neku laksu borbu kao sto su Smith ili Santos, isluzeni srednjasi/poluteskasi.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-05-05T14:33:30Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: JDS 

I Sergej Pavlovich je odmah u prvoj borbi isao na top borca, da je pobjedio odmah bi upao u top 5, i bio bi u poziciji kao i Jiri nakon debia protiv Volkana, zapravo u jos boljoj poziciji jer je dobio jos bolje rangiranog protivnika, rijetko ko u debiu dobije takvu priliku kao Pavlovich

Nije to nemoguće, i Ivanov je dobio bivšeg prvaka JDS-a za debi. Teškaši prvaci iz drugih organizacija su vrlo tražena roba.

Da ali Ivanov je ipak već bio poznato ime kao bivši Bellatorov i PFL-ov borac, u Bellatoru je imao score 6 : 1 a u PFL-u je bio njihov najuspješniji teskas do sad, i još je bio visestruki prvak svijeta u Sambu i pobjedio Fedora, tako da je on bio neko ime kao Chandler. Tybura je bio prvak M1 pa nije za debi dobio ni top 15 protivnika, evo i sad ima 4 pobjede u nizu pa ne dobija tako visoko rangiranog protivnika kao Pavlovich u debiu, njega su ocito htjeli pogurati, dobio idealnog protivnika da dodje u sam vrh, Overem je u tu borbu ulazio sa 2 uzastopna poraza brutalnim nokautima, Nganou ga skoro ubio, a Blaydes masakrirao, i svi su očekivali da ce ga Pavlovich nokautirati, bio je i na kladionicama favorit, ali malo su se zajebali.
doog_kool
2021-05-05T19:34:42Z
Rakić sada traži od Jirija da gleda iza sebe.
DjomlaKS
2021-05-05T20:14:14Z
@JDS, Tybura si je zacementirao sudbinu kad ga je kao hvaljenog prvaka pobijedio brko kamiondžija u Zagrebu. Tu se vidjelo da od njega nema ništa, a to je samo kasnije potvrdio kad je padao na svakom ozbiljnijem ispitu. Realno, sad nije ni zaslužio neke prilike jer je nebitan debeli borac.
S druge strane, zaboravljaš da su od Tuivase također preko noci pokušali napraviti zvijezdu. Nije bio poznat al je bio atraktivan odmah u početku. Odmah su mu dali staklobradog Arlovskog, koji je trebao brzo pasti, i vec u sljedećoj Santos, bivši prvak u padu.

I Pavlovic i Tuivasa samo potvrđuju da za teškaše vrijede druga pravila, nego za borce iz manjih kategorija.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-05-05T23:52:55Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

@JDS, Tybura si je zacementirao sudbinu kad ga je kao hvaljenog prvaka pobijedio brko kamiondžija u Zagrebu. Tu se vidjelo da od njega nema ništa, a to je samo kasnije potvrdio kad je padao na svakom ozbiljnijem ispitu. Realno, sad nije ni zaslužio neke prilike jer je nebitan debeli borac.
S druge strane, zaboravljaš da su od Tuivase također preko noci pokušali napraviti zvijezdu. Nije bio poznat al je bio atraktivan odmah u početku. Odmah su mu dali staklobradog Arlovskog, koji je trebao brzo pasti, i vec u sljedećoj Santos, bivši prvak u padu.

I Pavlovic i Tuivasa samo potvrđuju da za teškaše vrijede druga pravila, nego za borce iz manjih kategorija.

Taivusa je tek u 3 borbi dobio Arlovslog, i Arlovski nije bio ni u top 10, tako da
DjomlaKS
2021-05-06T03:31:44Z
Ah da, fulao sam malo 😐
Svensson
2021-05-06T09:23:32Z

I Sergej Pavlovich je odmah u prvoj borbi isao na top borca, da je pobjedio odmah bi upao u top 5, i bio bi u poziciji kao i Jiri nakon debia protiv Volkana, zapravo u jos boljoj poziciji jer je dobio jos bolje rangiranog protivnika, rijetko ko u debiu dobije takvu priliku kao Pavlovich

Nije to nemoguće, i Ivanov je dobio bivšeg prvaka JDS-a za debi. Teškaši prvaci iz drugih organizacija su vrlo tražena roba.

Da ali Ivanov je ipak već bio poznato ime kao bivši Bellatorov i PFL-ov borac, u Bellatoru je imao score 6 : 1 a u PFL-u je bio njihov najuspješniji teskas do sad, i još je bio visestruki prvak svijeta u Sambu i pobjedio Fedora, tako da je on bio neko ime kao Chandler. Tybura je bio prvak M1 pa nije za debi dobio ni top 15 protivnika, evo i sad ima 4 pobjede u nizu pa ne dobija tako visoko rangiranog protivnika kao Pavlovich u debiu, njega su ocito htjeli pogurati, dobio idealnog protivnika da dodje u sam vrh, Overem je u tu borbu ulazio sa 2 uzastopna poraza brutalnim nokautima, Nganou ga skoro ubio, a Blaydes masakrirao, i svi su očekivali da ce ga Pavlovich nokautirati, bio je i na kladionicama favorit, ali malo su se zajebali.

