Poll Question : Ko ce pobijediti ?  (Poll is closed)

Total: 15

Ivan CRO Cop
2021-03-31T14:17:15Z
Originally Posted by: Mate 2 

Originally Posted by: dr jupidu 

čekamo saopštenje ksianovog pr-a........... i izvinjenje napaćenom narodu

a zelg se propisno osramoto...kiksa kad je najvažnje:)

a sad samo da kažem da će mc gregor ugasiti poirera

A to je kad se gleda subjektivno, pristrano, neobjektivno, bahato i puno podcjenjivanja. A gledajte tek ovo:

Isto mislim da ovo McGregor dobiva.

Nisu znali da će se Francis najest konjetine jbg 😄
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
pasbrata
2021-04-05T20:59:18Z
u videu postoji mali problem... što bađun ne veli ako ga netko ipak pobijedi e onda... imam osjećaj da samo sere za klikove...
evo ja bih stavio pare na werduma...

edit...
mislim da bi cormier izašao iz mirovine za title borbu s nganom... to bi mu bila prilika da se pošteno umirovi...
Bronson0
2021-04-05T21:08:49Z
Ne ucitava mi video, moze neko reci naslov?

Black Arrow
2021-04-06T19:38:48Z
Originally Posted by: pasbrata 

u videu postoji mali problem... što bađun ne veli ako ga netko ipak pobijedi e onda... imam osjećaj da samo sere za klikove...
evo ja bih stavio pare na werduma...

edit...
mislim da bi cormier izašao iz mirovine za title borbu s nganom... to bi mu bila prilika da se pošteno umirovi...

pasbrata ti si sad tamo negdje 2010 -2011 kad je Fabricio napravio trokut Fedoru jel ?
Cormier je imao najvece probleme sa Joneso-om zbog razlike u snazi i reach kako mislis da bi mogao sa Stenom ?
Mate 2
2021-04-07T10:08:50Z
Originally Posted by: Reaktivac 

https://youtu.be/mQS6qEiLAcM

Bolje je tom Lažunu da ugasi YouTube kanal i da se više ne sramoti, lik laže čim zine, i to ne bi bio toliki problem da on od ljudi nije skupljao novac i opremu za svoje "pustolovine u srcu Amazone" i da nije ljudima pokazivao svoje "vještine preživljavanja" od kojih nitko nema nikakve koristi, da ih netko ide koristiti u nekoj situaciji poginut će upravo zbog Lažunovih obmana, a oni dovoljno neinteligentni da povjeruju u njegove priče će još pokušati izvoditi što je on pokušao ili barem nešto po uzoru na njega pa nastradati.

pasbrata
2021-04-07T13:04:06Z
Originally Posted by: Black Arrow 

pasbrata ti si sad tamo negdje 2010 -2011 kad je Fabricio napravio trokut Fedoru jel ?
Cormier je imao najvece probleme sa Joneso-om zbog razlike u snazi i reach kako mislis da bi mogao sa Stenom ?

ja sam još zaostao u vremenima gdje werdum leži na leđima i moli overima u prajmu punog konjetine da mu se spusti u gard i da ga od tamo slobodno gnp koliko i kako god želi... dok overim odbija takve bolesne ideje... nadalje pogledao sam i werdum gustafson...
što se tiče gameplana werduma protiv ngana... u prvim sekundama borbe werdum fingira bolnu ozljedu noge i od boli se baca na ledja... ako ih sudac podigne glumi karate kida i kada mu se ngano i cenat primakne opet od boli pada na leđa...

što se tiče cormiera i sam jon jones je izjavio da je cormier skroz drugi borac u teškoj... iliti puuuuno zajbaniji...
protiv ngana me zanima isključivo werdum ili bilo tko tko ima snage za 5 rundi al će se u prve 4 zaletavat u ngana dok ga ne pribije uz žicu i onda se tamo s njim koškat i grlit čitavu rundu/runde... ne želim gledat ni 5sec ikakvog rizika u standupu...

znači želim borca hrvačke baze koji ima dovoljno mozga da zaboravi na bilo kakve natruhe stand up_a...
znači i najveća budala je do sada mogla vidit da protiv ngana bilo kakva stojka ne prolazi niti sekunde... znači očekujem nekoga s non stop bull rush zaletavanjem u dabl dekungu i onda randy couture koškanje na žici...

i werdum protiv miočića je izgubio jer je bio jako pametan... a najviše mi je žao borca kojem ni kamion nije mogao ništa, al je s kubancima išao učit boxat... pa je zavrsavao kao saitoshi...

DjomlaKS
2021-05-06T10:00:17Z
Prođe nam ispod radara Stipina najava revanša. Super mi je sto se odlučio na revanš i podizanje kila. Nadam se samo da nece brzati, polako sad pauza, onda kamp, podizanje kila i na ljeto revans.
Kao takav sigurno ima šanse.
Mosquito
2021-05-06T10:38:22Z
Neće dobiti revanš bez dvije pobjede bar,a baciti će ga Volkovu ili Blaydesu,a sad u kakvom će stanju Stipe biti s obzirom na sve kaj je prošo,ne vidim ga opće ko favorita protiv njih dvojice,ali ako ih izdominira i odškoluje onda ima šanse u uzvratu,inače ništa, Afrika je neprikosnovena.
thelovacluka
2021-05-12T21:02:19Z
Da, treba vidjeti kako će Stipe. Makar, čim sam vidio da je motiviran, odmah mi je podigao raspoloženje 🙂 glavno da nauči što treba.

A Afrika pada u roku od 2 borbe. ne nužno od STipe
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-05-14T07:51:33Z
Stipe treba samo napast Ngannua i poslije ako se ova kukavica pojavi. Volkov i slični mu ne trebaju. On je na zalasku karijere.