pisao si o marketingu i tu putovnica ne znaci nista, chimaev je 100% russki kavkaz i stime nije ni 1% marketinski interesantan za svedane kao sto je za russiju i ruski kavkaz, dakle za tu regiju gdje tvrdis da njih ne guraju nikako.
eno i JDS ti pise, osim chimaeva je pavlovich u prvim fightu isao na overeema koji je tada bio #6, ili evo i volkov bi se vec borio za title da nije usrao protiv lewisa.
Gdje ima dima ima i vatre, priupitat ću kojeg trenutnog ili bivšeg UFC borca o tome.
Što se tiče Chimaeva on je u Skandinaviji jako popularan - čim se pojavio su pljuštali komentari i pitanja sa svih strana a dobio je i dobru minutažu i u njihovim medijima. Onome tko je posjetio Allstars u Stockholmu (kao npr ja) to i nije predstavljalo veliko iznenađenje jer čovjek ima dozu karizme.
Nadalje, što se Reema tiče - on se i sam zalagao za takve mečeve jer je u ta doba bio na onom ugovoru od 800k, čak i pretprošli meč gdje je razbio rebra onom nesretnom Sakaiju (u meču za 400k - kako mi je i sam rekao, "good odds".
s obzirom na kroničnu slabost argumenata, nemam šta reć osim sunčan dan na proplanku sjede vuk i magarac. 😁 zbilja neću trošiti više vremena na ovo jer mi ne predstavlja nikakav izazov
p.s. jupidu prije nego šta nas uvrstiš na svoj KW fantasy card uračunaj da trenutno imam pristojno raspoređenih 112 kg,solidnijih od bar trećine UFC teškaša
A baš će mi biti drago ako Prochazka preskoči Rakića u borbama za titulu, zato jer kad su Rakiću nudili Prochazku, onda ga je on arogantno i hladno odbio i rekao da se vide na vrhu, naravno sa Rakićem u ulozi prvaka, a Jiri u ulozi izazivača, a sad je situacija obrnuta, da Rakić sad mora prozivati Jirija, da sam Jiri uopće ne bih ni odgovarao na Rakićevu prozivku, nego bih ušao u razgovore sa Blachowitzem (trash talk i uživo i preko društvenih mreža najviše prodaje borbe, NAŽALOST, a naravno i atraktivnost) i tako si dodatno zacementirao poziciju izazivača. Uz to, Jiri mi se kao borac više sviđa, fino ide na finish i bez kalkulacija i jako je atraktivan,a Rakić govori kao da je izdominirao ovog onog, a u biti se samo valja po njima i dobija ih na pasivnost. Mislim da je Rakić tehnički dosta bolji od Jirija, ali da je ovaj ima veću nokautersku moć.
Rakić je nakon onog nesp(r)etnog poraza od Oezdemira počeo vidljivo kalkulirati i naravno, obije se to o glavu. Zamisli sad da mu narede da odradi još jedan meč, sa nekim drugim osim Prochazke , i da to nekim slučajem izgubi. Pa mislim da bi slušali jadikovke iduće 3 godine.
Edited by user
2021-05-04T20:37:39Z
|
Reason: Not specified