Tybura je bez obzira što je bio M1 prvak ipak prije bio poražen i to od strane poluteškaša Puetza.
Pavlovich je bio neporažen i mlad teškaš, potencijal ali stari lisac Reem je nanjušio da ima prednost, točno kao i u borbi sa Sakaiem - za koju sam s njim pričao o taktici pa čak (da se usudim skromno reći) dao i poneki savjetnički komentar.

ali slažem se ovde sa Djomlom, teškaški potencijali su super rijetki i teško je naći ijednog ispod 30 god, tako da za njih vrijede malo drugačija pravila
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-05-06T19:26:27Z

Tybura je bez obzira što je bio M1 prvak ipak prije bio poražen i to od strane poluteškaša Puetza.
Pavlovich je bio neporažen i mlad teškaš, potencijal ali stari lisac Reem je nanjušio da ima prednost, točno kao i u borbi sa Sakaiem - za koju sam s njim pričao o taktici pa čak (da se usudim skromno reći) dao i poneki savjetnički komentar.

ali slažem se ovde sa Djomlom, teškaški potencijali su super rijetki i teško je naći ijednog ispod 30 god, tako da za njih vrijede malo drugačija pravila

Pa kakve veze ima sto je Tybura imao jedan poraz u karijeri, dosao je u UFC kao prvak M1, osvojio M1 turnir i branio 2 puta pojas, ali dobro, sto se tice Pavlovicha samo sam naveo jos jedan primjer gdje su Rusa htjeli pogurati, aj da je dosao kao prvak Belatora jos bi i shvatio. A sto se tice Chimaeva takve priviligije nikada niko nije imao.
Svensson
2021-05-06T19:36:18Z

Pa kakve veze ima sto je Tybura imao jedan poraz u karijeri, dosao je u UFC kao prvak M1, osvojio M1 turnir i branio 2 puta pojas, ali dobro, sto se tice Pavlovicha samo sam naveo jos jedan primjer gdje su Rusa htjeli pogurati, aj da je dosao kao prvak Belatora jos bi i shvatio. A sto se tice Chimaeva takve priviligije nikada niko nije imao.

Nije svejedno , neporažen borac ima tu neku posebnu auru - vidimo to trenutno u teškoj sa Ganeom.

I Chimaev dobro kotira radi toga - osim iz već spomenutih razloga, što UFC trenutno nema koga za skandinavsko tržište kad je Gustafsson propo a Hermansson pokazao kao gatekeeper
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-05-07T01:13:52Z

Nije svejedno , neporažen borac ima tu neku posebnu auru - vidimo to trenutno u teškoj sa Ganeom.

I Chimaev dobro kotira radi toga - osim iz već spomenutih razloga, što UFC trenutno nema koga za skandinavsko tržište kad je Gustafsson propo a Hermansson pokazao kao gatekeeper

Gane ima već 5 : 0 u UFC-u, pa je to normalno sto se tice njega, a koga je to Pavlovich pobjedio da u prvoj borbi ide na top 5, bilo je još teskasa koji su bili neporaženi kad su dosli u UFC, ali nijedan nije odmah isao na nekog iz samog vrha kao Pavlovich.
Svensson
2021-05-07T15:08:15Z

Gane ima već 5 : 0 u UFC-u, pa je to normalno sto se tice njega, a koga je to Pavlovich pobjedio da u prvoj borbi ide na top 5, bilo je još teskasa koji su bili neporaženi kad su dosli u UFC, ali nijedan nije odmah isao na nekog iz samog vrha kao Pavlovich.

ne da Reem nije bio u tom trenutku top 5, nego je nakon dva poraza nokautom bio jedva i top 10, bio je #9 u trenutku borbe; s druge strane Pavlovich je bio 12-0 i držao FN Global pojas nakon nokauta nad Sidelnikovom.

neporaženih teškaša koji debitiraju sa dvoznamenkastim brojem pobjeda je skoro nemoguće naći, u posljednjih nekoliko godina sve šta mi pada napamet su Pavlovich i Alexander Romanov.

thelovacluka
2021-05-12T21:00:35Z
neporaženost je važna samo amaterima. tj. za marketing

svako zna da to ne određuje najveće.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
dr jupidu
doog_kool
2021-05-19T20:18:27Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.youtube.com/watch?v=zu36xlKkBvk

Zanimljiv intervju. Osvježavajuć u odnosu na američki stil intervjuiranja. Izgleda da će Rakić pričekat bar godinu dana na title shot pod uvjetom da ne izgubi u međuvremenu eventualnu borbu. Možda bi mu najpametnije bilo čekati,ako postoji takva opcija.
Svensson
2021-05-20T14:59:40Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Khabib 🐐
dr jupidu
2021-05-20T15:24:28Z

Originally Posted by: thelovacluka 

Khabib 🐐

neporaženost je najveći iskonski cilj svakog mma borca i ostat neporažen u mma borbama i otići iz mma bez posljedica tj bez većih bitaka je VRH

zato je khabb najveći

nepobjediv i otišao a da nije dobo po piksi

to ne odredjuje najveće.................................................................................al odredjuje najvećeg..zato je khabib najveći

khabib jon jones

thelovacluka
2021-05-20T15:50:34Z
da. ćemo vidjeti kako će to ostariti.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Users browsing this topic